tuse cu sange
Buna,va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns
azi dimineata am tusit sputa amestecata cu sange de vreo 2 ori,mentionez ca sunt racita de ceva timp,adica am racit mi-am revenit, in scurt timp iar am racit ..asta este a 3 oara cand racesc in 30 de zile sa zic ,ieri am facut febra 38 cu 6 si frisoane ( dr a zis ca virozele sunt in toi asa ca nu mi-am facut probleme,am luat eferalgan si paracetamol
de racit racesc f des,de la copii in special iau raceala,dar niciodata nu mi s-a intamplat sa tusesc cu sange ,poate aveti idee despre ce este vorba?!
va multumesc f mult
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
Raspunsuri
marius spune:
Consulta rapid un medic de specialitate. Hemoragiile pulmonare nu sunt un efect al unei viroze respiratorii.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
eumada spune:
Femeie,ai destule pe cap.....hemoragia pulmonara nu e de gluma....la doctor,radiografii si tratament.Sau nu poti face radiografii ca esti in gravida?
cred ca se poate totusi face ceva sa protejeze si sarcina.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
oanap85 spune:
dar este asa sigur ca este hemoragie pulmonara?nu stiu intreb ca nu stiu nimic despre hemoragiile astea ,am cautat pe net si m-am ingrozit totusi de ce cauze ar putea fi ...nu se poate sa fie doa ceva mai putin grav?!
maine merg la dr de familie ca azi nu cred ca gasesc pe cineva dar vroiam sa stiu daca din nefericire s-a confruntat cineva cu asa cevasi pt ca nu pot sta linistita din cauza asta:(
Domane sper sa nu fie ceva grav
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
roxanaz spune:
eu nu as alerga cu gandul pana la hemoragii pulmonare, va rog
daca tot tusesti de atat timp si ai avut si o tuse iritativa se poate justifica ceva leziune faringiana. depinde si de aspectul sangelui (firicel, cheag, sange curat, etc).
mergi maine la medic si va spune cel mai sigur despre ce e vorba.
intre timp nu manca alimente iritante, crocante, si mananca vreo 2 lingurite cu miere.
si nu mai citi tot ce gasesti pe internet
Roxana
roxanaz spune:
eu nu as alerga cu gandul pana la hemoragii pulmonare, va rog
daca tot tusesti de atat timp si ai avut si o tuse iritativa se poate justifica ceva leziune faringiana. depinde si de aspectul sangelui (firicel, cheag, sange curat, etc).
mergi maine la medic si va spune cel mai sigur despre ce e vorba.
intre timp nu manca alimente iritante, crocante, si mananca vreo 2 lingurite cu miere.
si nu mai citi tot ce gasesti pe internet
Roxana