Clasa I * 2011 - 2012 * [13]
Raspunsuri - Pagina 15
mgabi spune:
Buna.
Noi am ajuns l-am facut pe c si luni trecem la C, iar la mate suntem la adunarea cu 4. La sedinta cu parintii ne-a spus ca saptamana viitoare avem teste sumative la mate si abecedar si ne-a dat si tematica. Mi se pare destul de complexa pentru ce au facut pana acum, dar speram sa ne descurcam. Noi stam cam prost cu dictarile mai mancam litere cateodata desi exersam cu citit si dictare zilnic. De socotit suntem bine, eu chiar sunt multumita cum se descurca la mate. Am impresia ca nu-i prea place romana o simt eu de pe acum (seamana cu fratele ei ).
Azi la abilitati impodobesc bradul si-mi pare tare rau ca nu am fost si eu. Asteptam cu drag serbarea si sa vina Mosul.
lbelciug spune:
Paxela, nu merge linkul, il repari te rog? Cel mic e la gradi fulg de nea. La scoala Matei va fi Mos Craciun si cred ca o sa-i cumpar un costum ieftin sin hipermarket.
La noi bradul s-a impodobit in clasa inca de pe 1 Decembrie.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
eveline spune:
Mie imi merge linkul Paxelei, l-am revazut cu drag pe Silviu...Lbelciug, trebuie sa fii conectata la Facebook.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
Mada spune:
azi nu am dus-o la scoala pt ca are laringita si tuseste groaznic, dar am facut teme, am avut si eu liber de la serv azi.
Si ea tot cea zana iernii suntem sau ingeras, a zis ca au liber sa-si aleaga, iar Rares la gradi e fulg de nea, tre sa caute niste nadragi albi, ca bluza alba am
Dar cel mai tare mi se pare faptul ca au amandoi serbare in aceasi zi, rares dimineata la 10(ce ora o mai fi si asta???) si Ilinca la 16,45 om vedea cum facem cu amandoi.
Ei l-au facut si pe L, urmeaza ce, nu stiu daca acum sau dupa vacanta, dar in ritmul in care preda sigur il vor face.
Cum se fac mediile la voi, cele semestriale? Noi ne-a spus la sedinta ca ... calificativul de la ultima evaluare care va fi saptamana viitoare pt fiecare materie (rom si mate), va fi media, nu se iau in considerare calif de pana acum.
Mie mi se pare cam ciudat, dar..., paote ca asa trebuie, habar nu am
we placut
Ilinca si Rares
sorana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mada Cum se fac mediile la voi, cele semestriale? Noi ne-a spus la sedinta ca ... calificativul de la ultima evaluare care va fi saptamana viitoare pt fiecare materie (rom si mate), va fi media, nu se iau in considerare calif de pana acum. Mie mi se pare cam ciudat, dar..., paote ca asa trebuie, habar nu am we placut Mada, un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004 si cu Rares Daniel 19 dec 2008 Ilinca si Rares |
Cam asa se fac mediile. Ultimele note conteaza cel mai tare. POentru o materie cu 2 note la note S si FB - media e FB, la note FB si S - media e S.
Cica se puncteaza evolutia sau involutia copilului de-a lungul semestrului.
lbelciug spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline Mie imi merge linkul Paxelei, l-am revazut cu drag pe Silviu...Lbelciug, trebuie sa fii conectata la Facebook. mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10) |
Pai m-am logat, dar dupa asta imi zice "content is unavailable". Care e numele tau pe FB, paxela?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
vali63 spune:
M-am documentat mai bine si am retinut urmatoarele:
Regulamentul de organizare si functionare a unitatilor de invatamant preuniversitar (2005) prevede la Art.59, aliniatele (8 ), (9) si (10):
(8 ) La clasele I-a IV-a se stabilesc calificative semestriale si anuale la fiecare disciplina de studiu.
(9) Pentru clasele mentionate la alin. (8 ), calificativul semestrial la fiecare disciplina se stabileste astfel: se aleg doua calificative cu frecventa cea mai mare, acordate în timpul semestrului, dupa care, în perioadele de recapitulare si de consolidare a materiei, în urma aplicarii unor probe de evaluare sumativa cadrul didactic opteaza pentru unul dintre cele doua calificative.
(10) Pentru clasele mentionate la alin. (8 ), calificativul anual la fiecare disciplina este dat de unul dintre calificativele semestriale stabilite de catre cadrul didactic în baza urmatoarelor criterii:
a) progresul sau regresul performantei elevului;
b) raportul efort-performanta realizat
c) cresterea sau descresterea motivatiei elevului;
d) realizarea unor sarcini din programul suplimentar de pregatire sau de recuperare, stabilite de catre cadrul didactic si care au fost aduse la cunostinaa parintelui.
Mada spune:
mutumesc frumos pt lamuriri, nu stiam de ce asa se procedeaza, acum m-am lamurit.
ce cuminti sunteti azi !
eu am trimis-o la scoala mai tusea dar fara febra, ieri am fost la patinoar, sambata am terminat temele si cam atat.
o saptamana frumoasa si usoara va doresc
Ilinca si Rares
MariaG spune:
Buna ziua mamici,
vin si eu, mai tarziu ce-i drept, in grupa de mamici cu scolarei.
Bine v-am gasit!
Al meu e baiat neastamparat si datator de griji cu purtarea, ca in rest are doar foarte bine.
Maria
Alex (6 mai 2004), Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag ) si Ana (10 februarie 2011)
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
Roxana_G spune:
Salutare si de la noi. Am atatea sa zic dar nu mai apuc nici sa respir la munca (recunosc ca in weekend m-am belferit pe meleaguri straine). Nu imi mai arde de scoala si nici nu prea mai am rabdare cu Alex care e irascibila si plangacioasa. Refuza sa faca teme si plange din orice, ma acuza ca nu imi place nimic din ce face. Cred ca suntem prea obosite amandoua. Eu una am avut cosmaruri de la caietele ei de scoala, zau erau scrise cu picioarele. In fine, in rest am pus o la teme cu bunica in weekend si inteleg ca la mate merge bine, chiar si cu necunoscutele alea, insa la romana e mai greu cu regulile legate de semne punctuatie si litera mare pentru nume. Scrie cat de cat ok daca vrea, dar nu prea vrea. Noroc ca avem voie cu Frixion de acum.
Cam asta ar fi. Brad au facut, acum trebuie sa duc si eu ceva decoratiuni de acasa. Astept serbarea si intre timp ma rog sa nu facem niciunul varicela, avand in vedere epidemia de la gradi la Andrei.
Numai bine va doresc si sa vina mai repede Craciunul.