Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Natalia baloseste si ea la greu, nu am vazut sa apara ceva dintisori dar tot ce prinde baga in gura , si uda cu bale tot ce gaseste in jur.
Miha eu cand Natalia e foarte agitata si isi baga mana in gura si nu poate sa adoarma eu o invelesc intr-o paturica tip sarmaluta, astfel incat sa ii tina mainile pe langa corp si daca e obosita imediat adoarme, poate incerci si tu, la noi functioneaza foarte bine metoda.Acum de ex doarme asa infasurata de la 8, sa poti sa iti pastrezi calmul, iar cu lipsa de somn sa sti ca vor aparea perioade cand nu vei dormi 1-2 zile la rand si cand vor mai creste copilasii asta e meseria de mama, 24 din 24 nu avem ce sa facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

hello fetelor

io-s lenes rau la scris

nu va mai faceti griji cu parul. in sarcina, din cauze hormonale, cade mult mai putin ca de obicei. asa ca la ceva timp dupa nastere se reface balanta. dar in curad incepe sa creasca cel nou, care inlocuieste firele pierdute. evetual niste vitamine si minerale ajuta - mai ales la cine alapteaza si pierde resurse pe calea asta

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

E aiurea ca de cand am nascut eu iau Elevit si Fe dar parul cade smocuri-smocuri, desi m-am tuns.......eu m-am speriat foarte tare pentru ca deja se vede foarte rau scalpul (de alaptat...nu mai alaptez de vreo 2 sapt.....s-a oprit lapticul dintr-o data)! Dar ciudat, de cateva zile ma trezesc in toiul noptii si ma "scarpin" pana imi fac rani....oare creste par "nou"?

Dya, Anca, Navicula Multumesc frumos.

La noi Mosul (sotul meu destept!) a uitat bonul fiscal si preturile pe fiecare cadou!

Azi am cumparat si eu de la farmacie cereale de la nestle cu orez simplu...vroiam sa iau de la milumil dar nu am gasit...si incepem diseara, dar cu siguranta o sa mai iau si o alta cutie sa le alternam.
Dupa cate zile sa-i dau suppica?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

La fetele mele mosul le-a adus cate o carte de colorat cu activitati, cate o pereche de pantalonasi si ceva dulciuri, au fost super incantate de ele, stateau si isi aratau cartea una la cealalta "uite a mea ce are, uite a mea are si asta" tare dragute au fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

andreea_tc bine ai venit!
Gliana si Luca sughite de mai multe ori pe zi dar eu ii dau pace, mie mi se pare ca lamaia ii prea acida. Fie vorba intre noi mie nu-mi prea place lamaia asa ca nu pot sa-i dau lui. sa treceti cu bine peste durerile de burtica.
fecianm-am distrat copios de Bitzu, el e doar bucuros ca primeste ...nu conteaza ce.
dya felicitari pentru baiatul mare
Ruxiii nu e nici o problema faptul ca ne-ai spus cum faci tu cu vigantolului, mai ales ca ti-a spus un medic ortoped. Mie i-mi era mai comod sa-i dau in gurita...si cate nu facem noi din comoditate.
mihahegarty imi pare rau ca ai avut noapte alba, sper ca astazi e Imi cuminte sa te poti odihni si tu

Baie noi facem de 2-3 ori pe saptamana, iar noua ne-a spus sa-i umblam la cuc, dar eu nu insist foarte mult, doar il curat la baie.
Al meu pui povesteste intr-o veselie cu jucariile.

Alina , Paula Maria(9 octombrie 2007) si Luca Tudor (25 august 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

la multi ani nicolae si nicoleta!!!

la multi ani pt toti sarbatoritii de azi, multe lunite!!

miha, de ce nu te mulgi seara si sa lasi biberoane la frigider si sa i dea sotul noaptea, mkr o zi, doua, pana te mai odihnesti si tu, apoi sa faceti alternativ, o noapte tu, o noapte el. o sa te imbolnavesti in ritmul asta. eu asa as proceda, as renunta la alaptatul de noapte, m-as mulge de cu seara, sau sincer, as trece-o pe LP noaptea si as ruga pe sot sa i dea el noaptea. o noapte el, o noapte eu. nici sa te distrugi asa, pt ce? pt un alaptat????

imi pare nespus de rau si sper sa ai azi o zi buna!!!

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Glianai se aduna secretii la ochisorul stang inca de cand l-am nascut. I-am dat 2 tipuri de antibiotic si nu vrea sa treaca . Trece o saptamana si iar revine. Acum i-am facut analiza macar sa stiu cu ce am de-a face...analiza pe care trebuia sa o fac de la inceput dar, doar acum m-a luminat ce-l de Sus

Mergi la inceput

La multi ani! celor care poarta numele Sf. Nicolae

Mergi la inceput

[size=2][quote]citat din mesajul lui maria2mami

In loc de staeamer noi am gasit la Ikea asta:
http://onlinecatalogue.ikea.com/RO/ro/2012/IKEA_Catalogue/

Si eu cautam din asta, acum sa vad cand ajunge sotul in Bucuresti sau Sibiu, in caz ca nu gasesc la Bistrita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui navicula

[size=2][quote]citat din mesajul lui maria2mami

In loc de staeamer noi am gasit la Ikea asta:
http://onlinecatalogue.ikea.com/RO/ro/2012/IKEA_Catalogue/

Si eu cautam din asta, acum sa vad cand ajunge sotul in Bucuresti sau Sibiu, in caz ca nu gasesc la Bistrita.

eu nu vad decat catalogul in intregime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Fetele cu steamerul, eu l-am folosit cand Eva avea peste 9 luni si a inceput sa manance bucatele, ea a facut o trecere brusca de la piureuri la bucati de fructe/legume care se puteau tine in mana si musca din ele. Asa ca nu-i graba, ca doar n-o sa bagati ditamai magaoaia in priza pentru un morcov aburit

Mergi la inceput