Aspirante optimiste (739) Felicitari MeAlex !!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

monique!!!!

sigur in aceasta luna ai sa fii si tu in titlu acestui forum alaturi de multe dintre voi care va testati in aceasta luna magnifica!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cixinica

din pacate nu mai apuc sa ma testez, declar z1
nu stiu de ce dar de cateva luni m-i s-a scurtat CM-ul la 26 zile

Tratament pregatire sarcina: Aspenter 75 mg - 1 la 2 zile; Femibion 1 - 1/zi; acid folic 5mg - 1/zi; MgB6 470mg - 1/zi; CETEBE 500mg - 2/zi; Coenzima Q10 120mg - 1/zi; Vitamina E forte - 1/zi

Sunt noua in acest forum,incercam de un an si jumatate sa avem un si cred ca imi imaginezi ce simti,Imi pare rau si sper ca luna aceasta sa fie bine pt tine si pt toate aspirantele si pt mine desigur........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Fetelor dar voi a-ti facut toate analizele pt a vedea daca totul e bine?Mie doc mi-a zis ca nu e nevoie sa verifice trompele pt ca nu am mai avut nici o sarcina,nici o infectie......Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

ce liniste pe aici de cateva ore!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

CAPITOL NOU

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput