Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (87)
Raspunsuri - Pagina 21

Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyadyazuza buna seara mamicii multumim frumos de urari uram si noi La multi ani!! tuturor sarbatoritilor ioana de catank esti o scumpa dulcik foc ![]() mamica fericita cu ![]() ![]() http://www.milupa.ro/club-milupa/album/7329 un like si adauga la favorie un vot in plus pt cristian |
Multumim la fel!

Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza Salutare fetele ![]() Nu ma dati la disparuti va rog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sper ca a mai ramas si epntru mine niste tortulet si prajiturele si un paharel de vinut , asa sa sarbatorim toti Andreii si Andreele ![]() ![]() La Multi Ani Andrei si Andreea!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La multi ani!!! mandreeac Sa fii sanatoasa si iubita si sa iti dea Dumnezeu putere si zile senine sa iti cresti baiatul mare alaturi de sotul mult iubit ![]() ![]() ![]() Fetele, ma scuzati ca nu scriu la fiecare ![]() ![]() ![]() ![]() Poate reusesc sa mai intru mai tarziu daca nu oi fi prea obosita, dar cam sunt ca donsoara azi dimi la ora 6 s-a trezit si pana a vrut sa adoarma la loc se facuse 7 ![]() ![]() ![]() ![]() Va pup si o seara buna ![]() _ Happy Mummy of ![]() |
Meri mult!

Ar fi tare , ca eu asa eram in sarcina cu Andrei!

Happiness_4_us spune:
Acu' ca am terminat capitolul, o sterg, sa nu ma bata Mada ca o pun la treaba sa faca altul nou.
merci Mada!
Las cafea, capuccino, lapte, ceai ptr toate doamnele!
Ieri din cauza ca nu am baut cafea m- a durut capul cumplit toata ziua.
Nu l- am serbat pe Andrei ptr ca nu prea ne arde, ca se apropie scadenta cu plecatul in Germania, dar am fost la fratele meu care e nascut in aceeasi zi. Andrei a primit autobuze, jocuri, cadouri frumoase! Il vom serba frumos de Sf Stefan, pe 27 dec, cand ne vom mai linisti, sper!
Scrish, sanatate multa! fii puternica, nu lasa chistul sa te doboare!
Strumph, bafta la dentis si sa porti sanatoasa ce ti- ai cumparat! Sambata viitoare ma duc si eu la vopsit, tuns, pensat, manichiura. Abia astept! Asta asa, daca tot o sa fiu cu moralul la pamant, macar sa arat bine, sa nu vada nimeni ce e in sufletul meu.

Happiness_4_us spune:
Mada, ca tot e Cristi fan Cars, ca si Andreiul meu, uite aici o masuta superba cu scaunel, calitate excelenta, noi le avem in Is, ptr el.
Scaunelul http://www.toyz.ro/mese-birouri-si-scaune/decofun/scaun-disney-cars/
Masuta http://www.toyz.ro/mese-birouri-si-scaune/decofun/masuta-patrata-disney-cars/.
Mai au si o lada de jucarii, dar eu personal am considerat ca nu isi justifica pretul.
La ce casa mare si frumoasa ai, sigur i- ar placea lui Cristi in amera lui.

madutza_bra spune:
Neata!
happi, cand am deschis calc si am vazut ca ultimul mesaj era de la tine ma si gandeam "gata a terminat happi cu naveta spre Buc ", apoi am vazut in pag 19 ca incepi sa multumesti fiecaruia, m-am uitat cate pagini sunt scrise si :"wow, 2 pagini de multumiri"
Fac cap nou