Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 14

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

eu despre kg nu prea am ce sa spuncred k sunt cea mai slabuta de pe aici am 52,8acum nu stiu dak voi avea ceva vergeturi dar folosesc un ulei si o crema pt gravide, ma mai maninca pielea ce-i drept si mai se cojeste de la sutien

17+ Maria-Simina

Mergi la inceput

kovacs imi pare rau sa aud k ai primit si asemenea vesti eu nu stiu nimic despre acest herpes dar ce pot sa-ti spun este sa ai incredere mare in Dumnezeu, roaga-te Lui si Sfintei Maicute sa aiba grija de bebe si de tine, ai sa vezi ca rugaciunile iti vor fi ascultate, incearca sa nu mai gandesti negativ ca asta ai face rau lui bebesa treceti cu bine de asta

17+ Maria-Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Nelli felicitari pt vestile bune de la eco!
Happylica la multi ani si tatalui tau!
Anda sa vii cu rezultate bune de la analize

Monica, fericita 24+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

va urez sanatate multa voua si bebelusilor rezultate bune la analize si o seara cat mai placuta

17+ Maria-Simina

Mergi la inceput

multumesc mona o zi buna!

18+ Maria-Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelli

multumesc mona o zi buna!

18+ Maria-Simina

multumesc . tie o seara placuta!

Monica, fericita 24+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Kovacs sunt sigura ca bebita este si o sa fie ok. Roag-o sa fie asa si sunt sigura ca te va asculta. Scapa de griji si ganduri negre, pastreaza in minte doar cei 75% pt ca asta ii transmiti si ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

carina, sotul meu lucreaza in domeniul medical, i-a spus un coleg. Eu nu am citit deocamdata nimic legat de subiectul asta, urmeaza. Eu, in general, nu ma prea iau dupa ce aud, trebuie sa verific, deci nu zic ca asa e, doar ca am auzit si ca trebuie verificat.
kovacs, ma bucur ca nu te-a daramat vestea, fii optimista si repeta analiza la mai multe laboratoare, neaparat. Iti spun asta din proprie experienta cu laboratoarele din BV. Eu am primit rezultate diferite la o urocultura (cu recoltare in acelasi timp) de la 2 laboratoare diferite. Iar daca iese in continuare, eventual poate ajungi la Bucuresti (parca la Cantacuzino?) sa refaci si acolo analiza. O studenta de-a mea, insarcinata fiind, a primit doar de acolo un rezultat corect (ii iesise la mai multe lab aici ca ar avea toxoplasmoza).

Pentru prevenirea vergeturilor, eu am o crema homemade din unturi de shea, cacao, mango, uleiuri de rosa mosqueta si migdale. Am o obsesie cu cosmeticele, sa fie cat mai naturale...

26+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Kovacs, dar tu avea de dinainte (ca si IgG) si mai ales neavand semne, anticorpii deja s-au format functionat. F. bine ca refaci analiza.

Anda, nu stiu ce sa zic, ai vazut ca si la Strumfy scria "pana la 110 kg". Ceea ce e f. bine. Acu' am vazut ca-s tehnici noi, azi am fost la Sanador cu sotul si era un pliant cu Future Health UK (stocheaza in UK celulele, cred) si altul cu Stemsure (stocheaza in Danemarca celulele). La primii scria ca mai recolteaza acum si nu stiu ce alte celule din cordon decat pana acum, deci poate acu' s-a depasit faza. Ce zic eu cu nr de kg au primit asa raspuns asa acum 3 ani si acum 1 an si jumatate. Dar eu as face chiar si cu 'pana in 20 kg' sau 'pana in 36 kg' pt ca poate mai incolo, cu tehnologii noi, poa' sa fie de ajuns si o celula pt. salvat viata lu bebe. Asta e modul meu de a fi optimista, nu ca nu se intampla, ci ca am o solutie :). Si nu vreau sa-mi para rau ca n-o am. Nu am gasit la niciuna din firme cu valabilitate 3 ani.
Asa am citit si eu in cartile de sarcina, cum zici tu, ca daca e sa le faci, nu le poti preveni cu nimic pe vergeturi.

Monna, eu cred ca iti pot trimite cu avionul celulele, la reciepient cu gheata carbonica sau de-astea, de oriunde in lume. Pana si CBC pana acu' ceva timp, nu stoca in Romania, ci prin Slovacia, Slovenia, Croatia, nu mai stiu. Deci cat timp o groaza de companii de fapt le stocheaza in strainatate, ce mai conteaza unde esti?

20+

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat si nemetilat, Magnerot*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

aredwynn multumesc pentru incurajare
si eu ma gandeam ca poate ajung la Bucuresti.
Fetelor credeti-ma ca nu avem DELOC ganduri negre, nu suntem descurajati. Si eu si sotul meu suntem optimisti, ne gandim doar ca va fi bine. Evident ca amandoi avem acum asta pe inima si nu suntem fericiti 100%, de fapt nici inainte nu eram complet linistiti. Cine este de fapt? Toate ne facem griji atat pana nastem cat si dupa aceea.
Noi zambim in continuare si ne bucuram de fiecare clipa.
Ma bucur sa sunteti alaturi de mine si sper din toata inima sa ajungem toate sa ne tinem bebelusii in brate si sa fie sanatosi si fericiti

20+ Karina, comoara noastra

Mergi la inceput