Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Da ce spor aveti fetelor la scris...am intrat sa va salut si apoi iau la aprofundat materialul de la pagina 2 incoace.Doar am frunzarit asa putin...si m-am bucurat ca am vazut numai vesti bune despre analize,asa ca va felicit fetelor si ma bucur ca s-a redresat odiseea noastra minunata.Bravo ELLY,DEEA,DIANA.SHOSHO;
ANNITA bafta la DT ,dar chiar nu te vad crizata deloc,nu stiu de ce
GABI eu de mancaruri picante stiu ca stimuleaza contractiile uterine,favorizeaza constipatia si creeaza mare discomfort ,mai ales la pers cu hemoroizi
MAMITA,imi pare rau ca treceti prin momente dificile tu si puiutza ta,mi se pare o varianta foarte buna si mult mai putin traumatizanta varianta 2 pe care ai ales-o .Sunt convinsa ca veti trece cu bine si de incercarea asta!
ELLA,pup puiutzu saltaret!

Virginia 16+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Citat:
citat din mesajul lui virgiL
ANNITA bafta la DT ,dar chiar nu te vad crizata deloc,nu stiu de ce

poate pentru ca nu sunt?...

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

Ma bucur pentru toate vestile bune pe care le-am citit pe ziua de azi.
Nu stiu cum e cu intarcatul, dar nasa mea de cununie i-a dat tzitzi fetitei pana pe la 1 an si 8 luni, mai exact era asa un alint, ca oricum ii introdusese si altele in alimentatie, dar nu i-a refuzat nici tzitzi cand il cauta (mai mult noaptea in somn.

mirela, MTHFR C667T homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Buna seara!
Ne-am intors si noi de la eco pentru DT si bebe e ok.
Bebe e cu 2 zile mai mare (12 s 3z) si are ritmul cardiac de 158 bmp, NT de 2 mm, CRL 5,85 cm, avem poza cu osul nazal, creierasul, stomacul, inima. La poze artistice nu a vrut sa coopereze.
Si surpriza, prezenta ceva intre picioruse ce fetitzele nu au...deci Elly se pare ca mai ai de pus un carucior albastru pe prima pagina.
Maine fac testele de sange.
Eu m-am speriat un pic ca NT stiam ca trebuie sa fie sub 2 mm, dar doctorita a spus ca e corelata cu CRL si e ok. A doua sperietura a fost ca se vedeau doar 4 degetzele la manutza, sper ca e si al 5-lea ca nu a vrut sa stea deloc la analizat.
Cu Dumnezeu inainte de acum!
Pupici la mamici!

Elena 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Mirela, esti in gandurile mele!
Elena, ma bucur ca totul e in regula. Ce sentimente fantastice te incearca atunci cand vezi si auzi ca totul e bine!

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Neatza, poftiti la
Sper sa aveti o zi minunata,fara greturi, plina de energie si mai ales de bucurii!
Pupici la burtici!
Fug la servici...

Virginia 16+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Buna dimineata!

Felicitari Elly, Shosho si Elena pentru rezultatele bune. Fete chiar nu avem anul asta? Elena te-ai gandit la un nume?

Eu parca a dat ghinionul peste mine. Dupa ce ca mi-a fost foarte rau aseara, m-a durut groaznic capul, am vomitat cu sange si am avut si insomnii, plus infectia la masea, aseara mi-a picat si o plomba si azi trebuie sa ma duc din nou la dentist

Abia astept sa treaca toate astea si sa vina Craciunul.

Corina 14+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dminieata!
Cuchilici, toate belelele pe capul tau. Sper sa treaca perioada asta naspa, sa rezolvi cu maseaua si sa nu mai revina problemele.
Eu astept cuminte ecografia de maine, Doamne ajuta sa primesc vesti bune, ca ma simt f bine, burtica e f discreta, parca n-ar fi, paote pt ca sunt mai inaltuta si slaba, sa vedem ce se ascunde inauntru.
Sa aveti o zi frumoasa, fara dureri, greturi, si numai cu vesti bune.
Pup!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neata fetelor!

Ma bucur ca sunteti toate bine si cu analizele perfecte. Nu stiu chiar de ce va mai stresati acum pentru TT daca DT a iesit bine si deja ati trecut cu brio peste primul trimestru. Inteleg sa-mi fac griji eu ca inca n-am rezultat la nici o analiza(nici macar la cele de inceput), cand n-am nici o morfofetala facuta si nici DT. Ca sa nu mai vorbim ca ieri mi s-a parut ca e mai rosiatica secretia dupa care evident ca m-au luat dureri de burta. Se numeste paranoia. Bun, deci acum lasati pe astea mai mici sa fie paranoice si voi stati relaxate si incurajati-ne ca deja ati trecut in zona "safe" a sarcinii.

Ma distreaza cand vad ca povestiti de alaptat, intarcat si biberoane. Astea ne vor astepta si pe noi, primiparele peste vreun an si poate ne prinde bine sa auzim experientele voastre. Din tot ce ati zis voi mi s-a intarit convingerea ca laptele matern e cel mai bun aliment pentru pitici si ca ei sunt super destepti si stiu ca alte feluri de lapte nu-s asa bune, de-aia le refuza. Eu sper sa reusesc cu alaptatul, nu as vrea sa-i dau formula de lapte praf decat dupa ce termin cu laptele meu si sper sa nu fiu nevoita sa folosesc biberoane. Suzeta iese complet din discutie, o sa fie un lucru pe care n-o sa-l am in casa. Dar stiti cum e, calculul de acasa nu se potriveste cu socoteala din targ asa ca nu se stie cum o sa fie atunci.

Si inca ceva, ziceati de Utrogestan. Si mie mi-a dat sa iau cate 400mg pe zi, in doua doze pana prin sapt 14. Eu sincer am mai si sarit si mai ales dozele de dimineata le-am sarit. Ieri am avut o discutie foarte interesanta cu mama pe tema asta si m-a cam pus pe ganduri. Daca sarcina n-a avut probleme, daca totul merge aparent bine, ce rost are sa luam hormoni in plus? Organismul produce el singur si ma gandesc ca in cazurile in care nu se stie vreun deficit hormonal(cum spunea Elly ca are) sau daca n-au fost sangerari sau iminenta de avort, cred ca nu e cazul sa luam. Oare daca luam asa fara sa fie nevoie nu facem mai mult rau? Daca ovarele sau placenta nu mai produc apoi suficient pt ca organismul identifica sursa exterioara de progesteron? Apropo, astea au fost din cugetarile unei femei gravide(adica eu), deci nu dati cu pietre.

Va pup pe toate si va anunt cand aflu ceva de analizele mele!

Andreea, 11+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Netza burtitici
Va invit la o cana de apa calda cu lamaie, cafeau mea de 3 luni incoace:)). Sper sa nu fie baietelul meu la fel de acru ca si mama sa:))

Fetelor astazi am emotii, ma duc la eco dupa aproape 3 saptamani. Unul asa de rutina ca este mama mea in Bucuresti si vrea si ea sa si vada nepotelul. Off mereu cand este zi de eco sunt agitata si nerabdaroare, si tare emotionata.

Ioana, viitoare mamica de baietel (cel putin pana acum) 16 saptamani +

Mergi la inceput