Prietene la bine si la greu - 149

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Monica, chiar ca e mai ieftina acolo, bun pontul. Poate poate reusim si noi sa o cumparam de mos Craciun.
Este ca iti iubesti deja samburelul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

heloo,

faina broscutza, am uitat sa zic de ea, am luat si noi doua bucati una pt renus una pt nepot

Lumi ma bucur ca ati rezolvat, mai ales amiabil

Eu tot cu durerile, am vb cu doctorul zice ca este un nu stiu ce sindrom, eram atenta si la copii si nu am retinut, oricum ceva legat de osul pubian, poate dura si 2 saptamani, pana atunci trang cu antiinflamatoare

Laptele curge siroaie, vad ca nu s-a instalat nici o febra, remus suge cu o pofta, mama,mama dar nici cu Cezar nu mi-e rusine.

LA MULTI ANI SARBATORITILOR

Monica pupam bebelul miscaretz

Strumfy chiar ca tu urmezi acum, hai ca sa vezi ce frumos este

Va pup pe toate, revin cu poze cand mai prind niste timp

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 38+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!
Am fost azi la eco si am vazut Motzata... si totul e bine. E in grafic...si seamna tot cu tati.

Mami fericita de strumfita si 26+ cu Motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

www.urbankid.ro/editorial/wow-mamica/dreptul-copilului-spune-nu-13475" target="_blank">lectura de seara

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CSdGB_r6ZkQ#!" target="_blank">desene haioase (eu m-am distrat si mai tare decat Iulian )

Strumfy + Monica felicitari!

Raluci imi pare rau de treaba aia, poate totusi scapi mai repede de dureri. Ma bucur ca merge bine alaptatul, nici nu se putea altfel

Ramonika l-am vazut si eu pe consortul cantaret . Nasol rau cu mama ta, ce nu-mi place nici mie chestia asta cu a ajuta pe cineva ca mai apoi sa-l faci sa se simta dator... E tot un soi de abuz al celor apropiati asupra noastra. Imi pare rau . Bafta cu softu'.

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Hello ,hello
Are si omul chef de-un chiul mic si in timpul asta draga de Raluci nu numai ca a nascut ,dar deja e acasa cu bebe Cezar si alapteaza doi pui mici .
Bine ai venit pe lume Cezarica !! Sa ai o viata minunata !!
Felicitari mami Ralu ,refacere rapida si sa fii mereu iubita si rasfatata de toti baietii tai!

La multi ani sarbatoritilor de astazi !
La multi ani Ana Maria si Eduard !

Eu voi reveni cand voi termina de citit ,sunt cam ciufi (ca sa nu zic ciufuta ) si nu am chef de scris acum .M-a facut Raluci sa scot un pic nasucul .

Sper ca toata lumea e bine ,va pupam cu drag .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

... si a inceput saptamana cadourilor pentru Cezara.
Primul cadou, vine de la Mos Nicolae.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

dap, deci e cam naspa, sufar de asanumitul sindrom simfizei pubiene, adica abia pot merge, antiinflamatoare la greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

dap, deci e cam naspa, sufar de asanumitul sindrom simfizei pubiene, adica abia pot merge, antiinflamatoare la greu

ufff.... chiar doare deci. Imi pare tare rau. Sper sa iti revii repede
Cum e cu alaptarea? Amandoi odata sau pe rand?
Noi preferam varianta pe rand... e mai comod... rareori simultan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna seara,

la multi ani celor care poarta numele de nicolae,nicoleta sa fiti sanatosi si fericiti in viata

raluci aceleasi dureri am avut si eu dar au inceput in timpul sarcini, trec cat de curand

Ramonika l-am vazut pe sotul tau, felicitari, esti o sotie de vedeta

dankutza cezara este foarte cumintica, ori era somnoroasa? imi place ce frumos sta ea pe canapea

monis5 am citit lectura de seara, foarte adevarat, nu facem bine impunandu-le cu cine sa se joace, trebuie sa ii lasam sa hotarasca singurei,iar noi sa le fim alaturi mai din umbra asa

noi azi am facut gogosi,ne-am plimbat putin pe afara,pacat ca a fost o vreme urata intr-o zi de sarbatoare,as fi avut in plan sa iesim in IOR

va urez o noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

offf, pacat ca sunt acum dupa ce ai nascut, iti urez putere sa poti trece de asa dureri refacere rapida
parca imi amintesc si acum cum nici sa stau in picioare nu puteam...avantajul meu era ca erau in timpul sarcini, iar dupa ce am nascut au trecut

Mergi la inceput