Brum N-D 103- Bv alinuknuknuk! Hai aris, corina_s!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

hop si eu! buna fetelor,

maine merg si eu la spital pentru inducere, ca nu mai putem astepta, bebe e maricel, si cum eu nu am simptome prevestitoare, dr.ul a luat decizia ca maine "facem inducerea".
nici nu stiu daca tre sa ma bucur sau nu, cert este ca nu mai aveam nici un strop de rabdare. Numaratoarea iversa a inceput si la mine. Sper sa am un travaliu usor, si totul sa decurga bine! Nici macar emotii nu stiu daca am acum, dar maine sigur voi fi zombie!

Felicitari Silvia si Raluca si Ioana, sa aveti bebelusi sanatosi, mancaciosi si fara colici!

si restul fetelor!

40+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui leonardo2007

salutare fetelor

o intrebare pentru mamicile la al doilea bebe : daca bebe se trezeste uneori la mai putin de o ora de ultima masa... si ii e foame ...pot sa-i dau de mancare imediat?
citisem undeva ca nu e bine sa amesteci laptele nou cu cel din burtica bebe (nedigerat probabil inca dupa o ora).

Mami de gogo#351;ic#259; mic#259; Ludmila

Eu i-am dat la cerere lapte de la san, oricat de des a cerut. A crescut super frumos si fara vreo problema sesizata de mine... asa ca nu cred ca are de ce sa-ti faci griji!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 38+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Felicitari proaspetelor mamici, refacere usoara! Bun venit, bebelusi, sa fiti sanatosi!

Nastere usoara tuturor celor care urmeaza!

Alinuk, sper sa fie totul bine, iti tinem pumnii sa nu ai nicio durere si sa vina bebe sanatos!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 38+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

hai alinuk
sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos

parca mai trebuia sa incalzim majoretele pt cineva..dar neuronul meu a ramas in urma
maine e ultima zi cu bebe in burtica..nu imi vine sa cred

39+ Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

"Buna! Eu sunt LUIZA MARIA si am luat telefonul lui mami sa va anunt ca am sosit azi, 05.12.2011, ora 07:35. Am 48 cm inaltime, o greutate de 3200 grame, sunt sanatoasa si mancacioasa. Mihaela Stancu". A fost cezariana, au apucat-o contractiile pe la 2

Felicitari mamico! Bine ai venit pe lume Luiza!

diana37+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Hai Alinuknuknuk
Nastere usoara!

diana37+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Fetelor,
Mai stiti ceva de Aris?

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

multumesc fetelor pentru sustinere!

sper sa vin cu vesti cat mai repede maine!

40+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

bun venit Luiza Maria!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

multumesc de raspunsuri legate de papat lapte!

legat de nasucul infundat? cum il rezolvati?

a .... si am uitat sa zic, bebita are o iritatie pe fata de cateva zile, ca niste cosuri mici, pe obraji si frunte ... si si le si zgandare cu mana. Doctorita mi-a zis sa-i dau cu ser fiziologic. Am incercat si musetel si tot nu trec! Ati patit? Cum ati tratat iritatia?

Mergi la inceput