Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 14
Alice_Elena spune:
Matusa, de la metro. Si daca te grabesti si ajungi azi prinzi reducerea de 40%
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
35+ 
paula_m spune:
Salut!!
Am fost la tuns cu Raul!! Doamne, parca i-a taiat capul asa urlete au fost.
La sfarsit nu mai avea putere sa planga si se tanguia. A oftat 1/2 de h dupa. Dar nu am avut de ales, avea parutul prea lung.
Mos Niculae la noi vine tot timpul. Chiar nu mai stiu ce sa-i iau copilului. Cred ca doar niste fructe aduce si la noi si de la anul, cand o fii constient o sa fim mai atenti cu jucariile. Sunt mult prea multe...De Craciun am luat zebra, si nu o scot pana atunic...daca ma pot abtine...
Alice, esti pregatita de nastere? Cine sta cu Mara pana te mai aduni tu un pic? dar poze nu ne mai arati cu tine?
Adriana, voi ati gasit nume? Tu cand nasti?
Oana, cum e cu bona? Ne vedem azi in centru, la luminite?
Si Raul e innebunit dupa balonasele din sapun. Pb e ca vrea sa le faca el. A invatat si sa sufle prin minunea aia, dar din pacate si baga in gura cercul ala.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
adrianaBuc spune:
paula, eu sper sa nasc cat mai spre termen, adica la inceputul lunii februarie. Cat despre nume, aici avem o problema. Ne-am gandit la cateva variante, momentan ne-am oprit la Natalia, dar inca nu e 100%.
Eu am tuns-o pe Rebe de 2 ori la Ciufolici, a fost tare cuminte micuta, dar cred ca a contat si faptul ca i-au dat tone de jucarii.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 12 dintisori si 4 maselute
30+
cu 
paula_m spune:
Adriana, imi place numele !!!
Apropo de nume, m-am uitat la Gossip Girl si mi-a placut un nume de acolo, Raina. Daca o sa am vreodata fata cred ca asa ii pun numele. De fapt daca nasteam sapt asta o fata asa ii puneam numele, cand o fi al2lea bb sunt sigura ca iar o sa razgandesc de 1000 de ori, cum am facut si la Raul...
.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
histamina spune:
Adriana, veti avea ziua de sfant in aceeasi zi si tu si strumfita.ia uite:
Sinaxar 26 August
În aceasta luna, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfintilor Mucenici Adrian si Natalia, si cei împreuna cu dânsii.Mucenicul Adrian si sotia lui Natalia au trait în cetatea Nicomidiei, pe vremea împaratiei lui Maximian. Iar la a doua înconjurare ce a facut Maximian prin împaratia sa, prigonind pe crestini, a prins 23 de barbati crestini care erau ascunsi prin pesteri, si au fost dati la multe chinuri. Pe acestia, mai înainte de a marturisi, i-a întrebat Adrian: "Pentru ce, fratilor, rabdati aceste nesuferite si grele chinuri?" Si, raspunzând, ei zisera: "Pentru ca sa dobândim bunatatile cele ce sunt gatite de la Dumnezeu, celor ce patimesc pentru Dânsul, pe care nici auzul nu poate sa le auda nici cuvântul sa le povesteasca". Acestea auzindu-le Fericitul Adrian, umilindu-se din dumnezeiescul Dar, a zis scriitorilor sa-i scrie si numele lui cu crestinii, ca bucuros moare si el cu dânsii. Deci scriindu-l aceia si pe dânsul, îl bagara în fiare si la închisoare. Acest lucru aflându-l Natalia, femeia lui, si gândind cum ca poate a fost prins pentru altceva, si îngrijindu-se foarte suspina si plângea. Dar fiind înstiintata ca pentru Hristos l-au pus în legaturi si în temnita, îndata îmbracându-se în haine luminoase a alergat la temnita. Si intrând înauntru îl învata sa stea neclintit la chinuri, si ruga pe sfintii cei ce erau împreuna legati cu dânsul sa se roage pentru el. Atunci prin sfatuirea mucenicului Adrian se întoarse Natalia la casa ei.
Deci fiind adus sfântul la împaratul si marturisind pe Hristos ca este Dumnezeu adevarat, îl pusera cu fata în jos si-l batura cu toiege. Apoi, întorcându-l cu fata în sus, a fost batut si peste pântece, încât i se vedeau si maruntaiele. Mucenicul când patimea acestea era de 28 de ani.
Dupa aceea lui si celorlalti sfinti li s-au taiat mâinile si picioarele. Apoi dându-si sfintii sfârsitul, si urmând a li se mistui trupurile lor în foc, Natalia a bagat mâna Sfântului Adrian în sânul ei si urma mergând dupa sfintele moaste si strângea sângele ce pica de la dânsii si se ungea cu el. Apoi fiind stins focul de o ploaie mare si grea, un om credincios, anume Eusebie, luând moastele sfintilor si punându-le într-un caic mic, le-a dus la Arghiropoli si le-a asezat aproape de Bizant. Acolo mergând mai pe urma Natalia, si-a dat sufletul la Dumnezeu si a fost îngropata lânga moastele cele mucenicesti.
Alice_Elena spune:
adriana, si mie imi place Natalia. e deosebit ca si rebeca si nu o sa aiba motive de cearta cand sunt mai mari ![]()
paula, pregatita nepregatita nu am incotro :)) am ceva emotii, spre deosebire de prima data cand m-am dus razand la spital. ma gandesc ca o sa imi fie greu fara mara 3 zile. o sa vina maicamea sa stea cu noi o perioada. probabil ca va veni si soacramea ca nah.. le impart eu cumva sa nu ne dam cur in cur prin casa. maicamea si marius cu Mara, soacra cu casa/masa.
poze nu prea am. stiu ca am zis ca imi fac dar.. am mintit
cum fac, promit sa pun 
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
35+ 
ainotna spune:
Paula, sa-i fie de bine tunsoarea lui Raul. Nu ne arati poze cu noua freza?
Alice, ma bucur ca e ok Mara.
Despre jucariile de facut baloane, eu am tot cautat una ideala dar nu am gasit...Toate (f multe adica) s-au stricat dupa cateva (nu foarte multe) folosiri.
Adriana, foarte frumos numele 
Eu am luat pentru mos Nicolae dulciuri (sper sa reusesc sa le ascund dupa aia, sa le mananc eu
), rodii, fistic si nu mai stiu ce alte nuci. Plus o sa le pun si cartile personalizate pe care le-am comandat si nu mai am rabdare pana de Craciun sa-i vad reactia lui Bogdan, asa ca le dau acum.
adrianaBuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui histamina Adriana, veti avea ziua de sfant in aceeasi zi si tu si strumfita.ia uite: Sinaxar 26 August În aceasta luna, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfintilor Mucenici Adrian si Natalia, si cei împreuna cu dânsii.Mucenicul Adrian si sotia lui Natalia au trait în cetatea Nicomidiei, pe vremea împaratiei lui Maximian. Iar la a doua înconjurare ce a facut Maximian prin împaratia sa, prigonind pe crestini, a prins 23 de barbati crestini care erau ascunsi prin pesteri, si au fost dati la multe chinuri. Pe acestia, mai înainte de a marturisi, i-a întrebat Adrian: "Pentru ce, fratilor, rabdati aceste nesuferite si grele chinuri?" Si, raspunzând, ei zisera: "Pentru ca sa dobândim bunatatile cele ce sunt gatite de la Dumnezeu, celor ce patimesc pentru Dânsul, pe care nici auzul nu poate sa le auda nici cuvântul sa le povesteasca". Acestea auzindu-le Fericitul Adrian, umilindu-se din dumnezeiescul Dar, a zis scriitorilor sa-i scrie si numele lui cu crestinii, ca bucuros moare si el cu dânsii. Deci scriindu-l aceia si pe dânsul, îl bagara în fiare si la închisoare. Acest lucru aflându-l Natalia, femeia lui, si gândind cum ca poate a fost prins pentru altceva, si îngrijindu-se foarte suspina si plângea. Dar fiind înstiintata ca pentru Hristos l-au pus în legaturi si în temnita, îndata îmbracându-se în haine luminoase a alergat la temnita. Si intrând înauntru îl învata sa stea neclintit la chinuri, si ruga pe sfintii cei ce erau împreuna legati cu dânsul sa se roage pentru el. Atunci prin sfatuirea mucenicului Adrian se întoarse Natalia la casa ei. Deci fiind adus sfântul la împaratul si marturisind pe Hristos ca este Dumnezeu adevarat, îl pusera cu fata în jos si-l batura cu toiege. Apoi, întorcându-l cu fata în sus, a fost batut si peste pântece, încât i se vedeau si maruntaiele. Mucenicul când patimea acestea era de 28 de ani. Dupa aceea lui si celorlalti sfinti li s-au taiat mâinile si picioarele. Apoi dându-si sfintii sfârsitul, si urmând a li se mistui trupurile lor în foc, Natalia a bagat mâna Sfântului Adrian în sânul ei si urma mergând dupa sfintele moaste si strângea sângele ce pica de la dânsii si se ungea cu el. Apoi fiind stins focul de o ploaie mare si grea, un om credincios, anume Eusebie, luând moastele sfintilor si punându-le într-un caic mic, le-a dus la Arghiropoli si le-a asezat aproape de Bizant. Acolo mergând mai pe urma Natalia, si-a dat sufletul la Dumnezeu si a fost îngropata lânga moastele cele mucenicesti. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
UAU
Habar n-aveam! sar'na

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 12 dintisori si 4 maselute
30+
cu 
anca_vlad spune:
jucaria dispozitivul de facut baloane e un mare kk, sau teapa!
are bateriile jos sub jucatie, cand face baloane se scurge din solutia respectiva si intra la baterii!
fara suport nu o poti pune ca face numai apa, iar daca pui farfurioara ceva se`aduna apa in farfurioara si e direct in locul bateriilor..la noi a tinut fix 30 min!
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui matusa77 Alice ai idee de unde a luat sotul dispozitivul de facut baloane? Ducu e mare fan, am avut pana acum 3 jucarioare din astea toate s-au stricat de la solutie, de la trante ![]() mama lui Ducu -nazdravucul 15 iulie 2010 |
eu chiar sambata am luat din Metro...a fost reducere la jucarii 40%...
dar mai e si www.ookee.ro/trenulete-de-plastic/436-locomotiva-thomas-cu-baloane-de-sapun-si-melodii.html" target="_blank">Thomas cu baloane si melodii care e f fain...se distrau ai mei f tare...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...