Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Fetele cu steamerul, eu l-am folosit cand Eva avea peste 9 luni si a inceput sa manance bucatele, ea a facut o trecere brusca de la piureuri la bucati de fructe/legume care se puteau tine in mana si musca din ele. Asa ca nu-i graba, ca doar n-o sa bagati ditamai magaoaia in priza pentru un morcov aburit

si cum ai procedat cand era mica? il fierbeai?

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

da, in apa, pe aragaz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Buna dimineata, la multi ani celor care poarta numele de Nicolae si Nicoleta!

Miha, imi pare rau de patania ta de azi noapte. Sper sa va reveniti repede cu somnul.
Copilul meu nu stiu ce a avut trei nopti, ca a dormit legate vreo 5 ore, si asta fara sa manance cine stie ce inainte. Eu, obisnuita rau de tot cu treziri fara numar noaptea, am stat ca cucuveaua si asteptam sa se trezeasca, caci nu mai puteam de dureri de sani. Asadar la mine nu ar merge sub nicio forma sa-i dau LP noaptea, pt ca nu as putea dormi din cauza sanilor.
Poate incepe sa-si regleze si el somnicul, nu stiu ce sa zic, vedem cum mai este saptamana asta, dar parca nu ma asteptam sa se intample asa brusc, si oricum imi luasem gandul. Sa nu se inteleaga ca ma plang

Eu nu pot sa dau vigantolul sau orice altceva direct in gurita. Nici nu am incercat, dar cred ca ar fi o lupta pana i-as nimeri exact in gura.

Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

nu direct in gurita, eu ii pun in lingurita, si apoi in gurita, ca la cat e de fatait nu i-as nimeri in veci gura cu picuratorul ala.

Brovo Pusculeanu, ca o lasi pe mami sa doarma!

Deocamdata nu ma vait, al meu doarme, dar sunt convinsa ca face minuni co-sleepingul. Sa vedem mai incolo, Eva a dormit bine pana pe la 6 luni, binisor pana la un an si absolut ingrozitor pana la un an jumate. Am zis ca daca n-am murit de epuizare in jumatatea aia de an cu 7-8 treziri pe noapte, inseamna ca sunt de nedoborat

De la un an si 8-9 luni a dormit legat noptile, dar eu am continuat sa ma trezesc o perioada:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tc spune:

a... si experienta unei mamici in ale diversificarii http://easypeasy.ro/2011/11/din-nou-despre-diversificarea-iepurelui/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Adra, la fel si eu, cu lingurita. Si imi place de mor cand il vad cum deschide el gurita.
Si noi tot cu co-sleepingul. Doar prima parte de somn doarme la el in pat, adica imediat dupa 11, pana la prima trezire. Si dorm f bine asa, ma trezesc doar cand il mut de pe o parte pe alta, in functie de san.

Chiar ma gandeam zilele trecute si vorbeam cu Razvan ce bine imi este asa, sunt si eu odihnita, si copilul. Cat de bine ar fi daca nu ar mai exista preconceptii si reguli impuse de genul: sa nu dormi cu copilul in pat, sa nu il tii in brate etc. Daca lasi totul sa decurga natural atat pt tine cat si pt copil, si nu iti impui sa te tii de astfel de fixisme, atunci toata lumea este mai relaxata. Si cel mai mult copilul, ceea ce este cel mai important.

Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi!!!!

Miha imi pare asa de rau ca nu ai dormit ...eu as incerca cum zice Ramona

Fetelor din bucuresti..am si eu o rugaminte..vreau si eu o caciulita alba cu urechiuse de la H&M la noi in Iasi din cate stiu eu inca nu avem mg astacine ar vrea sa mi o trimita prin curier sau prin colet postal..trimit banii inainte daca e nevoieimi place tare mult intr o seara am visat ca avea una

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Neatza si de la noiii...dupa o noapte de puseu....ca de la 12 numai la san a fost, 12, 1, 1.30, 2.... si tot asa, am pierdut numarul si sirul.

am avut impresia ca mai mult sunt treaza decat dorm...

Noi pentru diversificare vom folosi o oala de inox, sita de inox, pentru fiert in bain-marie si inca ceva accesorii...dar, am uitat..se ede ce chef am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI CELOR CARE ISI SERBEAZA ZIUA NUMELUI!!!SPER CA MOSUL V-A ADUS MULTA SANATATE,IUBIRE SI LINISTE SUFLETEASCA!!!SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

miha, sa ma ierte dumnezeu, dar eu una nu m-as chinui in halul asta sub nicio forma, doar pt ambitia sa alaptez. crede ma ca n am niciun regret ca nu mai alapatez, iar copilul meu este bine mersi.
sper sa nu te superi pe mine, dar eu nu inteleg de ce te iei dupa sotz, ca nu e EL de acord cu LP, pai el nu te vede ca esti daramata??? adica pana la urma, ce treaba are sotul, dc el tot se culca repede. (ma rog, pot intelege ca se duce la serviciu, dar in acelasi timp ar trebui si el sa te inteleaga ca ai nevoie de somn!

tu o culci f devreme seara, spuneai ca in jur de 7.30. pai e normal sa se scoale noaptea. eu il culc pe iustin la 10.30-11. pana atunci il joc pana l obosesc s

sper sa nu te superi pe mine ca ti spun astea

ce sa spun, se duc ei la serviciu, dar noi? noi nu suntem la serviciu? ce facem noi este mai ceva decat un serviciu, si daca mai ai un job lejer o ma flenduresti, dar noi cu bb tre sa fim pe pozitie mereu. deci Miha, daca vrea al tau sa nu te mai recunoasca...sa se impotriveasca cu LP noaptea
Eu la masa de la ora 2 noaptea deja ii dau LP si ma culc fuguta. Eric se culca la9,10 se trez la 2 , bag LP! apoi la 5-5,30 abia ii dau LM.
Babyblou, pe tine probabil te-a si sustinut sotul, dar cand ai unul care tot repeta ca ,,vaai lapte praf...otrava, asa cum face al meu, sau al Mihaelei, sa vezi tu cum e. Asa stiu einsa te faca sa te simti vinovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Miha si eu cred ca fetele de mai sus au dreptate, macar incearca sa vezi daca dupa o masa de LP e mai linistita, daca tot asa e inseamna ca alta e cauza. Si eu sunt PRO alaptat dar daca nu se poate asta e. Eu acum ii dau Nataliei doar noaptea sa suga iar peste zi ma mulg de 1-2 ori, dar cantitatea de LM nu este suficienta pt toata ziua, asta e, ma bucur ca Natalia e linistita si doarme destul de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Fetelor, eu nu ma supar pe nimeni, absolut pe nimeni. Va Multumesc ca va spuneti parerile. Cred ca in seara asta voi lua LP. Declar ca in 15 ore copilul asta a dormit 1 ora jumate. Acum o plimb prin casa cu slingul, nu plange. Doar nu doarme. Am sa sun azi si health visitor ul. Va pup si va tin la curent.

Mergi la inceput