Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (86)
Raspunsuri - Pagina 18
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viss/viss.jpg)
viss spune:
- ideea e sa stie ca biberonul e de mancat nu de ros tetina.ai mei incep s-o roada cand se satura, dupa 240ml,dupa 300ml..
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi delia si eu ziceam la fel cu coltarele. ![]() miki e acolo si intrebarea ![]() mamica implinita cu 2 comori !! |
da, da, am vazut-o.. ochelari inca nu-mi trebuie
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
fug la treaba ca am spalat geamuri, perdele, ptiuuu sunt ingropata in treburi
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viss/viss.jpg)
viss spune:
-si mai trebuie rabdare,parerea mea e ca dc ii inveti cu niste lucruri mai devreme, sunt mai pasionati sa le faca, decat atunci cand stiu ca se poate sa fie si serviti, ajutati..parerea mea e ca treb sa-i stimulam putin, apoi sa-i lasam liberi sa se prinda singuri de niste chestii.binenteles ca suntem acolo sa-i ajutam, sa-i supraveghem, sa le dam o mana de ajutor cand nu se mai descurca..dar na, dc incercam, perseveram si nu merge, o lasam balta o perioada, si reluam..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
citat din mesajul lui viss -si mai trebuie rabdare,parerea mea e ca dc ii inveti cu niste lucruri mai devreme, sunt mai pasionati sa le faca, decat atunci cand stiu ca se poate sa fie si serviti, ajutati..parerea mea e ca treb sa-i stimulam putin, apoi sa-i lasam liberi sa se prinda singuri de niste chestii.binenteles ca suntem acolo sa-i ajutam, sa-i supraveghem, sa le dam o mana de ajutor cand nu se mai descurca..dar na, dc incercam, perseveram si nu merge, o lasam balta o perioada, si reluam.. - mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :) |
CORECT... SI ASA DEVIN NISTE ADULTI INDEPENDENTI, PRICEPUTI SI SIGURI PE EI
![](icon_smile.gif)
scrish spune:
delia o sa il rog pe sot sa imi cumpere sa vedem daca ajuta
mada pai in teorie daca ai dulapl la care esti dispusa sa renunti gata, trebuie doar sa cumperi masina a mea se deschide de sus, la usa ma refer, dupa care compartimentele de jos ca un sertar. parerea mea e sa masori spatiul pe care il ai liber si sa te uiti pe net la mediagalaxy sau altex si sa gasesti masina care sa intre in spatiul disponibil, e mai simplu, ca poate ti se pune pata pe vreo marca inainte si descoperi ca nu au masina facuta pe dimensiunile tale
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui viss -si mai trebuie rabdare,parerea mea e ca dc ii inveti cu niste lucruri mai devreme, sunt mai pasionati sa le faca, decat atunci cand stiu ca se poate sa fie si serviti, ajutati..parerea mea e ca treb sa-i stimulam putin, apoi sa-i lasam liberi sa se prinda singuri de niste chestii.binenteles ca suntem acolo sa-i ajutam, sa-i supraveghem, sa le dam o mana de ajutor cand nu se mai descurca..dar na, dc incercam, perseveram si nu merge, o lasam balta o perioada, si reluam.. - mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :) |
ai perfecta dreptate, cand a fost interesata sa puna mana pe biberon am lasat-o..dar ea nu prea a fost...doar cand alaptam punea mana pe biberon
![](icon_smile_big.gif)
![](olala.gif)
nu o las sa-l roada ca vace varza tetina, o sparge in capat. oricum cumpar pe banda rulanta tetine...
de azi am sa muncesc mai mult la cap tinut singura biberonul
![](pupic.gif)
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui ailed_dota MADA.. UITE... ALEA INCASTRATE AU BUTOANE PE MUCHIE mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras ![]() Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
caut, multumesc
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
miki, gata curanie si la tine? si eu azi spal niste geamuri cat o sa doarma cata
![](punk.gif)