Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***369***
Raspunsuri - Pagina 26
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel Fetelor, acu ca se muta simply la Barcelona, nu mergem sa ne facem de kap? Ca de cind zisaram si uite ca nu mai ajunsaram!!! |
Ba da, claro !!! dar stai sa se incalzeasca un pic, mai in primavara ce ziceti

?!!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
sint de acord cu incalzeala, desi poate ca ti-ar place niste caldurica si acum, cind la voi sint 0 si la Barcelona sint 18 :)
si fara plozi!!!am zis ca e intilneala de mu.ieri ![]()
novus spune:
| citat din mesajul lui chatonel sint de acord cu incalzeala, desi poate ca ti-ar place niste caldurica si acum, cind la voi sint 0 si la Barcelona sint 18 :) si fara plozi!!!am zis ca e intilneala de ia o pauzari Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Mi-ar placea cum nu dar si cardului meu nu i-as strica o ingrasare asa ca mai asteptam putin
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
asa, asa pune-l la pastrare, sa nu il mai subtiezi, mai bine nu te mai atingi de el :) doar asa se poate ingrasa repejor ![]()

chatonel spune:
uite, io gasii unde sa dormim ieftin: 4 nopti cu 100 de euro de caciula, mic dejun inclus, in dormitor de 5-6 paturi, e fix ce ne trebuie noua, nu?
http://fr.hostelbookers.com/property/index.cfm?fuseaction=propertyDynamic.overview&intPropertyId=54982&availType=Book&strArrivalDate=26%2F04%2F2012&intNights=4
Ilinca_M. spune:
Da' ce-i "aspirina saracului", tufete, ca io cu jargonu' ma am da' pe asta chiar n-o stiu?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
| citat din mesajul lui chatonel uite, io gasii unde sa dormim ieftin: 4 nopti cu 100 de euro de caciula, mic dejun inclus, in dormitor de 5-6 paturi, e fix ce ne trebuie noua, nu? http://fr.hostelbookers.com/property/index.cfm?fuseaction=propertyDynamic.overview&intPropertyId=54982&availType=Book&strArrivalDate=26%2F04%2F2012&intNights=4 Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Exact asa ceva ne trebuie
!! Tre' sa mai urmarim si ceva curse low cost si gata bagajele www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Fii serioasa, el e ca Bianca, nu stie expresii de-astea batranesti, auzi tu, "aspirina saracului":)))
Dar acum ca ai pomenit de barbati m-am prins si io:))). No way, dorm pe mine, am mancat ditamai ciapa roshie si oricum sigur ma culca Phiphi pe mine si apoi mai vizioneaza un Tarzan:))) Inca e semi-fresh (totusi degetele-n gura, poate reusesc s-o adorm in juma de ora!)
Maine vreau sa dorm...pana la 11!!!!!!!!!!! Cel putin! Vreau sa dohohohohorm!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
| citat din mesajul lui chatonel haoleu, ilinco, intreaba barbatu ca sigur stie el :)) Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Izia, 23 mars 2009