Un Nou Inceput (2) Dreptul la replica

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Razvan078 spune:

balanta_tm asta este parerea ta chiar nu mai am timp liber in momentele astea si pot sa iti spun ca iti dau cuvantul meu de tata si de om ca tot ce am scris sunt lucruri adevarate si eu pot aduce si mai multe argumete si martori cine este aceasta finta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Ce mesaj grotesc... nu ma face decat sa ma intreb cum de a stat Azzure langa un astfel de om...

Nici eu nu cred nimic, si sunt convinsa ca e doar o manevra josnica de razbunare, asa cum au fost si mailurile trimise colegilor de serviciu ai lui Azzure. Ea a incercat sa pastreze un ton decent si o relatie decenta, dar e clar ca nu se poate, atata timp cat tu o urmaresti peste tot cu amanuntele astea sordide, incercand sa-i faci rau.

Poate intervine un moderator, macar sa ascunda numele reale...

E clar ca unii au probleme grave si ar trebui sa apeleze la ajutor specializat.

Mergi la inceput

Si doamnelor mamici dupa acest forum dupa cum puteti vedea cat de priceputa este acesta finta impreuna maicasa incresterea copilului ca este de 2 saptamani la ea si a ajuns de 2ori cu el in stare grazva la spital cum se face ca cumine a sta 1an de zile si nu am ajuns cu el la medic decit sal vada asa de rutina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui SondaRazvan

balanta_tm asta este parerea ta chiar nu mai am timp liber in momentele astea si pot sa iti spun ca iti dau cuvantul meu de tata si de om ca tot ce am scris sunt lucruri adevarate si eu pot aduce si mai multe argumete si martori cine este aceasta finta.

Daca ai argumente si martori, du-i la proces. Pe mine nu ai cum sa ma convingi de ceva.
Eu nu cred intr-un om care da nume reale pe forum si care scrie un mesaj atat de vulgar...

Mergi la inceput

Salcia ai drepate prietena ta trebui sa se duca la psihiatru nu eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

razvan, tu cum ai dat de urma sotiei tale pe acest forum ?

si te rog sa ne spui daca este adevarata faza cu mailul pe care l-ai trimis, de pe adresa ei de mail, catre colegii de la birou, facand-o de ras.

e adevarata faza ca ai vrut sa te sinucizi ? sau ai jucat teatru ?

inseamna ca tu nu ai alta ocupatie in acest moment decat s-o urmaresti, s-o hartuiesti, s-o umilesti.

adevarul probabil este undeva la mijloc. nici-unul dintre voi nu este perfect, ambii aveti calitati si defecte, amandoi ati facut greseli in relatie.

insa asa cum procedezi tu acum...lasa un gust amar si pune un mare semn de intrebare asupra caracterului tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui SondaRazvan

Si doamnelor mamici dupa acest forum dupa cum puteti vedea cat de priceputa este acesta finta impreuna maicasa incresterea copilului ca este de 2 saptamani la ea si a ajuns de 2ori cu el in stare grazva la spital cum se face ca cumine a sta 1an de zile si nu am ajuns cu el la medic decit sal vada asa de rutina

Hai mai baiete (Nu pot spune domn, ca nu esti), calmeaza-te si nu mAi dramatiza ca nu suntem la teatru. Ce stare grava? Ca e suspect de scarlatina, asta e stare grava? Ma faci sa rid.

Mergi la inceput

CorinaDani iti voi raspunde pe rand la intrebari: de subiectele deschise pe acest forum am aflat dela o terta persoana pe nume topoloveanudariu care nustiu cine este asa are id-ul mess trmitandu-mi un link pe mess cand eu eram offline cu mesajul amice faci de ras rasa barbateasca cum ai putut iubi o asfel de femeie asta sa intamplat adoua zi dupa ce intradevar iti jur chiar am vrut sa fac o asemea prostie sa imi iau viatza pt ca imi iubesc enorm familia si povestea cu mailul da este adevarata.

Mergi la inceput

da poate nu stiai mamico dintro asfel de boala se poate muri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Mare ti-i gradina, doamne!!!

Sa fie oare solidaritatea feminina care ma face sa cred ca domnul sot abereaza pe campii? Sau tonul mesajului lui? Sau amanuntele intime de prost gust care nu-si au locul aici? (Amanunte care nu par scrise de un barbat, sincer. Nu de alta, da' aia pe care-i cunosc eu viseaza fantezii sexuale, iar daca cumva se plang, o fac tocmai pentru ca nevasta e prea incuiata din punctul lor de vedere!).

Plus motive de doi bani, din care nu reiese nicidecum ca n-ar fi o mama buna (a cazut copilul, a spus intai mamaie), etc.

Insa mesajul tau are si o parte reala, si ma bucur ca o recunosti singur:

Citat:
am inceput sa urlu ca un animal la ea ca nu este atenta cu copilul ca niciodata nu face cum i-i spun eu
.

Stiu ca e extrasa din context, dar se muleaza la fix pe impresia pe care mi-am facut-o eu despre ce s-a intamplat in ultimul timp in relatia voastra!

Mergi la inceput