Aradence DC (168)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Prezenta ... io acum imi fac cafeaua,asa ca haideti la cafeaaa !!!
Dupa aia m-as duce un pic la zapada cu copiii. Husbandu'e indisponibil iar cu migrena lui turbata asa ca mi se arata mie sa trag sania
Mai. de cand stau la bloc aici (adica de vreo 8 ani ) n-am mai avut 10 cm de zapada pe pervazele ferestrelor

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Hola. Nici eu n-am nicio treaba sa conduc pe orice vreme...numa' sa pot iesi din curte cu masina, ca la cum ninge si acum...nu prea am sanse. :(
Clau nu vine, e ziua tatalui ei.

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Salutare!
La multi ani cu sanatate tuturor celor pe care i-am ratat!

Clau, la multi ani tatalui tau!

Mi-ar fi placut mult sa va revad, dar ma resimt de cand cu frigul asta, asa ca prefer sa stau cat mai mult la caldurica. Merg doar la examene si la lucru si apoi hop in barlog.
Distractie placuta diseara! Va pup!

Mama Marei si a Dorei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Eu vin indiferent de vreme. Gabi, unde in spate la teatru? unde era Gayia? Poate te sun sa ma iei si pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Am fost azi pana la sa Sanleani. Cel mai greu a fost in fata blocului si pe strada mea. In rest a fost ok. Cand am ajuns inapoi m-a impins un vecin sa pot intra in garaj.
O sa merg cu taxi. Moni trec sa te iau si pe tine , apoi pe Flavia. Va sun cand sa coborati.

Mergi la inceput

Ada nu mai vine, nu poate iesi din curte.

Gabi da bip cu cateva minute inainte si ies la semafor dupa ce treci de enigma, ca saa nu stea taxiul in drum ca nu are unde parca.

Mergi la inceput

Cristinele nu,Clau nu,Alina nu,acum nici Ada ...
Io ma duc chit ca am dormit tun si m-am trezit la 18 fara ceva de nu mai stiam de ce sa ma apuc dar acu-s gata

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Asa Moni, asta e, merem care putem. Io vreau vin fieeert. Am inghetat ca am fost plecata.

Mergi la inceput

Iarna pe ulita : http://www.dropshots.com/DIATUD2012#date/2012-02-04/23:09:05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Am facut rapid subiect nou sa aveti loc la povestit despre intalnire.
Poftiti AICI!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput