masina de spalat si frigider(recomandari)?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

masina de spalat: Whirpool o recomand cu drag.
am frigider Arctic, cu o gramada de functii...dar nu il recomand! Plus de asta si colegii mei de birou care au frigidere Arctic/Beco se plang de ele...in general scot un zgomot infernal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andaflorea spune:

cele scumpa sunt bune, mergi pe principiul acesta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Multumesc pentru sfaturi, pana la urma i-am luat frigiderul de la Liebherr, e incapator, are congelator destul de mare, iar firma asta stiu ca produce frigidere calitativ bune, iar masina de spalat i-am luat de la Gorenje, la fel am citit ca cei care au de la firma asta sunt multumiti de ele, este cu incarcare frontala,6kg si 1200 de rotatii.
Mama este foarte multumita de ele, iar eu mi-am indeplinit functia de "Mos" pe anul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadi spune:

Buna seara! D-na Christel, as avea o rugaminte la dvs (am incercat sa va scriu un PM dar n-am reusit, rugamintea mea nu are legatura cu acest subiect, dar altfel nu aveam cum sa va scriu, ma scuzati ): am citit un mesaj de-al dvs in care spuneati ca aveti o masina de cusut AEG. Am cumparat si eu una, dar nu are manual decat in limba germana, si eu germana nu stiu deloc. Dvs nu aveti un manual in engleza, macar, daca nu in romana? V-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta.

Mergi la inceput