Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

jassenine rennie sau dicarbocalm
LA MULTI ANI NICOLETA SI NICOLAE
MOSUL mi-a adus o pijama dar cred k o sa intru in ea peste 6-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jessamine

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!!

cat despre mosu .....mosu meu este in delegatie de ieri se intoarce abia diseara sper ca nu cu mana goala

voua ce pastile vau dat pt arsuri gastrice ca toata noaptea am scos flacari am voie dicarbocalm ?

33 + DPN 12 01 2012 Stefan Matei

Jessamine, eu am incercat cu Renni, e recomandat si in sarcina, si cu lapte dulce rece, baut usurel, sa nu racesti. In ultimul timp, numai cu lapte rece ma mai linistesc. Vor iesi baieteii maimutzici, cu mult par, la cat de puternice sunt arsurile, mai ales cele de dinainte de culcare.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

26+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

la multi ani nicolete si nicolai
eu nu am inca vergeturi,nici nu-mi vine sa cred, dar burtica mea a crescut destul de lent ,nu dintr-o data si poate de aceea ,m-am dat cu ulei de masline si ceva crema preparata in farmacie ...acum creste burta pe zi ce trece si nush daca scap...
felicitari fetelor care v-ati vazut bebeii grasunei la eco, io nu o mai vad pana la nastere,nu m-a mai chemat ,si mai e o luna
si eu as fi vrut sa nasc natural dar dac dr. mi-a recomandat cezariana parca mi-i frica sa ma pun contra,la mine mai e si varsta si faptul ca am facut FIV,si nu ma lasa sa incerc normal ,nici nu prea am insistat de fapt...dar vreau cum e mai bine pt. bebe .
sotul meu ,app. de cadouri ,nu-mi face nici de ziua mea,stie ca sunt pretentioasa si nu mai risca,imi da bani sa-mi iau ce vreau eu....stiu ca nu e fain dar el e pe langa subiect la partea asta...doar la flori imi stie gusturile si ma mai nimereste...
acum ma duc la plimbare ,e un soare fain la noi....stiti ca mie nu-mi place zapada ,doar de craciun o doresc deci mai e...

minunea mea 35+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Semnez si eu prezenta! Am avut o noapte de groaza, am adormit la 6, stari de voma, dureri de cap (astea nu stiu de la ce mai sunt), dar acum sunt bine, am facut ordine in dulapiorul copiilor mari azi (desi e sarbatoare, n-am avut stare) si dupa-amiaza iesim putin la plimbarica, si la noi straluceste soarele.
Eu am vergeturi doar pe solduri, de la sarcinile anterioare cand nu m-am dat prea des cu crema, acum folosesc un ulei special, nu mai stiu cum ii zice, dar se pare ca e eficient, pt ca pana acum n-au aparut deloc. Si am burtoi in toata regula...

Ana, mami de doi strengari si 33+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna fetelor! Ce dor mi se face de voi daca nu intru zilnic...

LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!!

Si la noi a venit mos Nicolae, inca de aseara (ca sa dormim linistiti) si Sara a fost extrem de emotionata si incantata. Din fericire se simte mai bine, a fost ieri dr la ea, are rosu in gat si am trecut pe tratamnet. Dar nu a mai facut febra, e ceva mai vioaie, suntem ok.
Eu am ditamai burta, maine am si eu control+morfo de trim3.

Netul imi face inca probleme (sper sa se rezolve cat de curand).

In rest nu am noutati, dar am asa o stare speciala, de bucurie, e luna mea preferata din an. Iar cand ai un puiutz mic acasa e si mai placut. Abia astept sa facem bradul. Deja a inceput sa miroasa acraciun la noi in casa. Ieri am copt toata dupa-amiaza diverse fursecuri. Avem traditia asta, sa coacem fursecuri si biscuiti pt mos Nicolae si trufe de cioco pt mos Craciun.

Merg sa pregatesc pranzul. Va pup pe toate, aveti grija de burtici!!

Alina 33+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Jessamine, dicarbocalm si rennie sunt ok in sarcina. nu sta cu dureri si arsuri ca nu e bine. si ai grija sa nu mananci mult, mai bine mai putin si des.

Alina, sunt total de acord cu tine in ceea ce priveste luna asta minunata si sarbatorile. imi imaginez ce bine miroase la tine in casa cu atatea bunatati pregatite pt Mos . si eu ador tot ce tine de Craciun, de la decoratiuni, delicatese culinare si pana la colinde si spiritul Craciunului in sine. sper sa avem zapada anul asta de Craciun, e marea mea dorinta in fiecare an, eu care nu prea agreez frigul, dar macar de Craciun sa fie zapada, ca sa poata veni Mosul pe sanie (ca mai e si ziua mea pe deasupra, asa ca am voie la dorinte din astea )
Ma bucur ca Sara e mai bine.

Anne 33+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Dar stiu ca suntem o gashca de mamici in zodia capricorn. Si o sa ne fie tare bine sa ne facem echipa cu bebelusi in aceeasi zodie.

Alina 33+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Carina - unde la munte te-ai cocotat tu de-mi nenorocesti toata dispozitia de sarbatoare? Iti mai dau o sansa pana joi seara, cel tarziu, de nu...scot cauciucurile de la masina noastra si ti le dau, ca asa nu se mai poate!!!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

36+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

In Faget m-am cocotat si drumul meu de servitute pana in padure nu e asfaltat si e in panta . Si serios am o presimtire ca va ninge joi.

Citat:
citat din mesajul lui CristinaGoji

Carina - unde la munte te-ai cocotat tu de-mi nenorocesti toata dispozitia de sarbatoare? Iti mai dau o sansa pana joi seara, cel tarziu, de nu...scot cauciucurile de la masina noastra si ti le dau, ca asa nu se mai poate!!!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

36+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma 29+
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna seara si de la noi.
LA MULTI ANI!!!!!NICOLETE SI NICOLAIE.
Intrun final mai scriu si eu 2randuri si nu pt ca as avea problemute sau ceva de genu ci pur si simplu lenea ma doboaraneavand noutati ma rezum la a va citi pe voi permanent.Doresc multa sanatate burticutelor cu problemute si sa dea domnu sa stea puiutii cumintei la caldurica atat cat trebuie.In rest va pupacesc pe toate si va doresc tot binele aveti grija de voi si de cei dragi si sa dea domnu sa citesc doar vesti bune despre voi

+34de FETITA

Mergi la inceput