Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***369***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!

Pana incepe wkd-ul adevarat mai am in fata o zi infernala asa ca ma pun pe treaba repejor !!

Olga, bine ti-a zis Anaan aici mergem : http://www.casa-boiereasca.ro/
Abia astept !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Chatonel, ai PM

Olga, sa ma anunti si pe mine daca soseste azi coletul ! si sa nu aveti reactii la vaccin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Novus, si tu ai PM :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

neata fetele si o cafea buna, buna...

Sotul meu a primit biletul de avion pe ultima suta de metri, pleaca maine din Miami si ajunge duminica la 14:30 ...
Pentru fetele din Bucuresti - este tren de la aeroport Otopeni la gara ? Dar autobuzul circula duminica? Are vre-un program ?

Eu nu ma pot duce dupa el cu masina, o sa vina cu trenul sau cu autocarul pana la Bacau...

Sora cumnatei a zis ca-l aduce ea de la aeroport daca este in Bucuresti dar sa am si a doua varianta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

http://www.voiajuri.ro/stiri/articole/transfer-gara-aeroport-otopeni-cu-trenul.html

Parca Bianca se plimbase cu Vladimiru cu el

Are si autobuz ...783. Dar nr e mai putin important (daca o mai fi asta), ca e unul singur si pleaca din fata aeroportului.

Stiu ca esti acum in emotii, dar ma macina rau curiozitatea. De ce ai zis faza cu conducerea tarii?

A schimbat ceva avionul cazut cu capii polonezilor in burta? Dupa spusele vecinei, acum e si mai rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

Multumesc fetelor ca m-ati luminat.Nu stiam sigur destinatia. La pensiune nu ma uit, asa fac deobicei, imi place sa fie surpriza

Ramona ce bine ca vine sotul Eu nu stiu sa-ti zic nimic de transportul in comun, dar asa stiu si eu ca este un autobuz care pleaca de-acolo. Oricum este tare Andiaroro ca le stie pe toate si locuieste in Franta

Olga, mamica lui David iepurasul si 28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro
Stiu ca esti acum in emotii, dar ma macina rau curiozitatea. De ce ai zis faza cu conducerea tarii?

A schimbat ceva avionul cazut cu capii polonezilor in burta? Dupa spusele vecinei, acum e si mai rau.

Hahaha si eu m-am culcat cu intrebarea-n gand : Ramona, cu ce te ajuta pe tine personal acest lucru ? mi s-a parut foarte deplasata ''urarea'' ta si cam tipic romaneasca
Trebuie sa ne schimbam noi in primul rand si atunci ne vom alege si conducatorii potriviti (din oferta existenta desigur )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

neata fetele si o cafea buna, buna...

Sotul meu a primit biletul de avion pe ultima suta de metri, pleaca maine din Miami si ajunge duminica la 14:30 ...
Pentru fetele din Bucuresti - este tren de la aeroport Otopeni la gara ? Dar autobuzul circula duminica? Are vre-un program ?

Eu nu ma pot duce dupa el cu masina, o sa vina cu trenul sau cu autocarul pana la Bacau...

Sora cumnatei a zis ca-l aduce ea de la aeroport daca este in Bucuresti dar sa am si a doua varianta ...

deci:

din aeroport se cumpara bilet de tren. costa 13 lei parca.

apoi iese afara si asteapta microbuzul care il duce la tren. ia trenul si ajunge la gara de nord.

trenurile au un program afisat iar microbuzul vine in timp util astfel incat sa prinzi trenul

e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Oly- Sa lamuresc misterul cu stiutul tot.
Am stat mult timp in Bucuresti, asa ca stiu "bine" cum functioneaza, iar in timpul studentiei am avut un "job" cu care m-am plimbat peste tot prin tara, deci...
Chiar daca acum m-am lenevit, am folosit f mult avionul de la Otopeni, asa ca-s informata, dar, daca stau bine sa ma gandesc, intotdeauna s-a gasit un suflet milos, care sa ma recup, asa ca n-am apelat niciodata la sol astea.
In ultimul rand, asta-i noua mea profesie...sa caut informatii. Daca pot sa va fiu de folos de ce sa nu utilizez ce stiu ce fac si in viata de zi cu zi.
Cred ca e si ceva nativ (ca la Novus cu organizatul calatoriilor), asa ca prietenii apropiati ma apeleaza pentru cele mai diverse traznai ca sigur gasesc eu un raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

pentru info, nu mai stiam daca circula acel autobuz si cat de des, daca intarzie prea mult plecarea de acolo, nu ajunge la autocarul de la 16:00. Poate gasesc pe cineva sa-l las pe Stefan si sa merg chiar eu cu masina desi sotul a zis sa nu vin dupa el...

daaa, eu gandesc si vb.tipic romaneste, cum televizorul este deschis cam des pe stiri ma influenteaza negativ coruptia din conducerea tarii (de asta si urare de "bine" pentru ei)... avem o tara bogata dar nu stim sa o crestem din mai multe considerente ... (vazusem un reportaj despre resursele pamantului care m-a marcat putin, ar trebui sa nu mai fiu asa sensibila)
daca am adus ofense
Pup!

Mergi la inceput