Clasa I * 2011 - 2012 * [13]
Raspunsuri - Pagina 17
mina spune:
Sa va zic ce faza imi face fi-miu ieri cand l-am luat de la scoala. Il intreb ce-a facut si-mi spune usor (doar usor!!!) spasit ca i-a pus Dna insuficient la dictare. Hmmmmm..stiind cat e de bleg si de emotiv, mi se parea mie ca nu reactioneza ok asa ca il mai intreb o tura...Da, insuficient mi-a pus fiindca am scris toate randurile pe subrand (sau suprarand, nu mai conteaza). Zic bine, hai sa mergem, discutam acasa.
Nuuuu, ca a zis dna sa vii in clasa sa vorbiti!
Hait, imi zic in sinea mea, asta a facut ceva pe bune de a luat si insuficient si ma cheama si dna in clasa....
Numai ca in drum spre clasa nu mai rezista smecheru si-mi spune ca a fost pacaleala, ca asa i-a facut lui Dna cand a sughitat in ora, nu mai stia cum sa-l opreasca si pana la urma l-a pacalit ca i-a pus insuficient la dictare, hihi, haha, ce ne-am mai distrat!!!!
De fapt luase foarte bine.
A, si Dna ma chemase sa-mi iau canile comandate, alea cu fata copilului (am comandat pt tot familionul, pt cosul de Craciun....anul asta is ca furnicuta, adun din vreme ).
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
flaviutza spune:
Anda, inv fi-mii e exact pe invers. ii lasa cu frixionul, nu pune accent pe caligrafie, ne-a zis sa nu indraznim sa le rupem paginile ,sa aruncam la gunoi munca lor. ca ei n-au inca exercitiu la scris, ca va veni pe parcurs si e munca inutila sa caligrafieze perfect, mai bine in timpul ala face 3 probleme la mate si-si dezvolta gandirea .
Fi-mii ii convine asa, si-mi convine si mie. nu mi-a depunctat-o vreodata ca a depasit spatii sau alte din astea.
antoemma spune:
Cred ca si la noi e azi dictare. Tare se supara scolarita mea daca greseste ceva. Si singurele greseli pe care le face e ca nu pune consoana dubla unde ar trebui. In rest, vad ca scrie cu litera mare substantivele, cuvintele de la inceputul propozitiei, semnele de punctuatie, nu mananca litere... Sunt foarte multumita, doar ca nu-mi place ca se consuma atat de tare cand greseste. I-am spus ca trebuie sa retina ea cuvintele cu dubla consoana si sa mai exersam. Ieri i-am dat iar dictare si nu a mai gresit deloc asa ca era foarte fericita. Eu nu ma supar daca are greseli de genul asta dar asta inseamna ca mai trebuie sa lucram.
La mate e OK dar nu am ajuns la adunari si scaderi. Facem noi acasa exercitii de adunare si scadere dar nu fac inca in clasa.
Scrisul o OK daca se concentreaza dar daca se grabeste nu mai e chiar asa bine. Doar ca nu ma stresez prea tare pentru scris, atata timp cat e corect.
Am inteles si eu de la invatatoare ca urmareste evolutia copilului atunci cand face media. Pana acum are un singur B, restul FB, dar chiar daca va avea si medii de B nu va fi un capat de lume.
Saptamana trecuta nu s-au mai tinut orele de inot si vad ca isi tot trage nasul. Chiar ca incep sa cred ca datorita inotului nu racea ea...
Vai, dar ce de teme primiti voi acolo... Vedeam pe youtube cum o invatatoare zicea ca la clasa 1 temele ar trebui sa dureze 1 ora/zi. Daca mai fac si un sport, mai ies putin afara, cand pot face atatea teme?
Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)
Mami de 2004 si 2010
antoemma spune:
Ma duc sa iau fetita de la scoala. Sper sa nu ma intalnesc cu tigrul care a evadat de la Zoo. Intotdeauna ne oprim si la leagane dar cartierul nostru e apropiat de Zoo asa ca asteptam sa prinda tigrul si iesim mai tarziu.
Mami de 2004 si 2010
mina spune:
ce tigru ma?
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
flaviutza spune:
Da, o ora jumate i-a luat aseara fi-mii sa scrie toate fisele alea, ma rog la multe punea rapid rezultatul, la destul de putine era de gandit oleaca.aseara s-a si apucat tarziu, asa, dupa 7, ca n-a avut chef. a avut altceva mai important de facut....a zarit prin geamul unui magazin Second Hand haine de bebelusi si si-a luat asa....o plasa .asear erau dezinfectate,spalate,uscate, insirate prin toata camera cu vreo 6-7 papusi, a tot imbracat si dezbracat la ele. eu ii mai aminteam din juma in juma de ora de pe la 5 'Alexia , temele' ea 'lasama-n pace, le fac eu'
Azi presimt aceeasi tema la mate ca maine e concurs.
antoemma spune:
Da, suntem din Sibiu. A evadat un tigru de la Zoo. In pauza nu i-au mai lasat pe copii in curtea scolii. Dar pana la urma vanatorii au impuscat tigrul, ce sa se mai chinuie sa-l tranchilizeze? Imi pare rau pentru el. De fapt era o femela.
Mami de 2004 si 2010
manuelacrina spune:
Saracutul animal ... ce vina a avut el ca niste ingrijitori/paznici nu si-au facut treaba ??!!
Flaviutza - super tare Alexia cu papusile si hainutele de bebe