Bulgarasi de ian-feb 2012! Bine ai venit Sven!(38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

LA MULTI ANI FAITH !!
LA MULTI ANI ANDREI SI ANDREEA
felicitari LEXI pt bebelina dolofana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

mama ce am dormit azi...cred ca s-a odihnit putza pentru o saptamana de acum incolo

dari,da, lasam photoshop-ul pe data viitoare
insa eu am iesit cam incorsetata din cauza caldurii ca m-am infofolit ca o baba
data viitoare ma imbrac mai subtire, poate ies in poze zbarlita ca puii de gaina:-))

ma mai pun putin in pat cu un kefir, ca apoi vine al meu si am pofta de omleta cu branza, carnati si salata de rosii cu ardei,castravete si ceapa

28+ cu bebe mic si scump David-Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

apropos, daca vreodata intrati in pana de idei cu mancarea, puteti sa contati pe mine, ca pe langa cosmaruri cu copil furat sau hoti care intra in casa, visez si fffff multa mancare..nu cred ca am avut zi pana acum sa nu stiu ce vreau sa mananc

28+ cu bebe mic si scump David-Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Salutare mamicute!
Am reusit si eu sa intru, n-am avut o zi prea buna, tot prin pat cu contractii (nedureroase) si cu dureri de cap, cred ca mi se trag toate de la noptile astea nedormite... Noaptea umblu chiauna prin casa, iar ziua as dormi non-stop, sunt catastrofale starile astea.
Mady, imi imaginez cat de greu ti-e, eu stau acasa si tot e ingrozitor, dar tu in spital, dar lasa ca pt bebe merita orice! Sper sa-ti treaca repede timpul si sa te simti mult mai bine dupa perfuzii!
Am vazut si eu burticile de Tm, sunteti tare dragute!

Ana, mami de doi strengari si 32+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Danezza

Sophia, cred ca asta e visul oricarei mame. Eu am visat de doua ori ca mi se ia copilul din maternitate si-mi aduceau altul in loc.

+30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Salutare!!!

Va multumesc din suflet pentru urari. Intr-adevar, astazi este ziua mea * 2 (ziua de nastere (26 ani) + ziua de nume - Andreea) Eu am cam ramas in urma cu cititul..ati fost f vrednice pe aici, mai am de recuperat un capitol...pana una alta :
- felicitari Beatrix pentru bebe Sven!!!! Sa fie sanatos micutul!
- bun venit noilor mamici
- fetelor cu problemute..stati cumintele in pat cum v-a zis medicul

Astazi am avut o zi plina..dar care nu a inceput prea grozav..am avut programare la colposcopie (acum vreo luna si ceva mi-a zis medicul meu ca am o rana mica pe col...) si am facut tot azi si morfologia de trim III...
Despre colposcopie : nu stiu daca dintre voi a mai facut cineva..dar va spun ...e horrroooooooooooooorrrr...m-am durut de nu mai puteam..(si eu de fel nu sunt sensibila la durere) cand m-am dat jos de pe masa am inceput sa plang de cata durere am suportat acolo... plus ca in timp ce eram "pe masa" in afara de durerile din vagin..col..pe unde umbla aia acolo, ma luase si o durere de burta de numa numa. Nu stiu ce si cum, mi-a zis oricum sa stau relaxata ca nu se umbla adanc acolo. Film de groaza, nu alta.

Apoi, la eco de trim III : totul e bine, bebe e in grafic, dar tot asa, cu o sapt in urma, doctorul a zis ca e ok totul. Are 1.713 g - am 31 s si 6 z , am uitat sa-mi schimb semnatura.

Una peste alta, eu maine si poimaine sunt libera
Mai merg la serv pana de Craciun. Asa sper, ca n-am de gand sa nasc pe la serv..uf...

Pe de alta parte mi se pare asa ciudat ca nu o sa mai merg la serv...de 5 ani "dedicata" ... sa las eu altcuiva treburile de care ma ocupam eu...mi se pare asa aiurea

Va pe toate, aveti grija de voi!

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

La multi ani Andreea si multa sanatate!

Ana, mami de doi strengari si 33+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Sunt intr-o stare de tot ... Am facut o mare, mare, mare tampenie in pauza de masa... Nu va spun ce, ca o sa radeti toate de mine, cat de tampita pot sa fiu. Ideea e ca am o stare oribila acum, am tras o portie buna de plans si acum ma doare burta... Dupa ce ca nici acum nu am reusit sa ies din starea depresiva in care eram, acum chiar m-am afundat de tot.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 33+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Anangel, eu sunt o persoana curioasa din fire, poate totusi ne povestesti ce ai facut? Hai, ca nu poate fi atat de grav.

Uf, imi pare rau ca esti deprimata in continuare. Nu stiu ce sa-ti spun, as vrea sa am reteta magica de optimism. Putina muzica nu ar ajuta?
Sau repeta in oglinda in fiecare zi vreme de cateva minute ce mamica extraordinara esti si ce femeie puternica esti. S-ar putea sa te ajute.

+30

Mergi la inceput

Faith, cred ca e si din cauza ca au mai coborat unele chestii pe acolo..... Eu cand am facut colposcopie anul trecut nu am avut nici o durere.
Acum insa m-a durut ca naiba si la control.
Bine insa ca a trecut si ca l-ai vazut pe bebe.

+30

Mergi la inceput