Aspirante optimiste (740) Felicitari MeAlex !!!
Raspunsuri - Pagina 18
anne_marie79 spune:
Moni... super vesti ne dai azi , dupa sperietura de ieri! Doamne Ajuta ! Sa iasa totul bine maine si sa fie cu ochisori...
Despre mine , ce sa zic: azi sunt Z27 , imi propusesem sa ma testez marti de Mos Nicolae , dar nu cred ca mai apuc , pentru ca am sanii durerosi si dureri abdominale ca de CM . Cred ca imi va veni maine , in Z28 , asa cum a venit in ultimele 4 luni de la tratamentul cu Duphaston . Va tin voua pumnii stransi , sa aveti sansa luna aceasta!
Pupici tuturor , voua , raze de lumina!
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!
http://lt1m.lilypie.com/xoFKp2.png
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne_marie79 Moni... super vesti ne dai azi , dupa sperietura de ieri! Doamne Ajuta ! Sa iasa totul bine maine si sa fie cu ochisori... Despre mine , ce sa zic: azi sunt Z27 , imi propusesem sa ma testez marti de Mos Nicolae , dar nu cred ca mai apuc , pentru ca am sanii durerosi si dureri abdominale ca de CM . Cred ca imi va veni maine , in Z28 , asa cum a venit in ultimele 4 luni de la tratamentul cu Duphaston . Va tin voua pumnii stransi , sa aveti sansa luna aceasta! Pupici tuturor , voua , raze de lumina! Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra! http://lt1m.lilypie.com/xoFKp2.png |
anne daca ai sanii inca durerosi nu e o cauza pierduta
stai sa vedem
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
mya85 spune:
Am intrat doar sa va spun ca mi-am raspuns singura la intrebare si da, se poate ramane insarcinata facand doar o singura data cu 3 zile inainte de ovulatie. poate vor mai pune si alte fete intrebarea ca si mine
mami de (25.07.2010)
mya85 spune:
fetelor, eu am postat de cateva ori aici mesaje pt ca am incercat o luna sa raman insarcinata si nu am reusit din prima iar apoi am inceput sa citesc mesajele voastre si am vazut cat de greu e pt voi sa aveti parte de minunea aceasta. daca am ramas insarcinata din a 2a luna nu e deloc meritul meu, eu nu am facut nimic in privinta acasta, e doar meritul bunului Dumnezeu! imi cer scuze daca v-am suparat cu ceva, nu a fost cu intentie...
mami de (25.07.2010)
dana0000 spune:
Moni ma bucur pt tine,pana la urma o sa fie bine si o sa vedem II peste 2 sapt! Eram sigura ca Miky e o draguta,ca si tine!
Mya felicitari si sanatate multa! Nu-ti face probleme,vad ca am cam speriat aspirantele in ultimul timp dar cred ca e o perioada grea in care ne facem bilantul si iar a trecut un an fara bebe sau burtica:( si mai greu accepti sa ti se zica ca esti disperata cand persoana respectiva mai are 1-2 copii si a ramas iar dupa cateva luni de incercari cand altii au ani in spate.
Nu e nimic personal doar ca e greu sa intelegi pana nu treci prin asta.
Tzucky ma bucur ca sunteti bine,mai iei aspenter? Ma gandesc ca progesteron nu mai e nevoie...
Eu nimic de raportat,numar zilele pana termin cu antibebe.
Pup
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
CODRA74 spune:
Buna seara tuturor!
Moni bafta multa maine!D-zeu sa-ti ajute!
Mya se poate cum ai spus...am o prietena care in luna in care a ramas gravida,a avut un singur contact...acum are o minunatzie de bebe... si inca ceva...se chinuia si ea de ceva vreme sa ramana insarcinata, iar sotul fusese diagnosticat cu oligoastenozoospermie.tocmai se pregatea sa mearga la dr endocrinolog.deci D-zeu e mare!
pupici tuturor!
gina85 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
gina, daca secretia e cremoasa si din ce in ce mai densa...e posibil sa fie sarcina daca ai avut dureri in ziua 7-8 e posibil sa fi fost de la ovulatie in sa mi se pare prea dewvreme totusi cate zile are ciclul tau? Secretia era un pic cremoasa si ce m a dat peste cap e ca am avut destul de multa in acelasi timp cu durerile ca de cm.luna trecuta am avut cm pe 12 si vine destul de precis la 27 zile,f rar am intarzieri de o zi.Spre exemplu si acum am o durere usoara ca de cm. Poate ca sunt si un pic disperata pt ca au trecut deja 16 luni de cand tot incercam,nu stiu,sper sa fie un bebe cara sa ciocaneasca la burtica mea si va doresc si voua la fel. Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
gina85 spune:
Secretia era un pic cremoasa si ce m a dat peste cap e ca am avut destul de multa in acelasi timp cu durerile ca de cm.luna trecuta am avut cm pe 12 si vine destul de precis la 27 zile,f rar am intarzieri de o zi.Spre exemplu si acum am o durere usoara ca de cm.
Poate ca sunt si un pic disperata pt ca au trecut deja 16 luni de cand tot incercam,nu stiu,sper sa fie un bebe cara sa ciocaneasca la burtica mea si va doresc si voua la fel
scuze..............
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CODRA74 Buna seara tuturor! Moni bafta multa maine!D-zeu sa-ti ajute! Mya se poate cum ai spus...am o prietena care in luna in care a ramas gravida,a avut un singur contact...acum are o minunatzie de bebe... si inca ceva...se chinuia si ea de ceva vreme sa ramana insarcinata, iar sotul fusese diagnosticat cu oligoastenozoospermie.tocmai se pregatea sa mearga la dr endocrinolog.deci D-zeu e mare! pupici tuturor! CODRA |
astea sunt minuni nenica
trebuie sa fie extrem de recunoscatori pentru asa un dar...
intr-adevar minuni se intampla.....
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui gina85
|
gina e normal sa fii disperata
toate suntem la un anumit prag de disperare
daca zici ca secretia era in preajma ovulatiei presupun ca nu era cremoasa ci de densitatea albusului de ou nu?
din ce stiu secretia cremoasa galbuie apare mai spre finalul ciclului daca e sarcina....
dar nu cred ca e o regula desi e un semn
daca te apropii de ciclu, mai bine fa o beta