Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 14

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.

Tala ai grija de tine. E bine ca au trecut durerile si sper sa nu mai ai.

Marci si Jasmin felicitari pentru fetite. Sa aveti o sarcina usoara in continuare si sa fie sanatoase.

JD multa sanatate lui Finn. Si al meu de 3 saptamani e bolnav si o saptamana a avut febra, chiar si 39.8. Sper sa fie sanatos cat mai rapid.

Ronina, LA MULTI ANI. Scuze de intarziere, dar abia acum am reusit sa intru.

Kovacsc, sper ca totul sa fie fals si sa fie bine. Nu te stresa prea tare si ai incredere ca totul va fi bine.

Carina si tu ai un sot slab? Si al meu de cand il cunosc, tot slab este. Nu am reusit sa il ingras deloc, cel mai mult a avut 72 de kg la 1.89 m. Tot incerc sa mi-l ingras ,dar nu am nici o sansa. Si din pacete Edi la mostenit pe el.

Vorbeati de celule stem, eu din pacate nu imi permit din punct de vedere financiar. Si cand am fost insarcinata cu Edi m-am gandit, dar cand am aflat pretul, mi-am scos din minte acest gand.

Azi la 18 saptamani, a simtit si sotul cum misca Robert. Dupa ce am facut putina curatenie, am stat pe spate si a inceput sa lovesca tare. A doua ora cand a lovit, l-am simtit si a venit si sotul, si la simtit si el. Acum mai trebuie sa il simpta si Edi si l-am simtit tota familia. A foat un moment foarte frumos.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 18+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

J.D. imi pare tare rau ca trebuie sa treaca mititelul prin asta. Nu am inteles exact ce are? dar sper sa se faca bine cat mai repede.

20+ Karina, comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Nelli, din cate stiu si eu fierul e important ... DAR exista atat de multe forme sub care poti sa-l iei; incearca alte forme de suplimnet de fier - verifica cat e cantitatea de fier pe care ar trebui sa o iei, si vezi ce alte optiuni ai sa ajungi relativ aproape la acelasi nivel.
Fierul e inclus in multe tipuri de multivitamine+multiminerale (inclusiv in celel pre-natale, deci daca iei vitamine prenatale, ar trebui sa ai si un aport de fier de acolo); cred ca sunt si ceva pastile efervescente (prin supermarketuri) cu Fier ...si posibil alte minerale;
Si o solutie care aproape sigur merita - incearca sa vezi ce alimente au un continut ridicat de fier si adapteaza un pic dieta ... e varianta cea mai naturala posibil...
Sper sa gasesti o solutie

J.D, imi pare tare rau pentru Finn ...sper sa trreaca cat mai usor peste episodul asta, si sa fie bine cat de curand, saracutul.

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Multumesc Titi de incurajari. Vrem sa fim optimisti ca totul va fi bine.
Vorbesc zilnic cu ea si ii spun cat de mult o iubim si abia asteptam sa vina pe lume sanatoasa si fericita

20+ Karina, comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcella777 spune:

Dragele mele, dupa o luuunnga absenta revin si eu. Am fost extrem de ocupata si singurul lucru pe care am reusit sa-l fac a fost sa va mai citesc un pic. Oricum sunt in urma cu cateva capitole dar sper sa recuperez in cateva zile.
Incerc sa fac un scurt rezumat. Cred ca nu am mai activat pe aici de pe la 12 saptamani cand ma pregateam sa merg la ultrasound. Inainte cu 1 zi de ultrasound m-am trezit cu sangerare. Cu panica de rigoare am ajuns la urgenta. Acolo mi-au facut repede un eco cu un aparat mobil si mi-au spus ca totul pare in regula si nu au motive de ingrijorare. E posibil sa fi fost ceva acumulat, care datorita expandarii uterine sa fi impins spre eliminare sangele. A 2-a zi am mers la ultrasound, cu inima stransa totusi. Mi-au facut masuratori(in prealabil imi recoltasera si sange) si spre marea bucurie a noastra totul a fost bine. Risc de sindrom scazut, bebe se dezvolta bine, un pic mai mare decat ne asteptam...
Saptamana viitoare (Miercuri) mai avem un ultrasound (cel de 18-20 saptamani) si speram ca totul sa fie bine si poate primim confirmarea in legatura cu sexul bebelului (noi stim deja ce este, dar Toma Necredinciosul din mine nu-mi da pace, are nevoie de mai multe dovezi).
De simtit nu prea pot sa ma laud ca simt mare lucru, doar mici fluturasi dar inca nu stiu daca sunt de la bebe sau de la cine stie ce reactii in burtica. Adevarul este ca intre mine si bebe se afla un strat generos de grasime care probabil amortizeaza loviturile. In rest totul e bine, chimia sangelui e buna (doar ca trebuie sa iau niste suplimente de fier). Ar fi o raceala care ma chinuie de 3 saptamani. Nu ma doare nimic dar tusesc atat de mult ca ma trezesc noaptea si nu prea mai reusesc sa ma odihnesc cum ar trebui.
Cu mancatul stau foarte prost. Nu am apetit si daca reusesc sa mananc ceva, cantitatea e infima. Daca luasem 2 kg pana la 16 saptamani acum le-am dat jos. Sa nu am intelegeti gresit, de ani de zile ma lupt cu kg in plus (multe, nu 10-15) dar totusi nu acum as fi vrut eu sa slabesc. Desi intotdeana burta mea a fost subiect tabu acum sunt foarte fericita sa o etalez.
In alta ordine de idei, am reusit sa varuim camera pentru bebe (am ales o culoare neutra, si voi personaliza camera din decor). Am comandat patutul si carutul si sunt foarte mandra de achizitii. Nici cand mi-am comandat masina nu m-am documentat atat de mult. Acum sunt la capitolul saltea (dar nu stiu daca sa fie cu spuma sau cu arcuri..deh, probleme serioase) Hainute si alte nebunii o sa incep sa iau dupa 7 decembrie cand o sa stim sigur daca e fetita sau baiat. Deja am o lista cu toate lucrurile pe care vreau sa le cumpar si doar cand i-am citit-o sotului l-a apucat cascatul. Nu vrea sa recunoasca dar si lui ii face placere sa ne uitam dupa nimicuri.
Cam atat ar fi de raportat acum..daca imi mai aduc aminte revin..

Mergi la inceput

Aaa, din ce am reusit sa citesc exista niste parole pentru niste conturi comune, prezenta pe FB...nu imi este foarte clar. Puteti sa ma introduceti si pe mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna fetele,

Dara ai dreptate (la asta nu m-am gandit ), o sa ma documentez cam care sunt preturile pe aici pt ca deocamdata suntem doar pe un singur salar si e cam greut
Marci ma bucur ca esti mai bine. Oliver e un scump, cum are el grija de mami
Nelli imi pare rau ca nu-ti prieste suplimentul de fier. Eu nu stiu ce sa-ti spun pt ca nu iau
Tala ma bucur ca pitica e bine dar imi pare rau de contractii. Ai grija de voi
Mada ai facut testul ala cu glucoza pe nemancate? Mie nu mi-a zis moasa ca nu trebuie sa mananc inainte. Si oricum eu am programarea la 3.20 pm, mor de foame pana atunci . Si mi-a mai zis ca inainte de a intra la vizita o sa-mi dea sa beau glucoza si dupa o ora, cand ies de la vizita, o sa-mi ia sange deci nu stau sa astept pe acolo. Probabil ca nu e la fel ca in Ro testul... habar n-am, voi vedea pe 29 dec. Tin pumnii sa iasa bine toate analizele
J.D. ufff... imi pare rau ca Finn trebuie sa treaca prin asa ceva, mititelul
titi sanatate multa lui Edi
Marcella ce ma bucur ca ne-ai dat un semn si ma bucur ca sunteti bine. Sper ca de acum sa intri mai des pe la noi . Te asteptam cu vesti bune de la ultrasound . Activeaza-ti PM-ul sa-ti pot trimite parola

Pup burticile si bebeii

Monica, fericita 24+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Salut fetele!

Dara: wow, ce avansata esti cu cititul Bine faci, mie mi-e teama ca ajung sa nasc pana termin de citit ditamai cartea Vad eu, poate voi sari peste capitolele cu lunile care au trecut deja.

Carina: bun, deci se mai intampla si la altii, nu-s eu chiar alien

Nelli: fierul luat tablete din pacate provoaca acid, iar corelat cu hormonii de sarcina probabil si greata. Acum la pastile depinde destul de mult si de producator, eu de exemplu am gasit o varianta mai tolerabila de stomac si anume: Maltofer fol. Si eu fac acid destul de puternic de la Elevit si ala nici nu contine asa mult fier. Insa pentru diferenta de necesar de fier eu am ales perfuziile cu Venofer. Ajunge direct in sange si scap de problemele de digestie. Toata problema e ca venoferul se ia doar sub supraveghere medicala, deci trebuie mers la clinica si dureaza cam o ora.

Titi: multumesc

Marcella: bine ai revenit si spor la cumparaturi.

Fetele care nu va simtiti prea bine sau aveti bebeii bolnaviori: multa multa sanatate, aveti grija de voi si de juniori

Luni termin si eu perfuziile de fier si numai bine refac apoi niste analize, printre care si glicemia, sa fiu si eu linistita

24+ Bianca

Mergi la inceput

Monna . Cred ca am activat mesageria.
Ronina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Marcella ai PM

Monica, fericita 24+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput