Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (14)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/virgiL/virgiL.jpg)
virgiL spune:
LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele Sfantului Nicolae!
O zi frumoasa va doresc!Aici la noi e o vreme posomorata....
Virginia 17+,mami de Ioana(22.12.2002)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/titi143/titi143.jpg)
titi143 spune:
LA MULTI ANI tuturor Nicolailor si Nicoletelor!!!
Eu am absentat cu motivare. In wekend am facut mancare, prajituri si curatenie. Bineinteles ca curatenia este doar la inceput, dar continuam. La curatenie m-a ajutat si sotul si Edi, dar inca mai avem. Pana la urma am vorbit cu sotul sa spele geamurile, eu inca nu am asa incredere in mine sa nu cad, nu e o problema mare inauntru, dar afara e mai periculos(chiar daca stau la parter).
Aever, trec starerile de rau, ameteala si neputinta. La mine au trecut aproape in intregine, doar sambata am mai vomat si mi-a fost rau, in rest nu mai am probleme, doar daca nu mananc cand imi este foame.
Shoshonik felicitari pentru bebe dansator. Sa vezi mai incolo ce frumos o sa fie, cand miscarile sunt mai coordonate si mai puternice.
Alina noroc la eco morfologic.
Elena felicitari pentru rezultatele bune la DT.
Anita eu nu am facut DT, doar TT si acolo nu mi-a dat nici un rist de preclamsie.
Ioana pe mine doctorul pentru eco morfologic din trimestrul 2 m-a chemat intre 20 si 22 de saptamani. Acum cred ca depinde si de doctori.
Irina cred ca este putin gelos taticul ca numai tu simti miscarile lui bebe, dar vine timpul cand o sa le simta si el, sa nu isi faca probleme. Dar tot pentru noi e mai minunat, ca noi simtim si pe dinauntru cum loveste si pe dinafara. Si multa bafta cu renovarea. Si eu am renovat inainte de a veni Edi pe lume, si am terminat exact in noaptea inainte de a naste, inca curatenia nu era facuta.
Eu am fost de m-am intalnit cu Mos Nicolae. Noi a trebuit sa facem 14 cadouri, deci va dati seama(aici nu m-am inclus eu si sotul, doar familiile noastre). Dar bineinteles cel mai important cadou a fost a lui Edi. La el a venit Mos Nicolae ieri seara pe la 7. A fost minunat. A fost intr0o camera si noi am pus cadourile in cealalta camera. Am batut la usa de la intrare si iam spus ca cred ca a venit Mos Nicolae. A fugit repede la usa, dar nu la vazut, noi i-am spus ca poate ia lasat in camera cealalta ceva in cizmute. Cand a intrat si a vazut atatea cadouri(de la noi, surorile mele, parintii mei si socrii) sia pus mana pe frunte si razand a spus "vai de capul meu", a fost un dulce. Pe urma a ras a sarit in sus de bucurie, si multe altele. In jumatate de ora tot era desfacut si deschis. A fost frumos.
La voi a venit Mos Nicolae?
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 18+
Robert Aaron
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diana85/diana85.jpg)
diana85 spune:
Buna dimineata, burticutelor!
Virginia, nu, nu m-am mutat la Paris . M-am distrat copios de ce mi-ai scris. Ne-am intors cu bine, insa abia ieri la pranz si m-am dus direct la servici unde am avut un pic de recuperat. Asa ca nu am apucat sa dau raportul. Am reusit abia acum sa ajung la zi cu cititul (norocul meu ca nu ati fost prea acive
).
A fost... tare frumos, dar parca un pic dezamagitor (nu aruncati cu rosii, va rog!). Pietele de Craciun cam putine si cam comerciale (pline de tot felul de chinezarii irelevante Craciunului, poate asa, tangent, puteau fi cadouri de Craciun), inchise la 9 si la 8 seara (nu mi-a venit sa cred ca doua seri la rand ne-au "dat afara"), preturile cam nesimtite (am dat 2.5 euro pe o praji traditionala care sincer nu am putut-o manca de oribila ce era - si nu sunt prea pretentioasa), "luminitele" de pe Champs Elysee cam futuriste si deloc in spiritul Craciunului dupa parerea mea, vremea cu vant si ploaie marunta ca de sfarsit de Octombrie - nici vorba de zapada, la intrarile la muzeele mari cozi de si 1000 de oameni (nu cred ca exagerez), si...as mai putea zice vreo doua daca trebuie . Poate asteptarile au fost un pic cam mari in urma celorlalte doua vizite facute vara, insa ma bucur ca am reusit sa fiu asa de activa si puiutul meu s-a simtit taaare bine. Nu mi-a fost greata, rau, nu m-a durut burtica aproape deloc si am umblaaat, cate 10 km pe zi
. Cred ca o sa fie un plimbaret ca noi.
Si acum, sa vad daca-mi mai amintsc cate ceva din ce ati scris:
Anitta si Deea, tare rau imi pare ca v-au iesit rezultatele cam dubioase si trebuie sa mergeti la amnio. Dar parca sunt mai linistita acum, dupa experienta Virginiei. Cand am vazut contra ce sanse a castigat ea, numai un risc de 1:1 ma mai sperie . Asa ca incercati sa va ganditi cat mai putin la asta (ca sa treaca mai repede), bucurati-va de perioada asta magica. Sunt convinsa ca puiutii vostri sunt sanatosi.
Anitta, poti accesa picasaweb.google.com si nu trebuie sa iti instalezi nimic.
2liniute, felicitari pentru decizia ce ati luat-o cu cununia, sunt convinsa ca e cea buna. Noi ne-am casatorit dupa vreo 10 ani de cand eram impreuna si 5 de cand stateam impreuna si tot m-am simtit... altfel dupa aceea. E un sentiment de legitimitate si un pic de mandrie pe care nu pot sa le explic. Noi am facut nunta cu tot tacamul (chiar daca el a facut un maaaare sacrificiu pentru mine, pentru ca e genul care uraste sa fie in centrul atentiei, dar no, daca la "nievasta" i-a trebuit rochie alba si val si biserica - el e ortodox insa ateu - s-a facut). Sincer, regret ca am facut toata tevatura aia numai pentru rochia alba - a fost un chin prea mare pentru el (cu toate ca s-a comportat impecabil, nu-mi venea sa cred), o oboseala enorma pentru toti. Dar, as fi regretat daca nu as fi facut-o. Asa ca, ce ati ales sa faceti voi, o cununie simpla cu cei dragi va fi foarte frumoasa. Va felicit de pe acum .
Mirela, ma bucur ca ai avut curajul sa-i dai papucii sefei nebune. O viata avem, trebuie sa o traim cum putem mai bine si nu sa ne chinuim. Sunt sigura ca ai sa gasesti ceva mai bun si ca decizia asta te va duce un pas inainte si nu inapoi. Ma bucur mult ca ai si suportul familiei - pentru cei care nu traiesc in pielea ta e mai greu sa inteleaga cum sa iti dai demisia "pentru asa ceva".
Elly, ma bucur ca esti mai bine cu durerile de burtica - cred ca sunt de la cresterea uterului (le simti diferit fata de contractii, nu?), am si eu episoade din cand in cand, insa... atata timp cat sunt normale si bebe nu e afectat de ele, ma bucur ca sunt, inseamna ca-i fac loc piticotului meu drag .
Gabita, intrebai de zborul cu avionul. Eu m-am simtit perfect, nu am avut nicio problema, contractie, sentiment ciudat. Cum ziceau si fetele, si eu stiu ca e ok pana prin lunile mai inaintate din ultimul trimestru. Noi o sa venim acasa in 16 tot cu avionul, insa nu mi-am pus problema ca ar putea fi vreo problema.
Stefulici, ce m-am revoltat cand am citit ca doctorita nu ti-a zis nimic...Cum e posibil asa ceva?! Mai ales la o ecografie atat de importanta. Poate trebuia sa intrebi si tu. Nici mie nu mi-a zis prea multe (dar totul parea sa fie ok din ce am citit pe foaie), dar eu am intrebat-o cred ca si de cinci ori, pana cred ca am scos-o un pic din sarite ca mi-a zis (tot pe un ton dragut) ca e bine, atat cat se poate vedea la un strumf de 5 cm! Acum, nu stiu daca mai e ceva de facut, decat sa iti citeasca doctorita ta amanuntit rezultatele si sa ti le explice...
Corina, stiu ca vin cam tarziu cu raspunsul, insa eu zic sa nu duci Nimic doctoritei. Si cu atat mai mult 100 de lei!!! Sunt perfect de acord cu Elly, nu trebuie "invatati" cu narav prost (cu toate ca sunt deja ei prea invatati). Ei iti fac un serviciu, tu platesti acel serviciu (direct ori prin CAS), si cu asta basta! Ei, ca e ea extrem de atenta, ca vrei sa ii duci o atentie de draga ce-ti e, ok, du-i o ciocolata, o cafea, o floare, ceva ce i-ai duce unei prietene bune de onomastica. Da' nu te du cu plicul...
Titi, ce te invidiez pentru micul acrobat. Eu sunt cam ingrijorata, pentru ca deja suntem aproape de o varsta cu tine si eu nu simt ...nimic! Am uneori niste mici indoieli, ca ar putea fi puiutul, insa nu e o certitudine. Nu pot sa zic ca il simt constant, ori ca stiu ca e el. Of, sper ca e bine, pentru ca sincer incep sa ma ingrijorez. L-am vazut acum o saptamana la eco, era bine si activ, insa...de ce nu-l simt?!
Miha, te-au certat destul fetele asa ca nu mai incep si eu. Eu, sincer, niciodata nu am fost prea impresionata de Poiana. Poate pentru ca am locuit 6 ani in Brasov si eram deja "la munte". De cate ori mergeam mi se parea un pic plictisitor. La piscina la Alpin recunosc, era foarte fain. Dar sa dau o caruta de bani sa stau acolo... Hm...parca nu as fi facut-o . Tare te invidiez pentru ziua minunata ce va astepta, de plimbareala si sopinguiala de Craciun. Da' stiu ca va plimbati
.
Aever, iti promit ca o sa fie mai bine! Nu-ti zic pe cand, ca sa nu cazi in disperare . Insa e normal sa te simti epuizata si sa nu mai poti sa faci tot ce trebuie. Elly ti-a raspuns asa de frumos relativ la asta, ca nu o sa repet. Ai un pic de rabdare si bucura-te de minunea din burtica, lasa ca o sa fie timp de ciocolata in galosi anii ce vin. Relativ la varsatul in public - eu am patit-o o data. Ne intorceam de la o cina cam grea de fondue de branza muuulta de vaca si capra, foarte foarte foarte imputita, si cand am iesit din restaurant dupa vreo 200 de m am zis ca trebuie sa cautam un loc, Repede, ca nu mai pot! Si ... no, oamenii treceau si eu dadeam la rate fondu-ul langa pom. Si intr-o dimineata era sa vars pe oamenii din lift... Pe mine ma apuca doar o data la 2 zile ori zilnic, insa nu era "amanabila" treaba (bine macar ca simteam cu vreo 5 minute inainte iminenta).
Va mai zic ca ieri i-am luat lui bebe primele lucrusoare. Nu m-am putut abtine cand am trecut pe langa niste body-uri mici mici mici si bleu, cu maneca scurta .
A, si mai rog "posesoarea" contului de Picasa sa-mi zica si mie raspunsul la intrebarea de siguranta "What's the name of your best friend from childhood", pentru contul de Picasa? Ca nu ma lasa sa ma autentific pana nu confirm ca sunt posesoarea contului (probabil i se pare suspect Google-ului ca ne autentificam asa multe din asa multe locuri). Si cum am auzit ca sunt noutati pe acolo, as vrea sa va "verific" .
Imi cer scuze ca v-am plictisit cu un mesaj gigantic, va pup si va astept cu vesti bune .
Diana 18+ cu
Mirciulica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mirina5/Mirina5.jpg)
Mirina5 spune:
gata, m-am "intalnit" si cu Mos Nicolae...
luasem cadouri pt copii (nasica, fratior si nepotel), dar sotul a fost in permanenta cu mine in ult 4 zile si nu am putut sa-i iau nimic..asa ca am profitat ca azi e la serviciu si am fugit in oras
pt mine, cel mai frumos cadou e bebe, cum spunea si Elly si faptul ca el/ea e bine, ma face foarte fericita!
Sotul mi-a cumparat un tensiometru si un glucometru, dar nu stiu daca e de Mos Nicolae sau Craciun (noi ne facem cadouri practice, cam ce am avea nevoie, de exemplu, de Valentine's Day mi-a luat o fripteuza, de Pasti mi-a luat cantar
)
Acum am spart tiparul si i-am luat un ingeras ce canta "jingle Bells" daca invarti de cheita (cred ca bebe se va bucura mai mult de acest cadou)
Pupici
Irina 18+
![](images/user_woman.png)
ella81it spune:
Buna!La multi ani celor ce poarta numele Sf.Nicolae!
ELLY ma bucur ca esti mai bineDoctorulmeu mi-a recomandat ptr.dureri de burta si contractii Buscopan.O sa le iau preventiv cand o sa calatoresc.
MIHA Alex e bine ,nu mai tuseste.Ii dau un sirop de tuse care vad ca ii merge bine.Acum e la gradi il asteapta si acolo pe mos Nicolae
DIANA imi pare rau ca nu ai gasit la Paris ce te asteptai.
Ma duc sa ma pensez sa imi fac unghiile ,diseara avem petrecere!E ziua de onomastica a socrului
Ne-am hotarat si la numele lui bebe(mai mult tati) o sa fie Mateo-Gabriel.Cum vi se pare suna bine,vrea neaparat si nume de sfant,pe Alex in cheama Alexandru-Ionut.
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellyshor/Ellyshor.jpg)
Ellyshor spune:
Diana bine ai revenit! si eu m-am numarat printre fetele care te-au invidiat, dar in tacere
. Parisul este in topul listei mele cu "Lucruri de facut in viata asta!", si sunt convinsa ca voi ajunge si acolo.
Imi pare rau ca nu a fost chiar asa cum sperai, dar cel putin l-ai plimbat pe bb si...a vazut si el Parisul!
Pupicei dulci!
Ramona ce dulce a fost puiul tau cand a primit cadouri
M-am amuzat tare cand mi l-am imaginat cu manutele in cap, mirandu-se
Irina cred ca ingerasul se potriveste foarte bine atmosferei de acum. Felicitari pt alegere!
Ella Buscopanul cred ca este de fapt Scobutil, din ce stiu eu. Eu iau si Scobutil cand vad ca tot ma sacaie durerea.
Tu cum te mai simti?
Virginia pe tine burtica te mai doare?
Elly 18+ cu Babyboom
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tigruta/tigruta.jpg)
tigruta spune:
Am rezovat problema..mi-a varsat oja pe scaun dar am sters repede
Acum am reusit si eu sa mai intru putin ca a adormit ca altfel nu ma lasa deloc sa stau la calculator..
Ramona ce frumos a reactionat al tau cand a vazut cadourile..el e mai mare dar Luca inca nu stie...Sper ca de Mos Craciun sa se imbrace cineva si pt noi ca atunci sigur va reactiona..
Diana eu te invidiez pt ca ai fost la Paris si tu vii si spui ca nu ai fost impresionata? eu n-am fost niciodata si tare mult imi doresc sa ajung..apropo unde locuiti de veniti in tara cu avionul??
Ella imi place numele ales pt bebe..e tare frumos..
Apropo de durerile de burta, aseara stateam in pat si am stranutat moment in care am simtit parca s-a rupt ceva in partea de jos a burtii pt cateva secunde..exact asa am mai patit cand aveam cateva saptamani..cred ca iar se intind ligamentele pe acolo
Ma duc sa ma intind langa Luca
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 17+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/uliiasi/uliiasi.jpg)
uliiasi spune:
Hello, mamicutze!
La multi ani fericiti la Nicolete si Nicusori!
Sa va fie de bine cadourile de Mos Nicolae, de-acum se apropie si Mos Craciun cu pasi repezi, poate ne aduce si ceva zapada, bine ar fi....
La noi nu sunt noutati, am primit analizele de sange pt DT pe care trebuie s ale duc sambata la eco. Habar n-am sa le interpretez, ma uit ca matza-n calendar la ele, sa vedem ce zice si doctorul sambata.
Mie mi-e foarte greu sa va nomnalizez, dar va pupacesc pe toate si sper din toata inima sa va treaca greturile si starea de rau, cele care mai aveti. Mie in saptamana a 12-a au trecut brusc. Am mai vomat doar de 2 ori de atunci.
Sa aveti o zi frumoasa in continuare!
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
diana85 spune:
Tigruta, nu ma intelege gresit, Parisul e... sublim! Am vizitat destul de mult, dar dupa parerea mea nu se compara cu nimic. De data asta insa poate m-am asteptat la prea mult si poate ultima vizita a fost suficient de apropiata incat sa nu ma mai impresioneze la fel de mult (am mai fost o tura mica si la inceputul lui August). Noi suntem in Geneva, de asta venim acasa cu avionul.
Neaparat, dar neaparat trebui sa ajungeti acolo. (Elly, asta e si pentru tine ). Acum cu toate zborurile astea low-cost, nu e greu deloc, gasesti zboruri foarte foarte ieftine (si 19 euro de exemplu) pentru mai-iunie, cand e sublim. Totul e sa rezervi din timp. Noi suntem experti in excursii ieftine, asa ca daca aveti nevoie de sfaturi, va ajut cu orice cu mare placere
. Noi am platit de exemplu 110 euro zborul pt 2 persoane dus-intors si inca 270 cazare 4 nopti la un hotel chiar ok de 3 stele. Deci, nici pe departe o avere.
Diana 18+ cu
Mirciulica
diana85 spune:
Elly, acum ti-am vazut burtica. E superba! Burticuta de gravida in toata regula!
Si a mea e chiar mai marisoara, dar cum eu sunt destul de izolata, nu eram sigura daca e bebe ori sunt eu... Dar se pare ca el e!
Diana 18+ cu
Mirciulica