Strugurasi de sept-oct 2011 **11*
Raspunsuri - Pagina 19

ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea_t Jade - nu stiu cum se numeste operatiunea, ii trage de pielita in jos ca sa nu faca fimoza. 21.09.2011 ora 02:50 Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim! |
Decalotare se numeste

Intrebarea este: de ce? Adica e suspect de fimoza sau "preventiv"

andreea_t spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria
Decalotare se numeste ![]() Intrebarea este: de ce? Adica e suspect de fimoza sau "preventiv" Mami fericita de ![]() ![]() |
asa, da decalotare. preventiv.
21.09.2011 ora 02:50
Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim!

ionelamaria spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui andreea_t
asa, da decalotare. preventiv. 21.09.2011 ora 02:50 Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim! |
Hm! Noi nu am facut la copil. Pun pariu ca nici tatalui lui nu i-a facut nimeni asta si a facut un bebe.... Ideea de baza e ca
1. chiar daca e decalotat acum... poate face fimoza mai tarziu oricum.
2. eu am incredere in natura... Daca va fi ceva in neregula se va observa mai tarziu....
Noi am ales sa nu umblam pe acolo... asta dupa ce am rasfoit de am innebunit cand era Mihnea mic.
Daca ai luat aceasta decizie informat.... e absolut ok...

seidana spune:
Andreea... stiu cum e sa fii nemancat.. aseara la 20 am mancat cina consistenta ( ca doar sotu a fost la taierea porcului), la 22 am mancat 2 boluri pline de cereale cu iaurt (ca din unul nu m-am saturat)...
Jade.. ar fi lux sa ajung la 57.., la marimea asta nici nu cont 2 kg in plus sau minus
Cate paracetamoale am voie sa iau pe zi??? a luat 2 si as mai lua unul...
...........................................................................
...........................................................................

pinkysor spune:
Buna seara!
Va invit la o bucata de nuga cu migdale si fistic eu nu ma pot abtine...
Lena, nu te pot ajuta in legatura cu durerea din san cat ca si eu am avut cand am inceput sa alaptez o durere intr-un san, eu nu am fost la medic pt ca mi-a trecut... eu am zis ca poate-s canale infundate... nu stiu ce a fost...
Foarte tare melodia/clipul
maryan, foarte tare Valeria
inutsa, multam
ionela, maine vb cu dr de fam... daca nu-mi zice de Ca il
sei, uau cate faci de mancare pt sarbatori! bravo!!! mi-ai dat idei dar sa vedem daca ramanem in bucuresti de Craciun sau mergem acasa.
jade, iti tinem pumnii pentru bebe T, sa fie totul bine la ecografie
andreea, sanatate socrului!
sei, sa-ti treaca durerea de masea si sa mergi la dentist s-o rezolvi!
Despre noi, am asteptat cu nerabdare mosul... si a venit!
Azi bebe nu a fost tare cuminte, probabil a fost nerabdator sa vina mosul am stat destul de mult afara cu el, l-am tinut la san destul de mult si pana la urma ne-am descurcat de minune!
Va pup pe toate !

alayna spune:
Marryan, cu saliva s-a mai intamplat si la noi , dar ce -a fost ieri nu pot sa descriu,nu am fost ok toata ziua ,nu se inecase,pur si simplu parca incremenise,inlemnise,era stana de piatra,nici macar nu era rosie la fata sa zic ca vrea sa faca caca sau se scremea de durere de burtica.
Vad ca azi n-a mai facut ,oricum sunt cu ochii pe ea
E tare faina poza cu colacelul ,mie mi-ar fi frica s-o pun .N-o deranjeaza in jurul gatului sau sa-i sara apa in gura?
Mos Nicolae a fost darnic tare cu tine , noi il asteptam la anul ,acum suntem prea stresati cu asta mica
Inutsa ,multumesc incerc sa-mi adun si eu puterile cum pot ,nu e usor printre straini sa stii mai ales la necaz sau cand avem nevoie de sprijin
Jade,prin cate emotii treceti si voi! Va doresc numai bine si gandeste pozitiv ,totul va fi bine ,asa suntem noi mamicile mai panicoase
Nanna,nu-mi este foarte bine acum ,am aparut sa va salut ,m-a contactat lali si de ieri tot scriu ,mai intreb ceva ,ma ingrijorez,fetele ma calmeaza si e ok ,sper sa nu mai fac pauze mari cum am facut pana acum
Chiar ca sunt numai bebelusi in jurul tau ,vei fi cea mai experimentata
Sei,mi-ai facut pofta de papaica buna !!!!!!!!!
Si fetei mele ii pica parul si se trage de par groaznic de tare ,ziua ii mai pun niste manusele ,cu toate ca stiu ca nu sunt indicate
Andreea ,eu pap dulce zilnic,n-am mai slabit delocccccccccccc ,deci nu esti singura dupa ceva dulce
Lena ,parca tu intrebai de intepaturi...si eu simt indiferent daca sanul e plin sau gol ,parca ma sageta ,inteapa dureros,nu stiu cum sa descriu
Fata mea nu s-a mai incordat astazi ,am urmarit-o toata ziua,dar pare tare ...speriata !!!!!!!!!! Parca se sperie de tot ce vede in jur,urmareste tot,analizeaza ,face niste ochi mari ,mi-e si frica cand o vad asa
Cand eram insarcinata eram ingrijorata din orice si credeam ca dupa nastere voi fi ok mai relaxata,dar e mult mai greu ,nu credeam asta vreodata
Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)

ionelamaria spune:
Sei, paracetamolul e permis in alaptare, si ibuprofenul si chiar algocalminul DAR:
1. nu depasesti doza de pe prospect
2. ibuprofenul poate scadea lactatia la unele mame daca iau in repetate randuri ibuprofen ( deci nu de la 1 pastila luata azi si una peste 2 zile)
3. algocalminul e de evitat in general de catre toata lumea. E ultima optiune.
Nu mai stiu exact care sunt dozele recomandate si sunt cu ochii in pioneze , asa ca nu sunt capabila sa le caut acum, dar le gasesti tu pe orice prospect
Daca te sacaie rau mergi la medic neaparat ca orice tratament pe termen lung, mai ales luat de capul nostru are efecte negative.

LenaC spune:
Neata!
moooaaama sunt prima :D
Alyana, la mine era durere doar la palpare acum simt intr-un san durere... asa sagetari cum spui tu...
voi cand mergeti la vaccin?
Noi joi
Azi ma duc sa dam pentru exudat, astept pitica sa se trezeasca si am zbughit-o :D

anca_toma spune:
neata fetele,
dimineata morocanoasa, bebe morocanos rezulta ca si mami e morocanoasa.Vremea e oribila deja ma gandesc cu groaza ca azi stam in casa , ar fi prima zi de cand s-a nascut bebe
.cred ca totusi o sa ies in mall, dar acolo e pericolul cumparaturilor.
Sa vad cum o scot la capat.
Sper ca aveti ghetele pline de cadouri ca din cate v-am citit eu ati fost fff cuminti.Noi am zis pas la mos anu asta am luat doar pt Iancu care oricum nu stie
, dar na macar avem constiinta impacata.
La multi ani Nicoleta/Nicolae !!!!
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)