Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***370***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

Acum 30 min am terminat de impachetat cadouri (o parte doar) si astazi am terminat si de renovat in sufragerie. Grea zi

Am citit ce ati scris (cam pe fuga, dar am citit caci mi-era dor de voi) si vroiam doar sa va zic sa nu mergeti la Barcelona fara mine, caci tare vreau si eu . Va roooog Poate o facem prin septembrie? Numai bine daca gasim din timp, prindem super oeferte Eu doar am propus

Noapte buna!!!

Olga, mamica lui David iepurasul si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Olga, pai eu nici nu luam in calcul varianta sa mergem fara tine, acum ca ai scris am realizat ca in primavara chiar nu putem , uitasem ca o sa fii proaspata mamica asa ca sunt de acord cu septembrie !!!
spor la treaba !!! felicitari pt ceea ce faci !!

Chatonel, si eu pe tine te vedeam imbracata in rochii

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata gagici

Azi vad ca dau eu cafeaua, asa ca enjoy

Noi ieri am haladuit toata ziua, am profitat de ziua frumoasa si ne-am facut de cap prin parc, mall si la un concert Smily, de care i-a placut tare mult lui asta mica (da si lui ma-sa)

Acum plecam la teatru, la Cei trei purcelusi si vedem pe unde ne vom mai distra si azi.

fetele si o duminica frumoasa

Amalia

Mergi la inceput

Ahh, si vreau si eu la Barcelona!!!

Si tema: eu la munca numai office, asa ca in weekend redescopar jeansii. Si ca si Novus am o gramada de accesorii prin sertare da uit de ele Ahh, si preferatele mele sunt esarfele, am o gramada, da de astea nu prea uit

Amalia

Mergi la inceput

Fain program de wkd Alexandra, imi place ca sunteti active !! Abia astept sa va cunosc !!

Mergi la inceput

Novus, si noi, si noi, abia asteptam

Amalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Ahh, si vreau si eu la Barcelona!!!

Si tema: eu la munca numai office, asa ca in weekend redescopar jeansii. Si ca si Novus am o gramada de accesorii prin sertare da uit de ele Ahh, si preferatele mele sunt esarfele, am o gramada, da de astea nu prea uit

Amalia

Esti pe lista deja !!

Cat despre tinute, si eu la munca sunt business, dar eu cred ca intrebarea era ce stil ne place asa in general si nu cum trebuie sa ne imbracam la birou

Am mai gasit un punct comun : si eu sunt innebunita dupa esarfe

Mergi la inceput

Trebuie sa recunosc ca eu tare bine ma simt asa mai office, in rochii sau pantaloni la dunga si camasi si neaparat pantofi cu toc inalt, nu cred ca as putea sa port jeans la munca
In weekend e alta mancare de peste, daca as putea sa nu mai ies din jeans si UGGuri ar fi perfect

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Mi-am facut o cafea mare, ca am nevoie de energie suplimentara, fiindca azi-noapte s-a cul cat Gulia la 1.30

Si mie imi plac accesoriile, dar mai nou, cum il pregatesc si pe Andrei dimineata de gradinita, pe langa pregatirea mea pentru serviciu, in afara de o esarfa ( Alexandra, impartasim aceeasi pasiune!). altceva nu prea mai reusesc sa adaug "ansamblului".

Ieri am corectat cam jumatate din teze: azi mai am de-o tura serioasa. Chato, am avut in general surprize placute, mai putin hilare/neplacute, cu exceptia unei fete care a crezut ca hronicul este numele personajului si a dat-o inainte cu Hronicul face si drege (le-am dat un fragment din "Hronicul si cantecul varstelor" al lui Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Halou.
Mda, clar ceva virus mi-a atacat sistemu' imunitar, in ciuda aspirinei administrate:)), caci dimineatza m-am trezit cu un herpes incipient inflorit. Cred ca n-am mai avut de cand eram bortzonela. Dar macar acum m-am convins de un lucru (de parca nu-l stiam!): tigarile mi-au afectat imunitatea Chiar daca n-am fumat decat 2-5 tigari/zi am ajuns in acelasi stadiu in care eram cand fumam 20/zi si anume raceli dese. In cateva luni de cand tot fumeg am racit mai des si mai rau decat 2 ani dupa nstere Gata, m-am lasat!!!!!!!
Olishka, dar cum vrei tu sa mergi la Barcelona cateva nopti fara copilas asa de mic? Cum rezolvi cu alaptatul?...
Inceputul de septembrie mi-ar conveni si mie...dar sa nu fie mai mult de 3 nopti lipsite de acasa...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput