Aradence DC (168)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA ce faina poza ai pus
MIHA sigur i-ar placea Dianei si la majorete! Tot ce tine de tzopaiala ii place Vic e cam mic totusi, mai incerci data viitoare,daca nu colo peste cateva luni. Altfel e dupa ce mai creste un pic.
GABI ba mi-am luat si trimitere, asa e mai ieftin (la Miclea la Genesis) e doar 50 lei consultatia,dar cu 20 pap-ul si cam 120 eco ... pe la 200 ajung.Tot ma gandeam daca mai are rost sa fac si eco ... dar as cam vrea ca asa vede mai bine ce-i cu foliculii aia la ovare.
ADA cum esti? Pe cand te-ai programat?

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
ALINA ce faina poza ai pus

Moni, ma bucur pentru vestile bune!

La multi ani Daria!
Miha, sa va bucurati de domnisoara voastra si sa fiti fericiti cu totii!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Daria
Miha fetele fac party in pijamale?

Mergi la inceput

DARIA LA MULTI ANI!!!

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzica

La multi ani Daria
Miha fetele fac party in pijamale?

Cam asa ceva, doar ca nu erau in pijamale. La 4 s-au culcat. Eu la 1 le-am parasit ca n-am mai putut de somn.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

La multi ani Daria! Sa-ti fie viata lunga si plina de bucurii.
Mi-am facut programarea pe marti la 12...chestia amuzanta e ca mi-a disparut "snurul". Nu mai simt aproape nimic oricat caut. Nu stiu ce sa fac acum... De platit oricum nu platesc ca e pe asigurare...da' ce-o sa caute acum?

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Daria
Miha sa va traiasca d-soara!

Ada, mergi totusi la control sa fii linistita macar.

Mi dor sa ne vedem, sa radem pana nu mai putem, da nu stiu cand am putea sa ne vedem,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Sper ca sunteti bine toate, si voi si copilasii...eu sunt ok...o sa mai scriu pe blog cand am timp.

Va pup!

Mergi la inceput

ADA si eu zic sa mergi musai chiar daca a disparut,asa esti linistita.Mai ales ca e gratis.
IOANA

Eu am fost azi la Genesis - si am gresit PAP-ul costa 60 lei nu 20 cum am informat gresit zilele trecute - asta in caz ca va intereseaza si ar cam trebui sa va intereseze si sa il faceti anual ,cu ocazia asta va reamintesc
Chistul ala ovarian de 4 cm ce aparea la CT a disparut,deci e clar ca fusese doar un "chist functional" (folicul) si cel mai probabil el a fost cauza degreglarii ciclului. In rest sunt ok in zona,astept rezultatul de la pap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, mersi de info. Bine ca s-a rezolvat chistul ala.

Ioana, te pup! Astept urmatorul mail sau cand ai timp sa scrii pe blog.

Fetelor, nu doriti sa cumparati nimic de la Amway? Pun zilele astea o comanda...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput