Prietene la bine si la greu - 149

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Neatza,

La Multi Ani Matteo si Andrei, sa fiti sanatosi sa cresteti mari si frumosi

Ionela, alaptatul merge in acelasi timp, ca atunci vrea si Remus, azidimineata pe la 6 cand a venit remus peste noi, asa de tare m-am bucurat ca a venit, ca avem sanii super tari, a golit tot.

eu tot greu, am nevoie de ajutor langa mine non stop, sa-mi ridice picioarele sa mi le coboare, nu am voie sa fac efort deloc. mai nasol e ca nu stiu cat antiinflamator pot lua, ca mi-am baga diclofenac nonstop. Maine vine superpedi sa vada cacaciosul

ma oftica durerea asta de mor, adik am nascut supe usor, hemoroizii nu-i simt, epiziotemia nici atat, si totusi eu stau imobilizata

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 38+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata!

La multi ani, Matteo!

La multi ani, Andrei!

Raluci, hai ca trece, sa vezi ce repede!
Vad ca Renus e de mare ajutor, nu o sa ai de a face cu furia laptelui Eu cand am tatzili mai beton ma cam mulg la mana.. Dar asta se intampla destul de rar.

Stephy, hai ca si eu is tot la fel de ciufi, fara un motiv anume Vremea cred.

Ma mai tot enerveaza cand aud lumile cu alti bebici ca dorm bine si singuri, nu dorm plimbati, nu dorm pe burti de mamici/tatici, mananca la 3 ore, bla bla bla, ca la carte. Si ce mandrie pe parintii respectivi, ca lasa cupilu sa urle pana adoarme, ca asa ii mai bine, si ca uite ca deja adorm singuri. Chiar asa am ajuns sa dresam copii sa faca bine sa taca, sa faca bine sa manance rar, sa faca bine sa nu deranjeze.. Al meu copil vrea numai in brate, adoarme numai leganat, mananca si la o ora, cel mai des la o ora jumate, doarme cu mine in pat, ziua daca ar putea numai in brate ar sta, plimbat prin casa cocotat sus pe umerii nostri si tot asa. Ma apuca nervii cateodat si invidia pe parintii respectivi ,si sa vezi ce imi mai plang de mila si spun 'vai..daca asa l-ati invatat'. No..cupilu meu sa fie fericit si sa creasca mare, ca mie nervii imi trec repede..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

La multi ani sarbatoritilor a caror petreceri le-am ratat. Motivul: celebrul puseu de mutenie. Nimic nou nu se intampla in viata noastra asa ca nu am despre ce sa scriu...
Laura acu 30 de minute vorbeam cu sotzul la telefon(care e in intr-o comisie de gradul I la Focsani) si imi zicea ca aseara a fost in vizita la un fost coleg de facultate a carui fetita de 2 ani s-a dus singura la culcare la ora 22.00 si ma intreba cum l-am adormit eu pe Danut aseara. La mine toata afacerea a durat 1h de la 22.30 la 23.30 timp in care Danut a cantat, m-a mangaiat, a batut toba in tablia patului de la un moment dat ma luasera toti dar am rezistat. Si eu ii invidiez pe parintii care au copii ce adorm singuri dar raman doar cu invidia. Ce e drept respectiva fetita nu doarme la pranz asa ca e de inteles ca la 22.00 se culca singura si probabil ca ar dormi la pranz daca ar culca-o cineva.
In alta ordine de idei finuta mea cea mica(are 8 luni) adoarme singura la ea in patut dar fetita aia nu s-a trezit odata noaptea, nu a avut colici(deci nu a "trebuit" purtata noaptea cu orele in brate etc). Si da in ultima vreme este lasata sa planga la culcare dar la ea asta inseamna oftat de doua ori, marait de trei si in maxim 5 minute somn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Matteo si Andrei !

_
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

buna ziua fetele!!
spun si eu la multi ani sarbatoritilor, multa sanatate si noroc!

Mai multe nu pot. De 3 zile am o durere groaznica "jos", si nu-mi pot da seama dc ma doare operatia sau in "interior"...ovarele sau altceva......Ma doare rau dc ma ating la burta, cand ma asez pe scaun, cand sunt bruscata de ranjita
La spital n-am ajuns, mi-e teama sincer.....ce ma fac cu fata???? ca s-a dus si varianta "dus fata la mama", ca a ramas mama fara vanzatoare, si acum este la munca zi de zi

Sa ma mai plang ca astea ar fi fost zilele prielnice pt bb2, si eu nici nu indraznesc sa ma gandesc la sex., asa ca nu o sa am eu sanse de 2liniute luna asta

Cred ca maine ajung la spital, dc nu ma lasa durerea....da habar n-am dc trebuie sa ajung la gineco sau nu

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
Magda,voi ce mai faceti? Chiar ma gandeam astazi la voi....
vorbeam cu un vecin al carui fiu are 5 ani....tot cu problemute, operat la inimioara, vizite dese prin Germania si Austria(dupa nastere, medicii romani nu i-au dat sanse de supravietuire),stent(din pacate nu am retinut diagnosticul), ideea este ca baiatul practica arte martiale acum, e foarte activ, bine dezvoltat si fericit! Sunt sigura ca la fel va fi si Rares!

Imi spunea vecinul ca au o asociatie, organizeaza intruniri ale familiilor cu copilasi cu probleme cardiologice, au ajutat cateva familii sa-si duca copilasii la consultatii/tratament in strainatate, chiar mi-a recomandat si mie un cardiolog pt o a doua parere in problema Alexei. Sunt foarte fericita sa aflu ca am astfel de vecini!

Ma bucur sa aud ca un copilas cu stent evolueaza foarte bine. Este incurajator pentru noi.
Noi suntem putin raciti dar deocamdata fara antibiotic ceea ce ma bucura mult.

Ma bucur ca ai gasit in jurul tau persoane cu probleme similare care te pot ajuta cu experienta lor. Chiar ieri am scris pe blog despre primii pasi pe care incearca sa ii faca o noua asociatie: Asociatia Copiilor cu Boli Cardiace Congenitale.
Sper ca in timp parintii sa fie suficient de uniti pentru a contribui la imbunatatirea conditiilor de tratament in tara noastra a copilasilor cu probleme cardiace.

_
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

AAAAA................Vroiam sa-i raspund Dankutzei, ref la carne,Acum, nu stiu daca putem compara, ca fimea mananca non-stop, orice vede cere, +ca deschide frigiderul si cere , dar ref la carne, mancarea noastra in marea ei majoritate contine carne. Ea la pranz mananca ciorbita, care contine carne mai mereu (de pui,fita, amestec), doar supa cu galuste si ciorbita de legume fac exceptie, iar pe la ora 18 mai mancam o masa cu felul 2, care poate sau nu sa contina carne.
Dar la noi cant de carne nic nu se compara cu "nucile voastre", ca fimea vrea "canita nene" nu gluma.......daca se intampla sa facem gratar sa mancam cu socrii este cea mai fericita....ultima data a mancat 1copan si jumatate + cartofi prajiti +2 felii de paine .......si mancase(mancarica de cartofi) cu doar 1 ora in urma cu soacramea

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Simina parerea mea este sa te duci la ginecolog. Mai ales ca vrei sa faci bebe. Eu sunt cu analizele "de parter" la zi si tot mai descopar cate ceva. Durerea aia jos este posibil sa fie si de la ovulatie. Stiu de la inseminari. Dar, ceea ce spui tu e posibil s afie si altceva. Eu zic asa : consult ginecologic + recoltat secretie si papanicolau.
Un copan si jumatate???? Pinky nu o sa manance atata, decat pe 14 ani. Si eu care credeam ca a mea e carnivora....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

raluci cu alaptarea cama sa era si la noi la inceput, amandoi pdata. Incet incet Mihnea a ajuns sa prefere sa astepte ca sa am timp de el si numai de el. Da, deci si la tine voia sa se faca simtita furia laptelui. A fost simplu si la mine acum,... tot asa am rezolvat cu Mihnea... pufff! ce bine ca nu a fost nevoie de pompa!!!! Practic nu am ajuns sa doara dar simteam ca explodeaza sanii si Mihnea manca la cerererea... MEA nu a lui!!!

Despre durere... uf, ce rau imi pare... sper sa scapi repede ca e tare aiurea asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
La multi ani Andrei Cristian!!!
La multi ani Matteo!!!
Lumi Andruta e bine... dupa 3 zile de febra si muci am ramas doar cu ceva mucisori...si bineinteles cu multe alintaturi.
Dimieata a venit mama la mine si ca deobicei eu nu apuc sa intru pe net daca e mama la mine...parca trece ziua mai repede si nu apuc sa fac mai nimik.

Mami fericita de strumfita si 26+ cu Motzata

Mergi la inceput