Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***369***
Raspunsuri - Pagina 24
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Mada distractie faina prin Bucovina Neaparat trebuie sa organizam ceva si in acea directie, dar mai incolo va rog Aici sunt pozele noastre https://picasaweb.google.com/olgagireada/ParisNov2011?authkey=Gv1sRgCITp1qHPyIOKcQ#5680749256559329586 Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 28+ |
Sunteti niste frumosi. 
Multumim. Kiar ne distram.
Cu ceva mustrari de constiinta ca o facem fara pitic... Denisa-Madalina
fericita de
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042" target="_blank"> Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank">http://www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
La Moeciu...se pare ca a devenit zona preferata de intalneli, la Casa boiereasca. Sper sa zic bine, sa nu ma ia Novus de urechi |
Da-da! Mie-mi convine, ca e la o aruncatura de bat de noi!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui inapreda Helaaaau! Unde sinteti cu toatele? Sarbatoriti? Pentru mine, e o zi normala; nu sarbatoresc nimic |
Noi am sarbatorit destul de "traditional" aseara. La Hanul Arinis. Tare frumos mi s-a parut, revenim cu poze... Si dupa ceva vin fiert si un foc de tabara, parca nici nu ni s-a mai parut asa frig.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Nu stiu ce virus am prins, ametzesc groaznic, am frisoane, imi clantzane dintii in gura (desi am facut 25 de grade; dar Phiphi nu ma lasa sa-mi iau absolut nimic peste tricoul cu maneci scurte ![]() ![]() ) am o stare de somnolentza de-mi cade capu' ca la gaina...ce sa fac? Pana amu am mancat o ceapa roshie...dar cred ca si de la aia-s somnolenta acum:))) |
Ceai fierbinte, cu miere si lamaie. Si paracetamol.
Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui bebe_shtrumf Slaba miscare, insa MaGIC ef.em ma pune pe picioare, deci fete ascultati colinde si o sa uitati de Basescu macar cateva min. azi am bantuit bine p-aici, eu si cu niste iezi rataciti prin toata cladirea...insa fiind un spiridus responsabil, am astepatta cuminte ora H sa depozitez cadouasele, deci Oli fii pe faza luni caci gata ti se intregeste listutza ![]() .wk plakut! ![]() p.s.: Oli trimit un plik cu bani pt fructe!!(Denisa uitai sa specific si la fon..sper sa mai dai pe aici la ghiocei... mii de pupici)multam frumos![]() |
Salutam spiridushul responsabil!
Am luat legatura cu spiridushul preluator si mi-a comunicat indeplinicarea obiectivului. De Super-Base nu pot sa spun ca-mi ocupa mintea. E drept ca revine in mod paradoxal cand mai dau drumul la tv si vad strutzo-camila.(pour les connaisseurs) Of, dar kiar nu vreau sa vb de politica. Mai ales ca tre sa incep sa ma pregatesc de petrecere.
Dar nu ma las pana nu termin de citit si ultima postare. 
Edit: gata am terminat, ca tot ale mele erau...
Fug. 
Denisa-Madalina
fericita de
inapreda spune:
Hola,
Am scris de 10 ori un mesaj azi si l-am tot sters, pe motiv ca...tacerea e de aur. Sint cu kuru' n sus de ieri de cind am fost banuita de intentii "miselesti" si de cind s-a inteles radical...altceva decit ce am vrut sa spun; se mai intimpla, ce sa zic? 

Amu' tre' sa ma gat pentru karaoke si iar am 1000 de kile'n plus, asa ca tre' sa dau dovada de veleitati a la David Copperfield ca sa-mi ascund "secretele" in exces
Asa m-am saturat!
Stiu ca par superficiala dar nu-mi doresc decit sa maninc...normal si, totusi, sa arat decent 
Ma cheama Ian ca-l spala tat su la kur si nu-i place
Pup.
novus spune:
| citat din mesajul lui ramona7575 Apropo de Ela, mai stie cineva ceva de ea? S-a acomodat cu noul job? |
Am vb eu cu ea si e ok, inca se mai acomodeaza dar per total e multumita
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
andiaroro spune:
Ina
- mie cred ca mi-a scapat ceva ca n-am simtit nicio miselie
. Din contra, vroiam sa spun ca ai reusit sa faci un program extraordinar pentru Ian, dar am intrat in politici si am ocupat spatiul vital cu
vorbe-n vant.
Eu intrasem sa va zic ca s-a dus pe apa sambetei reputatia Anastasiei ca astazi cica a pocnit orice copil, care i-a stat in cale. In + a fost nevoie de 3 persoane sa reuseasca sa o pieptane pt poza (azi a venit si fotograful). Cica nici psiholoaga n-a gasit explicatie ...(nu ca ar zice
ea ceva ce ma da pe spate vreodata).
Edit: Acum am doi ingerasi, care plonjeaza in piscina. Se joaca amdoi frumos la noi in pat.
novus spune:
Eu sunt praf ca daca am tras mata de coada dimineata m-a apucat harnicia pe la 15 asa ca am stat peste program dar sunt multumita ca luni chiar termin treaba
!!
Inapreda, multi 

sa-ti treaca !!! hai ca se mai intampla sa nu fim intelese 
Distractie placuta la karaoke !!!
Noi in searaa sta suntem casnici pt ca si Pisi e praf asa ca ma bag la o balaceala cu Ada
Olga, ai ridicat coletul
? e ok?
Ilinca, sanatate multa !!!
Denisamada 
Revin mai incolo
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui andiaroro Eu intrasem sa va zic ca s-a dus pe apa sambetei reputatia Anastasiei ca astazi cica a pocnit orice copil, care i-a stat in cale. In + a fost nevoie de 3 persoane sa reuseasca sa o pieptane pt poza (azi a venit si fotograful). Cica nici psiholoaga n-a gasit explicatie ...(nu ca ar zice |
A avut si ea o zi mai proasta
frantuzoaicele frumoasewww.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

si
28+