Un Nou Inceput (2) Dreptul la replica

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Razvan078 spune:

alina_satena- Crede-ma pe cuvant ca nu as fi facut toate acestea daca nu eram atacat si ca pana acum o saptamana as fi facut orice absolut orice sa imi recastig famialia sa o pot aduce inapoi dar mandra mea sotie la sfaturile unora de a ma ataca intruna nu mai sa o lovesc pt as putea scoate un certificat de la I.M.L ceea nu am so fac niciodata pt nimic in lume oricate mi-ar face vazand ca nu poate a inceput aceasta mahala de 2bani incare a spus si adevaruri dar si multe minciuni.Eu am preferat sa nu spun minciuni pentu ca nu as putea sa le dovedesc asa ca am spus exact cine este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_21 spune:

cine se seamana se aduna. ca ne place sa citim fraze corect dpdv gramatical nu inseamna ca in viata reala cel ce are aceste cunostinte este mai bun decat unul care le-a uitat sau nu le-a avut vreodata.
si sa fim seriosi , eu am citit pe acest forum iesiri mult mai urate.
important este sa ne dam seama ca gresim si sa incercam sa nu mai facem asta.
eu vreau sa vad si replica la dreptul la replica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Alexia, perfect de acord cu tine! Gramatica nu e o masura a sufletului si nici nu masoara cat de bun parinte esti. De asemenea, un om poate fi cel mai rau partener de viata si cel mai bun parinte. Nu se exclud una pe alta.

PS: eu as propune sa se uneasca cele 2 subiecte.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Eu cred ça azzure nu ar fi prudenta daca ar mai scrie vreun mesaj dupa ce s-a intamplat in dupamasa asta...
Despre o eventuala replica la ce a scris sotul, la ce bun? Fata si-a spus povestea deja...Ce sens ar avea sa se certe ei doi pe forum?
Daca as fi moderator, as inchide ambele subiecte. Cred ca s-a ajuns prea departe si cred ca dupa ziua de azi, azzure este intr-o situatie mai delicata decat deja era. Sunt sigura ca multe dintre voi intelegeti ce vreau sa spun.

Mergi la inceput

Desiree2002- Multumesc dar nu cred ca subiectele se mai pot uni vreodata decat daca.... uni din noi ne vom accepta defectele si sa nu le mai vedem doar pe ale celui de linga noi.

Mergi la inceput

Razvan, ma refeream la cele 2 subiecte de discutii de aici, nicidecum la voi doi! Sa nu mai scriem la 2 subiecte.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

balanta_tm- Vrei sa sti dece nu are nimic pentru ca stie ca pentru ce am scris eu aici am dovezi si martori de aceea am spus ca am preferat sa schiu adevarul pentru ca daca i-mi va cere cineva sa-i demonstre sa i-i arat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

razvane, da' ce om de calitate esti! si cu IQ-ul sub genunchiul broastei, bonus!

si da, de acuma oricine da search dupa numele tau, gaseste aceasta frumoasa prezentare pe care ti-ai scris-o cu manuta ta. sunt convinsa ca o sa-ti aduca mult succes in viata! enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Balantza,pe mine personal nu m-a influientzat in niciun fel subiectul asta!Nici pozitiv,nici negativ!Mi s-au confirmat(pentru mine personal)unele chestii care le percepusem asa printre rinduri,dar asta nu o face nici mai buna,nici mai putzin buna(ca om ma refer,ca forumist n-are nicio importantza ca eu nu umblu cu lista dupa mine daca Azurre va cere vreo retzeta de ...placinte mai tirziu)in ochii si mintea mea!

De asemeni il intzeleg oarecum si pe Razvan,desi eu nu as fi dat atitea amnunte pe forum,inutil,mai ales ca forumul e subiectiv,iar barbatzii in situatzia lui (parasitzi de sotzii,pe cale de divortz)in general sunt DEJA condamnatzi,plecind de pe pozitzia 2!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui portocalia

razvane, da' ce om de calitate esti! si cu IQ-ul sub genunchiul broastei, bonus!

Aici nu se combate IQ-ul userilor! Urat din partea ta.

_

VICTORIA

Mergi la inceput