Aspirante optimiste (739) Felicitari MeAlex !!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Hello,burticile si aspirantele scumpe!!!
Yna astept astazi uratii,daca nu vin fac test,ca am mai facut unul in z 10 si iera negativ.
Dar vreau sa incerc ceva luna aceasta,miine ma duc(in caz de vin uratii) si imi iau soy isofavlones,este clomid natural si multeeeee fete au ramas insarcinate dupa el,numai ca este un "no" poti sa ai gemeni.
Revin ma duc sa il duc la gradi pe Eric

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive

Mergi la inceput

Sorry,felicitari burticutelor,sa cresteti mari si sanatosi

trying to conceive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

hello fetele
pe la ora 1 ne-au plecat musafirii aseara

am baut si aseara putin vin rosu
sper sa ajute...
sper sa nu ovulez natural pana sambatacred ca sambata va fi inseminarea
maine ma ducc sa vad care-i situatia

voi ce faceti azi?

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Neata fetelor!
Cory, asteptaaaaam!
Moni, poate se intampla ca la mine, ramai natural pana sa faci inseminare...n-are nimic daca ovulezi pana sambata, voi oricum prestati. Nu v-a interzis medicul, nu?

_

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Buna dimineata, dragele mele romance! Si un LA MULTI ANI CALDUROS!

Cori draga, pana nu vin uratii, mai sunt spernate! Dar ce ai spus tu de soy isofavlones, suna foarte interesant de unde se cumpara si cum se ia? Spune-ne si noua mai multe detalii, te rugam.
Cixinca ma bucur foarte tare ca s-a redus nodulul la jumatate, sa dea Bunul Dumnezeu sa dispare de tot!
Miky sper din tot sufletul sa se indure DD si de noi luna asta! Atat de mult imi doresc un bebe, si Il rog in fiecare seara sa mi-l dea, sper ca luna asta sa-mi daruiasca minunea mult dorita...imi vine de multe ori sa tip cat de mult imi doresc un bebelus...dar sper ca luna asta e cu noroc!

Aseara am avut surpriza sa vad "glera", sigur era, doar ca nu inteleg cum la mine apare asa putina si atat de scurt, era fix ca albusul de ou ( scuzati detaliile), asa ca am baut jumatate de pahar de vin rosu, si l-am "violat" de sotul meu, ca el nu prea mai putea, era super obosit si el tot spune ca marti , cand am prestat sigur am ramas, ca el asa simte ( nu inteleg foarte bine de ce e asa sigur, cred ca vrea sa ma incurajeze), imi spune ca de ziua lui (31 dec) vom auzi bataile inimioarei lui bebe - dar eu ii spun ca si daca raman va fi prea repde oricum...offf...si pe langa ce l-am "violat" - aprox ca pana la urma a vrut si el, am avut niste "pb tehnice" sau nu stiu cum sa le numesc - ca au cam iesit gigeii ( scuzati-mi va rog detaliile)...Azi parca nu mai sunt asa optimista, dar o sa vedem in 14 zile...M-am lungit rau de tot...si am o zi plina...ca azi e ziua in care o sa facem amandoi curat...ca e dezastru ce a ramas dupa ce s-a terminat cu centrala.

Va urez o zi usoara si placuta! Si va pup pe toate dragele mele! Intru mai tarziu la voi!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

miha,
imi pare rau sa aud ca are probleme sotul...
ce lucreaza el mai exact?

poate reuseste sa gaseasca ceva in timp util
iar eu i-as arde sa ii usture
daca e asa vechi si stie pe acolo, sigur stie si neregulile sau ilegalitatile (care e imposibil sa nu exite in orice societate)
si i-as santaja cu ele

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Deci asa:am tradus prin goole translate sper sa intelegeti>
"Isoflavones soia" este o planta naturala;, derivat fitoestrogen (fito inseamna planta), care este un anti-estrogen, la fel ca Clomid. Ambele sunt cunoscute ca SERMs (modulatori selectivi receptorilor de estrogeni). Acesta actioneaza prin pacali creierul īn gāndire nivelurile de estrogen sunt scazute. Acest lucru face ca organismul dumneavoastra sa produca FSH si LH si care ajuta la stimularea productiei de folicul (la fel ca Clomid). Iei izoflavonul din soia, cum ar fi Clomid, pe CD 1-5 sau 2-6, sau 3-7 sau 5-9. Nu este gandit pentru a provoca infertilitate īn cazul īn care este luata timp de 5 zile de o luna. Nu exista informatii disponibile mult publicate pe acesta cu privire la TTC, deoarece este "natural", nu brevetat de catre companiile farmaceutice,

trying to conceive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo_82 spune:

Ceau Miki,

Ti-am ascultat sfatul si am facul pregnyl-ul aseara (Z12). Am prestat marti (Z11), miercuri (Z12), si voi presta si azi (Z13). Sper sa fie cu folos. Nu am mai fost la monitorizare, ca dr. e departe...Sper sa fie bine. Mi-am facut ieri un test de ovulatie Minut, dar ma dispera, ca nu prea stiu sa-l interpretez.. Mi se par liniutele de control si de test la fel, de cate ori am facut testul.Cred ca ceva nu e bine..
Iti tin pumnii, sa vi cu vesti bune sambata

Cu ajutorul lui D-zeu in curand mamica

Mergi la inceput

Cel mai recomandat este sa iei in z 3-7,o sa ai foliculi de calitate buna.Eu am gasit in farmacie se da fara prescriptie,se gasesc in produsele de menopausa.Si internet este in ebay.

trying to conceive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Alex, felicitari!
Ma bucur mult ptr reusita ta!
Sa ai un bebe sanatos si sa-l nasti la termen!
Wawwwwwww! Poate mosu' chiar are tolba plina anu asta! Oricum in ultima perioada am aflat de multe fete ca au ramas gravide!
E epidemmie! Haideti, nu va feriti!
Pupici multi sa va molipsiti!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput