Aradence DC (168)
Raspunsuri - Pagina 17
monica70 spune:
ALINA ce faina poza ai pus
MIHA sigur i-ar placea Dianei si la majorete! Tot ce tine de tzopaiala ii place Vic e cam mic totusi, mai incerci data viitoare,daca nu colo peste cateva luni. Altfel e dupa ce mai creste un pic.
GABI ba mi-am luat si trimitere, asa e mai ieftin (la Miclea la Genesis) e doar 50 lei consultatia,dar cu 20 pap-ul si cam 120 eco ... pe la 200 ajung.Tot ma gandeam daca mai are rost sa fac si eco ... dar as cam vrea ca asa vede mai bine ce-i cu foliculii aia la ovare.
ADA cum esti? Pe cand te-ai programat?
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
alinamoro spune:
Citat: |
ALINA ce faina poza ai pus |
Moni, ma bucur pentru vestile bune!
La multi ani Daria!
Miha, sa va bucurati de domnisoara voastra si sa fiti fericiti cu totii!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
DARIA LA MULTI ANI!!!
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
Somleac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzica La multi ani Daria Miha fetele fac party in pijamale? |
Cam asa ceva, doar ca nu erau in pijamale. La 4 s-au culcat. Eu la 1 le-am parasit ca n-am mai putut de somn.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
adablackcat spune:
La multi ani Daria! Sa-ti fie viata lunga si plina de bucurii.
Mi-am facut programarea pe marti la 12...chestia amuzanta e ca mi-a disparut "snurul". Nu mai simt aproape nimic oricat caut. Nu stiu ce sa fac acum... De platit oricum nu platesc ca e pe asigurare...da' ce-o sa caute acum?
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag
Bazar umanitar DC
flavia ramona spune:
Daria
Miha sa va traiasca d-soara!
Ada, mergi totusi la control sa fii linistita macar.
Mi dor sa ne vedem, sa radem pana nu mai putem, da nu stiu cand am putea sa ne vedem,
pufymic spune:
Sper ca sunteti bine toate, si voi si copilasii...eu sunt ok...o sa mai scriu pe blog cand am timp.
Va pup!
monica70 spune:
ADA si eu zic sa mergi musai chiar daca a disparut,asa esti linistita.Mai ales ca e gratis.
IOANA
Eu am fost azi la Genesis - si am gresit PAP-ul costa 60 lei nu 20 cum am informat gresit zilele trecute - asta in caz ca va intereseaza si ar cam trebui sa va intereseze si sa il faceti anual ,cu ocazia asta va reamintesc
Chistul ala ovarian de 4 cm ce aparea la CT a disparut,deci e clar ca fusese doar un "chist functional" (folicul) si cel mai probabil el a fost cauza degreglarii ciclului. In rest sunt ok in zona,astept rezultatul de la pap.
alinamoro spune:
Moni, mersi de info. Bine ca s-a rezolvat chistul ala.
Ioana, te pup! Astept urmatorul mail sau cand ai timp sa scrii pe blog.
Fetelor, nu doriti sa cumparati nimic de la Amway? Pun zilele astea o comanda...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze