Declaratie de frontiera

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

pe linga bagaje si pregatiri nu-ti mai face stres degeaba :)
te rog sa ne scrii dupa ce ajungi in tara sa ne spui daca ti-au zis ceva
asteapta-te cind intri in tara la control pasapoarte sa-ti spuna ca ai nevoie de procura cind te intorci in Italia
fiind cetean roman copilul si voi tu il scoti din Romania sa-l duci in Italia sau o alta tara si atunci ai nevoie de declaratie din partea tatalui

iti dau eu un exemplu unde nu mi-au cerut procura
am mers in vizita la sora mea in Olanda (din Italia)doar eu si fetita si nu am avut nevoie de procura
am sunat in aeroport si am intrebat sa fiu sigura
mi-a zis ca nu e nevoie ,doar copilul calatoreste cu mama
daca nu mi-au cerut de aici sa merg in Olanda si inapoi iti spun sigur ca nu se cere ca eu am mers de multe ori si au mai mers fete din Italia de la subiectul mamici Italia care n-au avut probleme
zbor placut si sa ne anunti si pe noi
daca nu mai gasesti subiectul aici la actiuni urgente ne gasesti la topicul Mamici Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

daca sunteti, tu si copilul cetateni romani, la intrarea in Romania nu trebuie nici un act, decat actul tau de identitate CI sau pasaport si pasaportul copiluluila iesire iti va trebui, daca nu e si tatal cu voi. daca copilul e catatean italian, atunci se schimba sit.

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Deci toti trei(atat eu si sotul cat si copilul) suntem cetateni romani!Am scris mai sus ca am suant de doua ori la aeroport.Acelasi rezultat : imi zic ca am nevoie de o declaratie la notar! Altfel nu ma lasa sa trec!

Am mers la doi notari aici dar nu putem face azi nimic.Trebuie programare cu cel putin o saptamana inainte.

Pana la urma cred ca am sa merg maine in aeroport.Daca nu ma lasa sa trec,asta e,ne intoarcem inapoi.
Mi se pare ciudat cum voua v-au zis ca nu aveti nevoie de nimic si mie ca am nevoie,o fi steaua mea asa (ne)norocoasa !

Sa fii om e lucru mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Tu la care aeroport suni,ca nu pricep:in Romania sau Italia?

Draga mea,sunt persoane pe forumul asta care de ani de zile se lovesc de blestemata asta de lege,deci nu-tzi trebuie niciun act,nicio declaratzie din partea tatalui ca SA INTRI IN ROMANIA!

Alta data totusi organizeaza altfel timpul si fa-tzi din timp toate documentele necesare calatoriei sa nu mai stai in stres!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

mai, mergi linistita si vezi de treaba......am calatorit eu si pitic singuri, si mai sunt fete care-ti zic acelasi lucru, si la iesitea din alta tara, in afara de Rom, nu trebe.

Mergi la inceput

Emanouela si ceilati.. Eu va cred pe voi si asa mi se pare si mie logic si normal.Dar nu inteleg atunci de ce mi-au zis cei de la aeroport ca am nevoie de declaratie la notar ?

Sa fii om e lucru mare!

Mergi la inceput

Pai poate nu ai exprimat clar ,ce doresti!

Repet,la ce aeroport suni tu in Ro sau in IT?

Ma rog,euz nu mai repet,deja e inutil de cite ori tzi s.-a spus ca nu ai nevoie,tu insa ...te dai cu capul d eziduri!

Drum bun!

Dana

Mergi la inceput

Andacos.. sun la aeroportul Marco Polo din Venetia,de unde decoleaza avionul.

Sa fii om e lucru mare!

Mergi la inceput

Asa si?

Ce intrebi?
Daca potzi parasi Italia sau daca potzi intra in Romania?

Dana

Mergi la inceput

din acelasi motiv pt care pe mine m-au intrebat la un mom dat de o chestie din bagaje, o statuiete din abanos.....din ce material e ca se vede la scaner, si-i zic, e din abanos.....stupefiat se uita la mine si zice....cabanos????? e, te-am lamurit????? deci nu iti trebuie, procura este strict pt protectia minorilor impotriva rapirii....esti roman, ai minor roman, iesi din Romania cu acordul celuilalt parinte, esti roman, ai copil minor roman, iesi din orice tara fara probleme, pt ca nu esti cetateanul acelei tari si nu-i priveste

Mergi la inceput