Aradence DC (168)
Raspunsuri - Pagina 7
gabitzica spune:
La multi ani Cristina! Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Craciun fericit tuturor! Sper ca fost darnic mosul cu voi anul asta.
cristinacsa spune:
La multi ani Cristina!
La multi ani Elena, David si Alina!
Craciun fericit tuturor!
Cristina si gemenele
Melania 14 spune:
Craciun fericit tuturor!
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
alinamoro spune:
La multi ani CristinaR!
La multi ani Alina33!
La multi ani Elena!
Scuze pt. intarzaiere, noi aseara am ajuns de la Bihor.
Copiii au ramas la bunici pana vineri.
A fost foarte bine la Bihor de Craciun, am fost cu colinda, am mancat de numa, ne-am vizitat prieteni, neamuri, chiar a fost super.
Copiii au primit cadouri de la Mos, au fost incantati ca au primit ce si-au dorit, in special Adelina a fost f bucuroasa si a zis: "chiar ca am fost cuminte". Ea oricum nu-i pretentioasa, se multumeste cu orice jucarie.
Moni, ma bucur tare mult ca RMN-ul e bine. Doamne ajuta in continuare!
Cand ajung acasa ma uit la poze, sunt tot la lucru ca am inceput inchiderea de luna, trimestru, an...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
X-ray spune:
Un an nou fericit alaturi de cei dragi! Sa ne ajute Dumnezeu sa fim sanatosi,in rest le facem pe toate....
Va pup!(eu inca la lucru )
alinamoro spune:
Va doresc si eu un An Nou Fericit cu multa sanatate, bucurii si tot ce va doriti!
La multi ani Adi, sot de CristinaR!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
SI DIN PARTEA MEA UN AN NOU FERICIT SI TOT CE VA DORITI,DAR IN PRINCIPAL CU SANATATE CA-I MAI BUNA DECAT TOATE !
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
maria_rubi spune:
Dragele mele aradence, va doresc un an 2012 cu multa sanatate, ca restul vine de la sine!
La multi ani!
Mama Marei si a Dorei