Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 14

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

J.D. tin pumnii sa fie bine si pe 13 si pe 14
Dara acum ca spui parca am patit si eu de cateva ori asa . Util cadoul de la mosu'... si eu ii spuneam sotului zilele trecute ca mi-ar trebui un aspirator de ala micut.

Eu am primit de ambii mosi un telefon iar sotului i-am luat un ceas si o pereche de pijamale.
Sper ca dimineata sa va treziti si sa gasiti ghetutele pline de cadouri

La multi ani tuturor celor care azi isi sarbatoresc ziua!
La multi ani Oliver Nikolas de marci_mami!
La multi ani nikoniko! (presupun ca are legatura nickul cu numele tau)

Pupici

Monica, fericita 24+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Hello Ladyes
Ronina, prefer sa vina pediatra acasa, din mai multe motive: evitam imprastierea eventualilor microbi catre altii, evitam achizitionarea altor microbi decat cei pe care deja ii detinem, iar pt copil este mai usor sa accepte medicul-prieten care vine in spatiul sau.
Monna,multumim de urari

Niko, mami de Alex(1995) si 19+ cu
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Dara, ai pm

Niko, mami de Alex(1995) si 19+ cu
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emmaella spune:

Buna dimineata
La multi ani tuturor celor care astazi isi serbeaza ziua de nume!
Sper ca ati fost cumintele iar mosu a fost darnic.
Trebuie sa va povestesc ca strengarul meu aseara s-a culcat destul de tarziu,a pregatit papucii,a pus zahar si morcovi pentru magarusul mosului si un paharel de vin pentru mos(asa li s-a recomandat la scoala)iar apoi s-a ascuns dupa draperii in speranta ca il v-a surprinde pe Mos(desi i-am explicat foatre clar ca pe Mos Nicolae nu l-a vazut nimeni ,niciodata).Dupa multe chinuri a adormit si copilul meu si....surpriza la ora 4 s-a trezitsi s-a dus direct la ghetute de unde a inceput sa tipe ca a venit mosul care si-a baut paharelul cu vin iar magarusul a mancat morcovii si zaharul( nu va pot explica ce fericit era).Afost incantat de darurile primite ( un lego,cateva carti,dulciuri si fructe)dar ce sa vezi...copilul nostru nu mai vroia sa doarma...el la ora 4 dimineata dorea sa construiasca lego. Nu va spun cat a trebuit sa insistam si sa-l convingem,eu si al meu sot,ca trebuie sa mai doarma pentru ca dimineata merge la scoala. Cu chiu cu vai am reusit sa-l mai convingem sa mai doarma o ora jumatate.Eu nu am mai dormit de la ora 4 ,asa ca sunt chiauna de somndar...fericita ca a venit mosul.Eu am primit un parfum pe care mi-l doream de mult iar sotul o camasa si o pereche de pijamale.Acum sunt singura,fac putina ordine prin casa dupa care voi merge la biserica si ma gandesc cum va fi cand va veni copilul de la scoala ...pentru ca , si acolo a fost mosul.Una peste alta sunt fericita ca inca mai crede in Mos,ca reactia lui a fost asa de minunata(imi venea sa-l mananc)...vreau sa ma bucur din plin de aceste momente pentru ca va veni si ziua cand nu v-a mai crede in aceste minunate povestioare.
Va pup

Emma,mami de Andrei(7 ani) si25+ Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

neaza fetele si....LA MULTI ANI DE MOS NICOLAE !!!!!

am produse pt bebelusi, daca va intereseaza....mie mi-au fost de mare ajutor.
https://picasaweb.google.com/home?hl=en&tab=mq

scuze de deranj

NASTERE USOARA SI BEBEI SANATOSI !!!!

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA in 39 s+ cu ISABELLA CHRISTIANA
http://entertainment.webshots.com/album/578407760iYRRUH" target="_blank">GALERIA ZAMBETELOR

http://entertainment.webshots.com/album/579075973mBkqdZ" target="_blank"> FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata burtici,

Eu azi m-am trezit la 04:42 si nu am mai putut adormi neam cu toate ca imi era somn.
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza numele azi!!!!

Dara: eu si la Carina si acum la Toma am ascultat mult rock (nu heavy). Toma e foarte saltaret cand aude muzica, iar Carina stie albume si melodii de la Metalica, ca e trupa ei preferata. Nu mai vorbim de Holograf si Compact si Iris
Relatia mea cu sotul a evoluat dupa ce a aparut Carina. Eu personal m-am indragostit mai tare de el pentru ca a devenit mult mai responsabil, toate planurile lui si ale noastre erau asa gandite incat Carinei sa ii fie cat mai bine. Nu a fost vreodata egoist, nu s-a simtit dat la o parte - nu stiu daca eu am reusit sa il ajut cu asta pentru ca nu am facut nici unj efort anume. Insa, nu i-am negat vreodata calitatile de "caregiver", nu l-am criticat sau repezit aiurea, dar nici nu l-am fortat sa "bond" cu copila cand era obosit sau capsat de la serviciu.
Iti multumesc pentru incurajari. Deocamdata ecograful arata ca uterul creste in ritm bun, fata de data trecuta. La mine problema e ca am hipocalcemie cronica, iar spasmele musculare sunt la ele acasa - si atunci, uterul e si el direct afectat. La Carina contractiile si modificare colului au inceput la 26 de saptamani. Din momentul ala, am fost internata si monitorizata - tratament pentru maturarea plamanilor+ duvadilan intravenos pentru calmarea uterului si perfuzii coctail (glucoza, minerale, vitamine) ca sa ia in greutate. La 32 de saptamani Carina a avut 3500 de g, dar s-a comportat ca un prematur si a luat in greutate apoi fff putin - dormea aproape non stop (23 de ore din 24), plangea putin si la 4 luni avea 4500 de grame (deci doar 1 kg de la nastere pana atunci).
Ronina: eu daca nu am incredere in persoana din fata mea nu functionez bine. Asta e fff valabila in cazul medicilor. Apropos de frica de nastere naturala - in ultima parte a sarcinii corpul secreta la greu endorfine care sunt anestezic natural si inductoare de calm si fericire . Acum eu nu pot garanta ca nu am ajuns inca pana la capat ca sa certific ca e asa
JD: m-am distrat la faza cu cerceii . Mie nu mi-au scos nimic. Ai idee de ce a trebuit sa ti-i scoata tie? Ai facut anestezie totala?
Wali: iti spun tie ca tu ai scris de asta ultima oara. Concediul prenatal se da din saptamana 32 sau din saptamana 30 cu scrisoare medicala de la ginecolog. Regula cu minim 46 de zile dupa e valabila, dar prenatalul incepe in saptamana 32. Medicul de familie mi-a zis asta saptamana trecuta.
Tala: faptul ca are cordonul in jurul gatului nu reprezinta un pericol decat daca nasti natural asa-i? Adica cat e in burtica e ok, nu? Faine cadouri a primit piticul. Noi i-am luat dulciurele si postere cu Puss In Boots ca e innebunita dupa personaj. De Craciun am planificat Xbox asa ca se echilibreaza situatia .
Chito: cand citesc la voi cu lapte care curgea siroaie ma gandesc ca eu am trait alta poveste . Eu sper ca de data asta o sa aiba cine sa ma indrumepentru ca realmente celalalt alaptat este o ceata totala pentru mine si ma rog ca de data asta sa nu mai fie asa.
Eu sunt destul de radicala de felul meu: ori rezonez cu omul din fata mea (in cazul asta medicul) si atunci relatia noastra continua, ori nu rezonez si atunci fiecare merge pe calea lui. Nu pot sta in nici o relatie (de orice natura - personala, profesionala, medicala) daca planeaza cel mai mic dubiu . Medicul de acum a fost testat si si-a castigat increderea si un locusor in inima mea.
Ema: mi-a trecut durerea de cap ca ieri la pranz am luat un paracetamol ca altfel nu mai puteam functiona. In seara asta merg la medic sa imi interpreteze analizele, dar la prima vedere toate sunt ok - mai putin calciul seric marea mea prob;lema . Ma speriasem la colesterol : eu in mod normal il aveam in jur de 150 si ieri ma uit pe analize 240!!! Dupa aia am citit ca in sarcina trebuie sa fie intre 200 si 325 . Pentru arsuri ai voie sa iei Rennie din cate povesteau fetele de la Bulgarasi.
Sovi: ce ma bucur ca te-am scos din barlog . Iustin sa se ia de mana cu Toma - eu sper ca nu va fi chiar la fel dupa ce e naste ca am imbulinat-o . Cu kilele, eu am rezolvat - nu ma mai cantaresc . Nu are rost sa ma stresez - o sa slabesc dupa cand o sa pot relua sportul.
Kovacs: eu am simtit ambii copii din saptamana 12 - posibil datorita uterului mai mic decat normal. Miscarile au devenit constante pe la 17 saptamani. Normal ca ele cresc in intensitate odata cu varsta sarcinii, dar aia nu inseamna ca la 19 saptamani nu le simti in fiecare zi.Da, la 17 saptamani simteam miscarile mai usor daca ma asezam jos - acuma nu mai conteaza nici pozitia nici momentul zilei . Fiecare mama si fiecare bebe au particularitalile lor, asa ca enjoy your baby cat e inca mic si finut . Mai incolo o sa iti doresti macar 5 minute pauza

Eu azi si maine am un training programat de mai demult si sper sa ii fac fata - ofer consultanta mai multor restaurante si fac traininguri la fata locului, dar asta e prima oara cand vine invatacelul la mine ca eu nu ma mai pot transporta Sper sa ii fac fata.

Va pupacesc si aveti grija de voi si beblusi,

Marcela: si eu ma gandesc ca greturile ar puteafi ceva indigestie - in sarcina apar reactii neasteptate la mancaruri care in mod normal nu ne deranjau.
Mada: cu caruciorul si eu sunt inca in dilema asa ca astept sfaturi de la mamici mai proaspete ca mine
Gabi: si Toma se misca in continuu - ca doarme sau ca e treaz. Carina avea program destul de clar, el nu are oprire .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma 29+
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emmaella spune:

La multi ani mama!acum mi-am adus aminte ca si ea serbeaza ziua de nume astazi
carina-ma bucur cati-a trecut durerea de cap si ca analizele sunt bune.Toma se poate lua de mana cu Anastasia care se misca toata ziua...ma intreb uneori cand mai doarme?
dara76- si eu vreau un aspirator mic.Am unul foarte bun dar si destul de mare care acum,in perioada asta nu ma prea ajuta.Cine stie poate primesc si eu unul de Mos Craciun
Wali-multumim
Sovi- nu-ti face probleme cu kg....o sa slabim dupa nastere.Gasim noi o solutie....suntem destul de multe in acest grup
Marcela- sper sa-ti treaca perioada asta neplacuta( cu greata)
Va pupacesc,revin mai tarziu

Emma,mami de Andrei(7 ani) si25+ Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Buna fetele mele,

La multi ani! tuturor sarbatoritilor de azi si sper ca Mosu a trecut pe la voi toate cu cadoase mari si mici .

Vad ca vorbim despre muzica... Bu e un copil extrem de muzical... eu am ascultat in sarcina orice mai putin Mozart ... eu fiind mare fan Placebo, Muse si KoL, plus multa muzica latino nu-i de mirare ca a iesit asa activ... si mi se parea ca mananca mai bine pe muzica si se amuza teribil cand ii cantam melodiile alea.

Legat de pediatru...si eu as vrea sa vina acasa din aceleasi motive pe care le-a spus Niko... nu am avut noroc inca sa intalnesc un pediatru asa ... in schimb doctorita de familie vine acasa si e foarte sufletista .

Pup fetele si strengarii

Mamica de Bu minunat si de strengar +23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Dara, noi abia asteptam sa ducem baietii la festivaluri. Sotul meu era abonat la Glastonbury si a fost si la Reading cand era la facultate. Eu vreau neaparat Roskilde si Rock am Park. Tare as mai vrea sa vad Iron Maiden. I/am vazut de 2 ori dar mai vreau.

Carina, mi/au facut anestezie totala cred ca de aia m/au pus sa scot toti cerceii. La mine a fost mai nasol pentru ca starea lui Finn s/a deteriorat destul de repede cand am ajuns la dilatatie 9 si de la control facut de doctor si chemat seful clinicii pana la scosul lui Finn au fost doar 15 minute. Si eu as prefera sa am un bebe care vrea sa suga si eu sa am destul lapte pentru el. Este mult mai comos si mai ieftin asa. si asa cred ca o sa avem 2 masuri de nappies in casa, pentru ca nu stiu daca Finn va renunta pana atunci.

La multi ani de Sf. Nicolae!

Finn a fost foarte bucuros de setul de masinute, sotul s/a bucurat ca un copil la vederea dulciurilor din ghete. eu m/am bucurat de bucuria lor.

Cadouri de craciun nu am luat inca pentru ca nu am bani. Pt Finn vom lua o masa Brio cu train set. Dave isi doreste carti ca de obicei si in special From Hell de Alan Moore. Pt ai mei voi lua dulciuri si cam atat.

Finn Constantine 15.10.2009 si 19+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

Buna dimineata!!!
LA MULTI ANI CELOR CARE ISI SERBEAZA ZIUA DE NUME NICOLAE,NICOLETA SI DERIVATELE!!!(printre care si tatal meu,fratele,cumnatul si nepotul)
azi m-am trezit devreme la 8 deja eram treaza am si mancat acum ascult Sf.Liturghie la tv.
va laudati cu ce v-a adus mos Nicolae,mie nu mi-a adus nimic ca e plecat pana diseara vine cu o zi intarziere dar e bun si asa.
CARINA vroiam sa te intreb ceva pt ca ai sarcina mai avansata ca mine eu o simt pe fetita acum in alt fel,adica nu mai are miscarile alea de imi face burta valuri acum o simt mai mult ca se foieste in burta si cateodata da asa de tare parca primesc pumni in stomac,e normal?sper ca m-am facut inteleasa,o simt cu lovituri mai decise ,parca mai precise mai puternice dar in acelasi timp altfel.nu stiu sa explic senzatia.Asa e si la tine?
Azi fac oficial 27 de saptamani,luni merg la control la eco abia astept!!
vreau sa fac placinte cu branza azi aveti vreo reteta buna buna?nu am facut niciodata dar incerc!!
va pup o zi buna si frumoasa
cu caruciorul nu m-am lamurit astept pareri.
pupe multe multe!!

mada 27+ MAYA-ERIKA

Mergi la inceput