dereglare hormonala sau semne de sarcina?

dereglare hormonala sau semne de sarcina? | Autor: realista_hd

Link direct la acest mesaj

buna tuturor.am fost la felix luna aceasta la inceput si am stat 1 zi in apa termala.mi-a venit menstruatia in data de 9 si a fost ca de obicei.In data de 18-19 am avut ovulatia si at am incercat sa raman insarcinata.pana aici toate bune si frumoase.Insa din data de 22 ma dor ingrozitori sanii(simt ca sau marit si sunt sensibili) am avut si dureri ca la menstruatie desi in 3 decembrie trebuie sa imi vina menstruatie.Acum vine intrebarea:este o dereglare hormonala de la apa termala sau as putea sa fiu insarcinata?astept raspunsurile voastre cu multa nerabdare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

si eu am cam aceleasi date cu ale tale: prima zi a CM 6.11, ovulatie 20.11 iar azinoapte 28.11 am avut dureri ca de inceput de CM (care nu trebuie sa vina decat pe 3.12) si care m-au trezit din somn... si eu astept raspuns... banuiala mea e ca ar putea fi semn de implantare, dar mai asteptam pareri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns realista_hd spune:

sa speram ca e cu ochisori si ca lumea ne va raspunde in continuare...

Mergi la inceput

eu mi-am facut un test de sarcina azi (cu 3 zile inainte de intarziere) si a iesit a 2a liniuta ff pala, dar s-a vazut. eu zic sa iti faci si tu unul zilele astea...

mami de (25.07.2010)

Mergi la inceput

felicitari!sa fie intr-un ceas bun:*..maine dimineatza incerc si eu unul:P

Mergi la inceput

si eu am facut testul azi..si tot asa mi-a aparut a doua liniuta ff pala...sunt fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Felicitari amandurora , sa aveti o sarcina usoara si un bebe asa cum l-ati visat voi!

Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!
http://lt1m.lilypie.com/xoFKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Felicitari fetelor,sa avrti o sarcina usoara,Va rog sa ne mai spuneti daca a ti mai avut si altfel de simptome.................

Mergi la inceput

multumim fetelor!alte simptome care mi-au mai aparut intre timp au fost durerile de spate, ameteli usoare si acum 2 zile am manifestat o pofat mare pt carne(eu care nu ma prea omor cu ea):*

Mergi la inceput

felicitariiiii realista! se pare ca durerea ca de CM intre zilele 7-10 dupa menstruatie e semn de sarcina... eu nu am f multe simptome, doar durerea de spate pot sa zic ca o simt si eu, dar atat... oricum eu si cu prima sarcina am fost norocoasa, nu am avut nici un simptom neplacut in afara de niste greturi vreo 2 saptamani...

mami de (25.07.2010)

Mergi la inceput

ooof, scuze, am gresit mai sus, dupa ovulatie am vrut sa spun sorry

mami de (25.07.2010)

Mergi la inceput