Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 16
Cris2010 spune:
Offf, cat va inteleg cu nedormitul. Eu de cand am ablactat, avem cam o trezire pe noapte. Inainte, fara numar, fara numar pt
.
Oana, ma bucur ca merge bine 'misiunea bona'
.
Numele urmatoarei fetite va fi Anastasia sau Anais 
.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
btz_ovi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cris2010 Offf, cat va inteleg cu nedormitul. Eu de cand am ablactat, avem cam o trezire pe noapte. Inainte, fara numar, fara numar pt .Oana, ma bucur ca merge bine 'misiunea bona' Numele urmatoarei fetite va fi Anastasia sau Anais ![]() de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
Cristina,tie nu iti mai cere Natali
?Ca noi dupa 3 sapt si 2 zile (am interupt la o zi dupa tine) inca mai trage de tricou 
Frumoase nume
Alice_Elena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_vlad jucaria dispozitivul de facut baloane e un mare kk, sau teapa! are bateriile jos sub jucatie, cand face baloane se scurge din solutia respectiva si intra la baterii! fara suport nu o poti pune ca face numai apa, iar daca pui farfurioara ceva se`aduna apa in farfurioara si e direct in locul bateriilor..la noi a tinut fix 30 min! Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) |
Asta pe care o am eu are bateriile deasupra. Va anunt daca se strica :D
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
35+
Alice_Elena spune:
Cris, fi sigura ca va anunt. Si imediat cum ies din operatie imi aduce marius telefonul si va si scriu
sper ca da. Pana acum nu ne-am razgandit la nume. Cred ca vom avea o problema dup-aia ca eu as vrea sa ii zic radu si tasu cristian :)))) astept totusi sa il cunosc ![]()
Mami de
35+ 
anca_vlad spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Alice_Elena
Asta pe care o am eu are bateriile deasupra. Va anunt daca se strica :D Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 35+ ![]() |
m-am gandit ca acesta va fi raspunsul!
florintunde spune:
Buna seara dragi mamici de delfinasi
Dau buzna pe la voi cu oferta de Weleda..reducere maximaaaaaaaaaa
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=36209

Alice_Elena spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui anca_vlad
m-am gandit ca acesta va fi raspunsul! Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) |
Mami de
35+
ilinca79 spune:
Seara buna mamici,
a fost si pe la noi Mosu' i-a adus lui V tablita magnetica, niste dulciuri pe care le papa babacii desigur
si nelipsita jordita - ca avertisment de cumintire ![]()
Oana ma bucur ca v-a fost bine cu bona.
Paula si eu votez pentru rola autoadeziva.
Adriana si mie imi place Natalia 
Bumblebee tinem pumnii sa treaca cu bine saptamana asta grea! 
Am uitat ce am mai vrut sa zic, ca am inceput mesajul acu cateva ore, intre timp am avut musafiri. Va pup de noapte buna! 
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ludmila_p85 spune:
Buna seara mamicilor 

Noi sintem binisor,fara raceli,fara mucusori
sper sa nu cobesc
,cu dormitul cam aceiasi poveste,nu vrea in patuc,plinge cam la orice ora si se ridica in picioare ca sa-l iau cu noi in pat,aici doarme fr bine fara nici o trezire pina la 8 dim.
. Nustiu cum sa-l fac sa doarma la el in patut
. cu noi doarme haotic,cind se urca pe mine,cind e cu fundu pe perna si capu acoperit cu plapuma![]()
Alice,Adriana, nasteri cit mai usoare!!!
Oana, o sa va fie mult mai usor cu bona,bravo ca va acomodati 
Ai mei deja dorm,incerc sa-l duc pe V,in patut la el,sa vedem cum va dormi,dintii nu vor sa ne iasa
,adica nu ar avea de ce sa plinga noaptea
Noapte buna mamici si pitici
tina_80 spune:
Helloooo
A venit Mos Nicolae
la delfinasi si mamici de delfinasi
, cu mere, nuci,portocale, cioco si turta dulce.

dar si cu multa sanatate si fericire

LA MULTI ANI! Tuturor ce poarta numele Sf. Nicolae, sa traiti cu numele, sa fiti sanatosi si fericiti!!!