Chirurgia obezitatii

Chirurgia obezitatii | Autor: crisu_r

Link direct la acest mesaj

In ultimele zile am stat cu ochii lipiti de monitor incercand sa gasesc cat mai multe informatii despre chirurgia bariatrica. Am si gasit cate ceva. Insa as vrea sa aflu detalii de la cineva care a trait aceasta experienta.
Si acum, sa explic si de ce?, inainte sa mi se spuna "pune-te la treaba si alearga!" Nu eu sunt cea care are nevoie, desi dupa doi prunci, am cateva kilograme in plus, ci mama unei bune prietene. Are 61 de ani si, de cateva luni nu se mai ridica din pat. Cred ca a depasit 140 de kg. Ceea ce este enorm. E obezitate morbida. Si, poate ca, acest tip de operatie ar putea sa-i salveze viata.Si sa cresca calitatea vietii celor din jur.
Am citit multe lucruri bune despre dr. Copaescu, dar... este cineva care a facut aceasta operatie? Este, intr-adevar miraculoasa?

Multumesc

C

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160417&nm=Gastric-bypassinformatii

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu_r spune:

multumesc frumos pentru link. am citit experienta doamnei, dar pentru ca ea s-a operat in UK, nu raspunde la multe dintre intrebari. adica stiu ca sunt clinici private la care conditiile sunt foarte bune, dar este evident ca metodele, protocolul operator, experienta medicilor, medicatia de dupa... sunt diferite. si pacientii la fel.

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Se face si in Tm de ceva timp cu rezultate bune, cu siguranta se face si in Bucuresti.
Medicatia e cea care se administreaza la orice operatie, conteaza doar ce tip de operatie se decide sa se faca si ce vointa are pacienta .

**Fur is for petting***
http://accesoriisihaine.blogspot.com
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Cauta topicul dedicat pe forumul culinar.ro - ai acolo absolut toate detaliile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Intotdeauna m-am intrebat cum se poate ajunge in halul asta. Daca femeia aia nu se mai poate ridica din pat, banuiesc ca nu a mai iesit din casa de multa vreme. Cum a ajuns mancarea la ea? Cei din jur nu isi asuma nici o responsabilitate? Am avut la spital de nenumarate ori pacienti care abia se miscau din cauza greutatii la care familia le aducea ciocolata si sucuri cu zahar .

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Cauta topicul dedicat pe forumul culinar.ro - ai acolo absolut toate detaliile

Si pe www.artaculinara.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu_r spune:

@bird nu stiu cum se poate ajunge asa de grav. eu incerc sa nu mai judec. dupa ce am nascut cei doi copiii am ramas cu 20 kg in plus fata de ... cine eram inainte. si inca mai am multe de scuturat pana sa ajung la un imc "normal" nu "supraponderal". odata cu inaintarea in varsta dieta trebuie sa fie mult mai stricta ca sa dea rezultate.si mai indelungata. daca mai arunci peste asta un diabet, o hipotiroidie post-partum (Sau nu), ori o depresie... se poate ajunge oriunde.

va multumesc tuturor pentru raspuns. am vorbit cu amica mea si am inteles ca si-a facut o programare la dr. copaescu. sper din suflet ca va reusi sa aiba puterea pentru a ajunge inca una dintre pacientele salvate.

C

Mergi la inceput