Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ca prin minune am gasit azi pisica mica si alba, din cauciuc. Si un autobuz roz, sper sa fie multumita. Lui Filipel ii aduce si lui o pisica si o caciulita, doar asa, sa vada Eva ca primeste si el ceva. Dulciuri pe langa astea.
Azi m-am intalnit cu o cunostinta, are doi baieti si-mi povestea ca i-a pus celui mare, cand avea vreo 4 ani, o nuia. Si copilul a fost atat de dezamagit si a plans, incat i-a dat si o punga de dulciuri pana la urma. Mi s-a rupt inima, ori sunt eu prea sensibiloasa cand vine vorba de copii, ori asta e cruzime. Fiindca ei cred cu adevarat, noi avem un calendar de Advent, si dimineata dupa micul dejun, Eva gaseste cate ceva dulce acolo. E atat de convinsa ca acel calendar o vede si pentru ea anume pune in fiecare zi o bomboana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Dintisorii ne chinuie si pe noi de ceva vreme Mai au fff putin sa sparga gingia, care acum este transparenta. Se vad si se simt fff bine, dar nu vor sa iasa si pace

Cred ca tin neaparat sa iasa amandoi odata.

Roberta multa bafta la analize ! puiul mic sa nu-l doara tare !

Gliana,eu ii fac baita lui Petru cam la 2 zile. Deci cam de 3 ori pe saptamana + spalat la chiuveta cand face vreun kk mai ... pana la gat

Apropo de kk, el face cam o data pe zi si este pastos. cateodata mai mirositor cateodata ok.

Florina, multa sanatate lui Stefanel. Nici eu nu cred ca a avut temperatura la 37.2-37.3, mai ales ca ai masurat-o rectal.

Eu copiilor le dau antitermic cand sunt aproape de 38, sau peste 38. Nu pot sa-i las, pt ca stiu ca daca au in jur de temperatura asta ,sigur nu le scade altfel , plus ca sunt apatici si maraiti.

Vigantolul il dau direct in gurita.

....si nu mai stiu ce vroiam sa spun...

p.s Ma enerveaza sotul asta al meu cateodata, mamaaa, mamaaa ! Imi vine sa-l I se pare inutil tot ce-mi cumpar eu si bineinteles toate porcariile lui sunt cele mai folositoare.

...m-am intiiiiins cat o placinta

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_din spune:

buna fetele!! In primul rand la multi ani sarbatoritilor de astazi!! Sa va traiasca, sa va iubeasca si sa va faca viata frumoasa!

IANIS-ANDREI de Alymih
LUCA-PAVEL de maria2mami
DAVID de mara_d

Baita o facem cam la 2 zile chiar si 3 uneori.Vara ii faceam in fiecare zi.Adora baia si isi exprima entuziasmul prin dat din picioruse si din maini pana ne face fleasca, pe mami mai ales.I-am cumparat suport special pt cadita pt ca s-a facut greu si nu mai pot sa-l tin si sta in el ca intr-un fotoliu.

v_florina problema cu mucisorii la Mihail nu este chiar atat de grava ca sa necesite o aspirare profunda dar este aproape permanenta si il deranjeaza si mai ales nasul infundat.
babyblue pentru mucsori am folosit Colargol, fluimucil si sinupret (la care am renuntat pt ca am auzit ca nu ar fi prea indicat la varsta lui mai ales ca contine si alcool). oricum nici un produs nu a rezolvat cauza ci decat efectul. Folosim si ne ajuta cel mai mult ser fiziologi si aspirat cu batistuta.
Voi fetelor ce ati folosit pt mucisori?

Alina cea mai implinita de Mihail

Mergi la inceput

La noi mosul o sa vina diseara inainte de culcare, pt ca maine dimineata trebuie sa ne pregatim pt gradinita si daca ar mai sta si sa se uite in ghete ar insemna sa ajunga pe la 12 la gradi, la cat sunt de mocaiti si visarori dimineata nu ca noi nu am fi fost la fel cand eram ca ei

O sa le aduca dulciuri, cate o carticica si culori. La P a venit deja cu Sophie.

Eu nu le-as pune doar o nuia in ghete. Mi se pare absurd. I-am mai "amenintat" ca daca nu sunt cuminti o sa le aduca mosul si o nuia. Au inceput sa bazaie numai cand au auzit, daramite sa le mai si aduca. Prefer sa ramanem doar la vorbe .

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ana, felicitari lui Petru pentru diversificare, era cazul cred, am inteles de pe FB ca se tot intindea spre mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_din spune:

Al meu nu este foarte interesat de jucarii o prefera pe mami.Oricum are destule jucarii pe care le-a cumparat mamii din exces de zel.Asa ca Mosul nu o sa vina cu o jucarie dar o sa-i dam in schimb Sfanta Impartasanie.

Noi avem termomentru digital dar si suzeta termomentru pe care o prefer in locul celui digitat pt ca este mai comod. Sper insa sa nu am nevoie niciodata. Am vazut ca exista in comert si chestii ce seamana cu un actipild ce se lipesc pe frunte si monitorizeaza bebele daca are temperatura.

Alina cea mai implinita de Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

La noi mosul a venit mai devreme ca sa ne bucuram de reactia piticului amandoi. ..revin mai incolo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Ana, felicitari lui Petru pentru diversificare, era cazul cred, am inteles de pe FB ca se tot intindea spre mancare

blog

casa, dulce casa

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Intindea, este putin spus

Este pur si simplu extaziat cand vede mancare .Nu-i mai trebuie nici san ,nici nimic...cel putin acum Sunt curioasa daca o sa-l tina si cat o sa-l tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gliana

Eric nu face caca cate 2, 3 zile, apoi cand face , face de 2,3 ori. Azi a facut de doua ori si mirosea destul de tare, era cam verzuliu la culoare si moale, nu a facut pana acum niciodata altfel decat moale. Ai vostri fac verzuliu si miroase tare?

Alte probl nu am avut, asa ca nu stiu ce sa zic de mai multe scaune pe zi.

mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992)

Noi prima data cand a facut mai verde si mirositor am fugit cu cacutul la medlife, evident ca analizele au iesit perfect.
A avut probleme cu burtica de la o pastila cu propolis pentru gat se pare. Si el facea la inceput de multe ori pe zi, apoi a inceput sa faca la 3,4 zile si de la 4 luni face o data pe zi. Ieri si alateieri a facut de cate 3 ori si a fost mai morcovit putin, acum e ok, super vesel, vrea sa recupereze. Am dus pipi la analize ca doar nu face cacut la comanda. Prima punguta am aruncat-o pentru ca nu i.am deslipit hartia aia ca sa se lipeasca si s-a dus tot in pampers

La multe lunite
PATRICK
IANIS-STEFAN
LUCA-RYAN
RUXANDRA-IOANA
FILIP

si

IANIS-ANDREI de alymih
LUCA-PAVEL de maria2mami
DAVID de mara_d !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Ca prin minune am gasit azi pisica mica si alba, din cauciuc. Si un autobuz roz, sper sa fie multumita. Lui Filipel ii aduce si lui o pisica si o caciulita, doar asa, sa vada Eva ca primeste si el ceva. Dulciuri pe langa astea.
Azi m-am intalnit cu o cunostinta, are doi baieti si-mi povestea ca i-a pus celui mare, cand avea vreo 4 ani, o nuia. Si copilul a fost atat de dezamagit si a plans, incat i-a dat si o punga de dulciuri pana la urma. Mi s-a rupt inima, ori sunt eu prea sensibiloasa cand vine vorba de copii, ori asta e cruzime. Fiindca ei cred cu adevarat, noi avem un calendar de Advent, si dimineata dupa micul dejun, Eva gaseste cate ceva dulce acolo. E atat de convinsa ca acel calendar o vede si pentru ea anume pune in fiecare zi o bomboana

blog

casa, dulce casa

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Uff,ce bine ca ai gasit pana la urma!Sa ne spui daca a fost fericita!

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput