Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Anitta si la mine a insistat f mult cu masuratorile la inima si a spus ca pare ok dar cel mai sigur o sa fie la 20s ca acum e bebe f mic si nu se pot vedea bine camerele si peretii.

Elena 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Elena, daca la mine au iesit asa la 12 saptamani, iti dai seama cum vor iesi la 21. Daca mai apucam sa ne mai intalnim atunci.
Multumesc de incurajari. Nu sunt disperata, nu plansul si lamentarile sunt modalitatea mea de a reactiona in momente de criza. Sunt impietrita, spectator la ceea ce mi se intampla, cu o fata tampa si zambet pe buze. Nu ma luati in seama. Nici nu stiu ce sa vorbesc cu ai mei, cu baiatul, cu sotul. Tot drumul de intoarcere de la Iasi am tacut sau am vorbit banalitati, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Astept furtuna din mine, care va veni peste cateva zile.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

La multi ani Ramonika pentru fetita ta!
La multi ani si pentru toate andreiutele si toti andreiasii, chiar daca vin mai tarziu cu urarile... dar ultimile 2 zile au fost foarte pline la serviciu si cu nabadai si nu am mai reusit sa intru.

[ hr][ font=Tahoma][ size=1][ teal]MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d[ /size=1][ /teal][ /font=Tahoma]

Mergi la inceput

2liniutenu cred ca e prea tarziu sa faci acest pas
am si eu un caz in familie
cumnata nu a vrut pana la 8 luni, si atunci, cu un burtoi de toata frumusetea, a spus da la starea civila
deci se poate
si ce sa mai zic de fina mea, pe care am cununat-o inainte cu 2 saptamani sa vina finutza, iar ea a facut tot tacamul - civila si religioasa
asa ca eu personal ma bucur ca ati decis sa faceti si acest pas, chiar daca nu o hartie tine o relatie, dar uneori mai trebuie si asta

[ hr][ font=Tahoma][ size=1][ teal]MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d[ /size=1][ /teal][ /font=Tahoma]

Mergi la inceput

Anitta O desi rezultatele nu sunt incurajatoare, totusi, trebuie sa gandesti pozitiv. V-am urmarit de la inceput si am fost alaturi de toate colegele si din pacate mai multe ati trecut prin acest calvar, dar pana la urma totul a fost bine.
asa ca eu zic ca Domnul sa fie cu tine si cu bebe, iar in final sa ne dai vestea ca totul a fost o falsa alarma
si pana la urma tehnologia, chiar daca e atat de avansata, erorile de calcul sunt destul de frecvente. trebuie sa fie sila tine la fel si in final sa ai vesti bune
te imbratisez si sunt cu gandul alaturi de tine
astept cu nerabdare vestile bune

Mergi la inceput

Si asa de 1 decembrie, pentru cele care lucreaza si au liber azi si chiar si maine va doresc sa savurati din plin acest mini-weekend
ma bucur pentru cele care deja ati facut bagajul si ati plecat in mini-vacanta
Eu sunt libera de contract de astazi, dupa saptamana trecuta cand am stat acasa sa ma refac, am luat decizia ca nu mai vreau sa continui sa indur mofturile si toanele sefei, care de altfel aseara plangea cu lacrimi de crocodil si spunea ca sunt f rea ca o las cu ochii in soare inainte de sarbatori (am fost redactor la o televiziune).
Dar am decis ca e momentul sa fiu egoista si sa ma gandesc si la mine, dupa cele intamplate in ultima perioada.
Mai mult m-a pus pe ganduri o iesire pe care nu am avut-o in viata mea, pe care am avutt-o vineri. mai exact sefa suna de zor sa ma intrebe nu stiu ce prostii la 8 seara,eu nu am vrut sa raspund, socrii insistau ca trebuie si am avut o criza de nervi si am rabufnit in plans de nu mai stia sotul cum sa ma potoleasca. Am si o prietena care din alte motive, a vut o depresie puternica si a ajuns la sp. de boli nervoase din bucuresti. am fost la ea sa o vad in perioada spitalizarii si m-am infiorata toata, era de nerecunoscut. acum e bine dar sub tratament si sincer dupa acea iesire mi-am pus intrebarea daca nu pot sa ajung si eu acolo.
asa ca de comun acord cu sotul si parintii mei am spus gata, trebuie sa pun punct.

MTHFR C667 homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza burtici!
LA MULTI ANI, ROMANIA !
Eu fug la scoala, doctorita mi-a spus ca pana la 25 de saptamani trebuie sa vorbesc fluent ca sa pot merge la cursurile pentru viitoare mamici si eu inca sunt la ...calcaiul broastei .
Anitta esti in gandurile mele.

Elena 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Buna dimineata!

Anitta imi pare rau ca treci si tu acum prin stresul asta, dar ai incredere ca totul va fi bine. Sunt multe rezultate care s-au dovedit a fi eronate.

Dupa cum v-am spus, luni ma duc sa ma interneze sa-mi dea concediu medical. Problema mea este ce cadou sa-i duc? Flori si o cutie de bomboane? Bani? Cati? Ea e foarte draguta, mi-a si zis ca ma tine putin internata, imi ia o tensiune si apoi ma trimite acasa. Deci cu ceva trebuie sa ma prezint. Dar nu stiu cu ce astfel incat sa nu fie nici prea putin, dar nici sa o invat prost Puteti sa-mi dati idei va rog? Fetele care ati mai fost internate pe cazul asta, voi ce ati dus?

O zi buna va doresc!

Corina 14+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neata vorbaretelor! Multumesc pentru urarile de Sf Andrei. Ieri am avut emotii la inceputul zilei ca se anunta iar o zi gretoasa, insa pe parcurs m-am mai linistit si am putut sa ma bucur si eu de onomastica si de iesirea la restaurant ce-mi pregatise "partenerul de viata". Cu ocazia asta am primit cadou si prima rochita de gravida. Pot sa o port de acum, dar se vede ca e spatiu mai mare in ea in zona burtii asa ca probabil lumea o sa vada o tipa negravida intr-o rochita de gravida pana creste burtica.

Anca(2liniute) fix in situatia asta sunt si eu. Eu mai anuntasem pe aici acu vreo luna cred de planurile astea de casatorie, insa am fost asa bulversata ca n-am mai stiut de unde sa apuc problema. Si ultima oara cand discutasem cu El stabilisem sa lasam pe dupa sarbatori cu actele pt ca se parea ca in decembrie o sa fim ocupati cu actele pt noua noastra casa. Insa acu 2 zile am aflat ca se va intarzia cu actele casei pana in ianuarie, ceea ce inseamna ca decembrie am fi mai linistiti si am putea sa ne ocupam de cealalta chestie. Din pacate n-am mai vorbit zilele astea despre cununie, mi-a fost asa rau ca nu eram in stare sa comunic, insa vad ca ma preocupa rau de tot si azi-noapte mi-a fugit somnul tot gandindu-ma la asta. Asa ca o sa-mi iau inima in dinti si o sa incerc sa vorbesc zilele astea cu el sa vedem poate totusi reusesc sa-l conving sa facem ceva pana in anul nou. Hainute dragute de gravide eu am gasit la Rococo. Sunt destul casual insa mi-a placut croiala si materialele si chiar sunt modele dragute. Ylari zicea ca si-a luat si ea de la Rococo dar nu stiu exact de unde, poate de pe net sau un alt magazin decat cel de la care am luat eu ca era ceva diferenta de pret intre cat am dat eu si cat a dat ea. Eu am luat de la magazinul din piata Sf Gheorghe, unde intoarce tramvaiul 21(parca), adica in Bucuresti. Alt magazin cu haine de la Rococo nu stiu, poate te ajuta Ylari. Dar acum inca suntem in luna mica cu sarcina, cred ca poti sa te imbraci si de la magazin de negravide. Si vroiam sa iti propun daca vrei sa vorbim mai pe larg despre asta, poate ne ajutam cumva putem face asta pe privat sa nu innebunim fetele cu pregatirile noastre.

Andreea, 11+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna dimineata!

Anitta stiu ca nu exista cuvinte de linistire, dar incearca pe cat posibil sa fii optimista. Eu sunt convinsa ca si la tine e vorba de o alarma falsa, cum a fost si cazul Virginiei.
Stiti ca eu eram crizata rau de TT? Ei, nu stiu cum sa va spun, simteam ca puiul meu e bine, e sanatos, dar imi era frica tocmai de rezultatele fals pozitive pe care le dau testele.
Imi era frica de faptul ca pt a fi sigura trebuia sa fac amniocenteza, iar eu cum sunt si cu contractii si sarcina cu risc, nu stiu cat de bine as fi facut fata interventiei.
Iubita, suntem alaturi de tine si esti in rugaciunile noastre pentru ca Dumnezeu sa te ajute sa treci cu bine acest hop.

Ma bucur ca avem si vesti bune
Corina-mamita felicitari pentru rezultatele excelente! Sa fiti sanatosi in continuare!

Fetelor, pe noi de vreo 2 zile ne cam doare burtica. Mai mult cand ne miscam sau dc nu mergem la baie imediat cum ne vine. Nu stiu, am avut o zi si intepaturi deasupra soldului, doar in dreapta. Acum nu mai avem, dar simt un discomfort in abdomenul inferior, in zona ovarelor.
Sa fie de la cresterea uterului?
Peste 2 saptamani merg la medic, pana atunci...sper sa nu se agraveze durerile.

Elly 17+ cu Babyboom

Mergi la inceput