Brum N-D 103- Bv alinuknuknuk! Hai aris, corina_s!
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anna-mama/anna-mama.jpg)
anna-mama spune:
Felicitari, Alina! Bine ai venit, Luca!!!!
Hai, Corina! Hai, Aris!
La multi ani, Corina!
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
38+ cu
Eva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/abramburika/abramburika.jpg)
abramburika spune:
ooka - ca sa raspund in stilul meu caracteristic, ete, asa e unii mai curiosi di fire.
Si serios, chiar m-a surprins postarea ta ... arata-mi unde am incalcat regulile forumului si unde-i tristetea aia in intrebarile mele? Zau ca n-am chef si timp de cearta ...
ioana - vad ca si tu ai luat-o cu suparare... da' luny a sintetizat exact de ce ma deranjeaza stilul tau ... majoritatea postarilor tale imi dau impresia ca iti bati joc de noi cu intrebari stupide, tocami pt. ca esti la al 2-lea copil. Nu ca eu as fi desteapta si nu am dubiile mele, am uitat si eu una-alta de la S., da' sunt chestii esentiale pe care nu ai cum sa le uiti, iti vin automat in minte. E ca mersul pe bicicleta, nu se uita ... cu ce cureti nasul la bb, unde il culci, plange sau nu ... Din cate am inteles esti si asistenta medicala, deci lucrezi oarecum in domeniu. E ca si cum ai intreba cu ce dezinfectez o rana, cu spirt sau benzina? Zau, asa ...
Si in toata graba asta a vietii, toate avem un ritm alert, un multumesc poti sa spui celor ce iti raspund ...
in al 9-lea cer ...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
Brambu, cred ca ai inteles tu gresit... nu e asistenta medicala Ioana, ca ar avea raspuns la majoritatea dilemelor ei... zic si eu..
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![](images/user_woman.png)
rania_s spune:
Buna dimineata si de la noi!!!
UREZ SI EU BUN VENIT TUTUROR BEBELASILOR SA AVETI O VIATA FRUMOASA SI LINISTITA SI MAMICI SANATOASE!!!
LA MULTI ANI CORINA_s!!!
Acum despre noi....pot spune ca suntem in sfarsit bine...dupa ce am dat intr-o depresie adanca...dupa ce am umblat cu micuta la multi doctori...suntem bine.A fost si mami aici ,a plecat de cateva zile dar in loc sa-mi faca bine mi-a facut mai mult rau...imi spunea printre altele ca ea a visat ca micuta mea nu o sa fie ok...,ca daca nu-i ies analizele bine si eu raman cu ea in spital ea ce face aici,in cele din urma i-am zis ca mai bine pt amandoua ar fii sa plece...sa suparat dar asta e.Nici ca-i schimbam pampersul des la micuta nu era bine,ma rog....multe de toate si am hotarat cu tati sa facem cum stim noi,si acum parca sunt mai linistita.
A...grecii astia is tampiti rau...am umblat la multe farmacii sa caut ceva pt.colicii..si nu au nimica ca e normal sa aiba bebelasul colici(asta o stiam si eu)si sa-i fac masaj la burtica ca nu exista nimic sa-l ajute.In cele din urma am cumparat din tara Infacol,si suntem ok isi face treaba bine.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooka/ooka.jpg)
ooka spune:
Brambu, sincer, mi se pare rautate nu curiozitate. Ca doar nu din curiozitate o intrebi daca chiar mai are un copil. Dar probabil, daca nu faci pe cineva imbecil in fata, orice nuanta e binevenita ca tot nu incalca regulile.
Nici eu n'am chef si timp de cearta, insa orice lucru criticat la un moment dat in anumite circumstante il poti face chiar tu, iar atunci eticheta sus mentionata doare. Faceam un apel la toleranta, ca tot suntem femei chioare de somn. Exista si ipoteza ca unele se descurca mai bine ca altele, iar memoria unora nu e chiar punctul lor forte. Nici eu nu stiu ce sa fac cu Zoe sa doarma, si mai am un copil, insa Sofia dormea, avea colici de la 7 seara pana pe la 10-11, urla adica, dar dupa dormea. Se trezea sa manance si gata. Zoe e treaza pana la 2 noaptea, cu toata dragostea materna imi fac planuri sa o intind la servici cit mai repede, pentru ca ma pune pe butuci, perspectiva asta de a te culca incepind cu 3 dimineata mi se pare groaznica. Insa stilul meu e sa nu ma apuc acum sa intreb ce pot sa fac ca mai am putin si o iau razna, ca risc sa formulez gresit si sa imi primesc raspunsuri pe langa subiect, caut si eu prin alte parti, mai citesc una alta despre metode de adormit copiii bufnita si daca vaz ca da rezultate impartasesc cu drag. S'ar putea sa fiu incoerenta. Dar m'am culcat la ora 9.30 cu Sofia, am adormit pe la 10, m'am trezit la 11.30 ca zbiera a mica, i'am dat sa manance, m'am culcat iar, am adormit pe la 12, m'am trezit la ora unu, am adormit pe la ora 3, la ora 4 eram iar pe baricade la hranire, cind sa adorm, scotea femeia de servici tomberoanele , trezit al 6 jumate, hranit. undeva intre 3 si 6.30 Sofia s'a trezit urland da' l'am trimis pe Vlad la ea ca sa evit o alta repriza de urlete a celei mici si sa mai doarma si el. De atunci sunt ca in transa. Daca sunt femei care se descurca mai bine, felicitari dar mai sunt si ca mine mai varza.
mami de Sofia si de
Zoe
Doamne ai grija de noi!