Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui LORIALEX

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Lori, sa ne spui cum a decurs masa vegetarienilor!
Ce ai facut pana la urma de mancare?

Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara
21.07.2011
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii.

Deci am facut o supita,legume la cuptor,tarta de care spunea Squirrel,cous-cous cu legume,cartofi la cuptor dati prin mustar+miere+lamaie(de pe net-super),ciuperci sotate,o piza cu pui pt copii.Desert tiramisu+tort adus de ei,chipsuri cu salsa si ...cam atat
Multumesc la toate fetele .Musafirii au fost incantati

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

super!! suna f bine tot ce spui tu acolo!

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Buna seara fetelor,
Inainte sa va spunem de noi, mi-am propus sa va raspund voua.

Alina_din, bine ai venit. Asteptam sa ne povestiti de voi. Referitor ls muci, colega noastra de odisee Anamaria a fost la spital pentru o aspirare profunda. Intreaba medicul daca vi se recomanda si voua.

MihaH, in legatura cu plansul lui Imi in masina, iti propun si solutia noastra. La plansul lui Stefan in masina (atunci cand nu este de foame), avem un CV cu Evanescence pe care il dau efectiv la maxim. Am observat ca la zgomote puternice tace brusc, si in cateva minute adoarme. Eu numai asta ascult in masina cand merg cu el. De asemenea, acasa, avem ceva rockaiala pe telefon si i-l pun aproape de urche - aceeasi reactie. Incearca si tu, poate merge, dar vezi, trebuie sa fie ceva melodii cu voci puternice (gen evanescence, nighwish).

Roberta, esti o mama extraordinara pentru ceea ce faci pentru Gabriel!

Fasole - eu am mancat, o ciorba de fasole cu ciolan, doua zile la rand. Nicio reactie la Stefan, doar caca mult Ah, si in acelasi timp am bagat si 4 seri la rand un mujdei f f tare!

Gliana, si Stefan are zile cand tace malc. El rocum si-a dat drumu' greu la gangurit, dar nu-i nimic, are timp sa vorbeasca.

Lorialex, cred ca-i tare haios Luca cu albinuta lui

Anamaria, offf, pana la urma dintisorul si-a facut de cap. Ponei cu morcov? Hahahhaaa! Bafta la examen!

Pufiiii, ai baiat mare!!!

Mamutz, si voi sunteti mari deja! Ce tare ca l-ai tuns. Si mie imi cade parul, monstruos de mult. Am decis sa ma tund scurt. Tot o sa-mi cada, dar mancar nu o sa-l mai vad asa peste tot. SI ma pieptam ca disperata la baie, doar-doar nu mai cade prin casa. Dar de unde!

Mai citesc si mai revin :)

Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_din spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gliana

... nu vad legatura cu iarna, in camera fac 25 grade la baita, apoi sunt 23 grade noaptea dar si peste zi.

Gliana la noi in camera sunt 21 de grade cu caloriferul dat la maxim (avem repartitoare) la baita incercam sa facem ceva mai multe grade cu aeroterma dar peste noapte revinte tot la 21. Ma gandesc ca daca acum ca este totusi caldut afara sunt 21 in casa cine stie cat o sa fie la iarna. Noi mai avem si problema cu mucisorii de care nu mai scapa...offfSi aveam impresia ca dupa baie se accentuau.

Alina cea mai implinita de Mihail (8.08.2011)

Mergi la inceput

florina, legat de par,idem....
si il pieptam la baie in speranta ca nu mai cade,dar de unde...
ma dau cu solutie cu petrol si ulei de ricin, dupa baie cu vichy dercos. tot aia e.

cred ca pana la urma fac un sacrificiu si imi iau iar crescina. chiar opreste caderea parului.:( acum 2 ani tot asa ramaneam fara par, nu se oprea cu nimic. si cu crescina in 3 sapt nu mai pica un fir. doar ca e vreo 5 mil..

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_din

Citat:
citat din mesajul lui Gliana

... nu vad legatura cu iarna, in camera fac 25 grade la baita, apoi sunt 23 grade noaptea dar si peste zi.

Gliana la noi in camera sunt 21 de grade cu caloriferul data maxim (avem repartitoare) la baita incercam sa facem ceva mai multe grade cu aeroterma dar peste noapte revinte tot la 21. Ma gandesc ca daca acum ca este totusi caldut afara sunt 21 in casa cine stie cat o sa fie la iarna. Noi mai avem si problema cu mucisorii de care nu mai scapa...offfSi aveam impresia ca dupa baie se accentuau.

Alina cea mai implinita de Mihail (8.08.2011)

si ce ii dai pt mucisori?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara si de la noi!

Sincer am citit pe aici si nu mi-a ramas prea mult prin cap.

Am racit si eu de curand si imi vajaie capul intr-o veselie...adunata cu noptile nedormite m-a cam terminat.

Ana papa la fiecare ora, desi azi la biserica a stat atat de cuminte si a rabdat 4 ore de foame...dar si cand am venit acasa nici ca nu s-a despartit de .
Pe langa asta isi musca manutzele ceva de vis...musca manutze, tot ce prinde prin zona...nu mai zic de balutze.

Ziceai Miha ca in anglia scoala incepe la 5 ani...aici incepe la 4 ani.FIX. Deci Bitzu al meu va incepe scoala pe 23 mai 2012, chiar daca e aproape de sfarsitul anului scolar. Si aici vacantza de vara e doar 6 saptamani. Eu ma bucur ca Ana e nascuta vara ca atunci incepe din septembrie. Dar mai e pana atunci.

Diversificarea inca o amanam, deci nu ma interesez de asta acum.

Iar caderea parului, ma confrunt si eu cu aceasi problema... Dar asta e nu am ce sa ii fac. Sper numai sa nu chelesc de tot

Cam atat am retinut pana acum.

La multi ani, Patrick, Ruxandra, Filip !!! Sa cresteti mari si sanatosi!
Fug la somn.

V-am pupat dragelor, sunt atat de obosita ca abia vad tastatura mamici si sper

Mergi la inceput

Pufi, Roberta, deci ne tundem toate 3 scurt, da? Asa m-am gandit si eu, ca daca nu-mi sta bine, oricum este iarna. Si in plus, sunt in concediu, deci are timp sa creasca pana cand ma duc iar la munca.

Fetelor, vad ca voi sterilizati foarte des ustensilele lui bebe. Eu recunosc, nici nu prea avem ce steriliza, dar oricum, lingurita cu care ii dau vigantolul si alte siropele cand ste cazul, o fierb cam o data la saptamana. La fel si suzeta, desi nu a acceptat-o pana la urma. Cand o sa incepem diversificarea cred ca vom proceda cam ca acum... Nu prea ma vad fierband de cateva ori pe zi la vase, iar sterilizator nu mi-am luat caci asteptam sa vad cum merge cu alaptatul.

Gliana, referitor la iaurt.. nu stiu daca sotul tau ar accepta iaurtul facut in casa. Noi asa procedam din cand in cand, insa cand va fi nevoie, pentru bebe, vom face numai asa.
Sa stii ca si Stefan face la fel caca.
Eu inca dorm cu Stefan, caci se trezste des. Sotul doarme separat, mai ales ca merge si la munca, si ar fi cam chiaun de la atatea treziri.

Miha, stii, Stefan plange uneori atat de intens cand il las pe pat incat imi da senzatia ca plange de abandon, ca si cand l-as fi lasat jos, mi-as fi intors spatele la el si as fi plecat pt totdeauna. Oricum nu rezista sa il las sa planga, asta se intampla numai daca trebuie sa il las ca sa pregatesc un scutec sau ceva de genul asta.

Alexia, pentru linistea ta, intreaba dr de tuse. Si felicitari pentru frumoasele progrese

Alina, noi facem baie in fiecare zi, rar de tot mai avem vreo exceptie (daca adoarme si se trezeste tarziu, sau daca ne uitam noi la vreo emisiune care se termina tz).
La fel si la noi cu temperatura, dar nu-mi fac griji. daca mi se pare mie ca i-ar fi racoare, ii mai dau o camasuta peste body. oricum mi-a racit la o luna jumate, si din cauza asta avem tendinta sa il tinem mai imbracat. Mai mult sotul decat eu... Eu il dezbrac, el ii pune patura pe el, si tot asa

Mergi la inceput

Acuma sa va spunem si de noi
Am fost la munte unde efectiv am murit de cald noaptea! Cred ca erau peste 25 de grade in camera, si nu puteam tine geamul deschis peste noapte din cauza lui Stefan. El, Stefanel, este cam mucios (mamaaaa, ce muci i-am scos din nas!!!), si mi-a tusit putin. I-am luat temperatura intamplator, si nu a iesit din 37.3 sau 37.4. Am sunat pediatra si am dat Eurespal pt tuse si Panadol pt raceala, cred. Acum stau si ma intreb, oi fi facut bine? Sau, cat de nasol este sa aiba temperatura asta cateva zile la rand?

In rest, a fost ffff cuminte. A dormit cam multisor (de la febra?). Azi noapte chiar a avut o singura trezire, la ora 2, si pana la ora 7 dimineata nu mai puteam de dureri de san. Azi a dormit 3 ore jumate legate la pranz, si acum mi-a adormit la ora 9 seara si inca nu s-a trezit. A inceput sa-mi curga un san.

Asa de tare m-am chinuit cu luatul temperaturii... Eram asa stresata, mai ales ca eram departe de casa. Si de fiecare data cand incercam, ori facea caca exact cand ajungea termometrul pe la 36 si ceva, ori o dadea cu pipi, ori incepea cu sughit. Ieri mi-a facut caca cam mult, cred ca din cauza stimularii cu termometrul. Acuma, eu nu am vazut niciodata live cum facea caca pana acum, insa ieri mi se parea cam lichid. Asa o fi de regula?

As mai fi avut ceva de spus, dar am cam uitat. O sa intru si pe FB sa vad postarile. Va pup si va doresc noapte buna!

LE: Adra, eram aproape sa te sun si sa te intreb ce sa fac cu temperatura asta! Cred ca tu mi-ai fi spus sa nu-i dau nimic deocamdata, sa-l las asa vreo zi doua.
(Ah, si acum la fel are temperatura, desi a luat panadol doua zile deja.)

Mergi la inceput

Mi-am amintit. Ce fel de termometru folositi? Eu am din acela cu varf flexibil. As fi vrut ceva mai rapid! Am auzit ca ar fi si din acelea care masoara in 3 secunde. Sau cel pentru ureche...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Multumim tuturor pentru felicitari;si celor care ne-au felicitat si celor care s-au gandit la noi Va invitam la tort de branza cu caramel(cumparat )

Luca noaptea trecuta nu stiu daca a dormit 4 ore adunate,iar noi...deloc Am crezut ca din cauza mea ca am mancat doar vegetale ,dar nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.Am descoperit dimineata ca fix de ziua lui i-a spart un dintisor bietul de el ,iar eu m-am gandit toata noaptea la ce mancasem ca sa stiu sa nu mai mananc .Deci ,eu il verific de o saptamana in gurita ca tot roade de numai orice prinde ,dar nu am vazut nici urma de gingie umflata sau sunt eu .In sfarsit,baiatul mamei are un dintisor jos si-i super "cute".O sa pun dovada pe FB
Sper sa aveti o noapte buna si bebelusi cuminti!

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput