Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

FELICITARI SI TIE DEEA!!!!
MA BUCUR TARE MULT CAND AUD CA SUNTETI BINE!SA DEA DUMNEZEU SA O TINETI TOT ASA!!!
andreea 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna burtici..mama ce vorbarete sunteti..am citit pana la pagina 2 cand am vazut postarea mamitei..
Mamita imi pare rau ca trebuie sa o intarci pe cea mica..nu mai poti continua o perioada?? e tare greu ca trebuie sa faci tu pasul asta si nu ea..asa am patit si eu cu Luca din cauza ca am luat niste medicamente nu i-am mai dat, el avea 1 an si o luna dar imi pare rau ca decizia asta am luat-o eu si nu el..si de atunci nu mai bea nici un fel de lapte..nici nu vrea sa il vada..dar daca ma informam mai mult puteam si mai dau ca nu au fost decat niste analgezice..iti doresc multa putere sa reusesti..stiu ca e greu..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzza spune:

pff abia am terminat de recuperat, si deja nu mai stiu la care subiect sa raspund

Multumesc tuturor(bineinteles nu mai stiu toate numele) care mi au raspuns la intrebare, nu am mai reusit sa intru am avut un weekend plin plin...dar am recuperat

Elly felicitari pentru rezultatul pe care l ai primit,acum te poti bucura la maxim de fotbalistul din burtica, fara sa te mai gandesti la acele rezultate.

Deea ma alatur si eu grupuletului de mamici care au fumat si te sustin, eu sunt sigura ca pana la urma ai sa reusesti sa renunti definitiv.mica mea poveste incepe asa: am inceput sa fumez din liceu, adica cu 7-8 ani in urma,deci destul de multi ani ,cand ne am hotarat sa devenim parinti si sa ne punem pe treaba am inceput sa le raresc,dupa care toata luna nu fumam si daca la sfarsit venea CM bagam 3 zile si dupa gata incepea o noua luna....si uite asa am inceput sa nu mai simt nevoia.in luna in care am aflat ca bebe s a lipit mai exact cu 2 zile inainte sa aflu eram foarte sigura ca nici luna aceea nu va fi cu noroc si am fumat 1 zi....atat de rau mi a fost de am zis ca si mor, atunci mi am jurat mie ca nu mai pun gura pe tigara si asa a fost.se implinesc aproape 3 luni acusica si ma simt excelent...sper doar cand se termina povestea cu bebe sa nu ma apuce prostiile din nou.Oricum trebuie sa recunosc ca a fost cumplit sa ma las....la noi majoritatea prietenilor fumeaza si off tare greu a fost, nici nu mai vroiam sa ies din casa parca ce rost mai avea...si asa mi am dat si eu seama ca parca a fost ca un drog.iti urez multa bafta si multa vointa pentru ca ai nevoie.Suntem alaturi de tine

Cu alcolul stam bine desi mare pofta de bere am si eu,dar de cea cu alcol ca aia fara nu mi place deloc.Sa nu intelegeti ca sunt mare bautoare dar asa un pahar mai bagam ,dupa 3 luni am sa mai iau si eu asa cate putin de pofta pana atunci ma abtin

Gata ma opresc va

gabi 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabiko76 spune:

Felicitari Elly pentru rezultat! Ma bucur pentru tine. Multa sanatate in continuare.

Gabi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabiko76 spune:

As avea o intrebare, daca ma puteti ajuta. Este adevarat ca ardeiul iute este daunator in sarcina sau este doar o legenda, au facut ai mei o saramura de peste cam iute si mi-e pofta tare :) Ce credeti?

Gabi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mmamita

Fetelor, multumesc de urari, sfaturi si incurajari..aseara insa am facut-o lata, n-am mai rezistat (nici eu nici piti), si i-am dat sanul. Nu mai vroia sa se joace, plangea intruna ( ea plange fff rar) de nu mai avea voce si se uita in ochii mei cu o privire de catelus batut. Daca pana acum am avut vreun dubiu referitor la cum arata o fata 100% fericita, ei bine...acum sigur nu mai am- iubita a inceput sa se joace, sa faca precum leul si calutul (atat stie deocamdata), sa dea hi5, sa ne arate cati ani are, sa aplaude...ce mai, tot repertoriul!! A revenit la viata! M-am simtit atat de eliberata, nu va puteti imagina! Pe de alta parte, am mustrari de constiinta, am cedat prea "usor"..Acum insa mi-am facut eu un plan si de asta MUSAI ma tin, trebuie sa functioneze!
Ma intrebati de ce vreau s-o intarc, ei bine mie mi se pare ceva in neregula cand vad un copil mai mare de 1 an si cateva luni la san, stiu ca e sanatos, stiu si eu mame care au alaptat pana la 4 ani, dar eu nu sunt de acord. Dat fiind ca ea va avea 1 an jumate cand bebe 2 va veni, m-am gandit c-ar fi mai bine s-o pregatesc de pe acum, ca sa nu creada ca totul se termina din cauza noului venit. Stiu si de alaptatul in tandem, nu e pt mine. In plus, ea pana la 10 luni a mancat exclusiv san, nu tu mancare, nu tu biberon, a refuzat totul, iar eu am devenit "putin" obosita si frustrata cu alaptatul, de multi ori ma simt efectiv abuzata. Stiu ca suna oribil, dar asa ma simt.

In fine, acum am facut un pact (cu mine) - ii voi da sanul doar cand revin de la serviciu si la culcare - nu ma las pana nu functioneaza!

Va pupacesc si va doresc o zi minunata!

Cori, mami de Bubulina-aproape 1 anisor si acum bebe 2... 10+ (?)

Mamita iti spun sincer ca m-ai facut sa plang..parca o si vad pe micuta ta..te rog eu nu o intarca dintr-o data, e 'traumatizant' pt ea..e bine si asa cum te-i gandit sa ii dai seara cand vii de la servici..trebuie sa o iei usor, sa-i raresti mesele apoi ea va renunta treptat..off sarcauta de ea..te inteleg cum te simti crede-ma, ca nu mai poti, ca esti epuizata dar va trece si perioada asta si iti va fi tare dor..aceasta e unica in viata de mama si e ceva special..te pup

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Deea si eu am neutrofilele marite si din aceasta cauza leucocitele sunt aproape de limita superioara de 10.000, deocamdata nu e motiv de ingrijorare si ar mai trebui repetate ca sa nu apara cresteri mari. Dar in general e ceva relativ normal pentru aceasta perioada.
Elly felicitari pentru rezultatul la TT.
Eu, in continuare cu stresul....mai am 3 ore si jumatate pana la eco.
Am facut astazi cat n-am facut intr-o sapatamana doar doar sa-mi tin mintea ocupata si sa nu ma gandesc aiurea. Din aceeasi categorie ma duc sa bag inca un dus si sa ma coafez.

Elena 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Buna fetele!
Multumesc muuuuuuult ptr raspunsuri! Da, bebe are peste 4 cm (4.13 cm parca). Maine ma duc la eco ptr dublu test la Medicover. Poimaine o sa-mi ia sange.
Ely, felicitari ptr triplu test! Ma bucur ca a iesit bine!
Bitza, asta e burtica ta de 10 + saptamani? E maricica...
Deea, e super ca ti-au iesit analizele bune, la fel cum or sa-ti iasa si celelalte!
Pupici la toata lumea!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzza spune:

da Stefulici e burticuta mea numai ca acolo era seara si deja era marita ,seara asa arata ziua parca e mai mititica, acolo eram la munte si aveam pe mine maiou maleta pantaloni cu burta si bluzita deci mai scade putin .Oricum la noi in familie repede s au aratat burticile la sora mea la fel a fost, si la final a iesit un puitz de 3kg,noi credeam ca va fi mai mare.Am o prietena care e in aceiasi saptamana cu mine si la ea nu se vede deloc, dar pentru mine e mai bine ca asa am trecut peste etapa de nerabdare sa creasca(eu stau tare prost la capitolul rabdare )

gabi 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Mersi din suflet, fetelor! Asa sa ne dea Dumnezeu tuturor, bebelusi sanatosi!

Deea bafta multa maine! Tin pumnii! Si mie mi-au iesit leucocite marite, in urina, insa. Am facut urocultura si a iesit ok, deci a fost de la sarcina, n-a fost nicio infectie.

Gabiko stiu si eu ca alimentele picante sunt de evitat in sarcina. Cred ca are legatura cu tranzitul intestinal. Eu nu prea sunt fana.

Elena_gd bafta azi la dr! Te asteptam cu vesti bune!

Elly 17+ cu Babyboom

Mergi la inceput