Aspirante optimiste.Felicitari CaMila,Valy,Kimmy!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

cum sa aplic oestrogelul?
dimineata si seara? pe abdomenul inferior, adica doua degete mai jos de buric pe toata zona, spre ovare, spre lateral?
cine stie mai exact?

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Anca mersi mult pentru detalii.
Moni imi pare rau ca nu e bun endometru dar incearca sa ingrasi porcul in ajun.
Legat de bunici te inteleg perfect, eu am o singura bunica in viata si o iubesc mult.
Yna sa dea DD sa fie bine si sa fie asa cu simti tu.
Eu nu stiu a cata zi sunt dupa ovulatie sau daca am ovulat, dar aseara printre lacrimi si suspine mi-am adus aminte si de bebe, si ca pe sambata as fi ziua 29 nu simt nimic diferit dar nici nuam stat sa caut simptome, sper totusi sa nu imi vina uratii sa ii pot da un cadou sotului de Mos Nicolae, ca atunci aniversam si anii de la prima noastra intalnire.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Moni, o sa creasca, azi ai fost de dimi, deci mai are timp sa creasca pana seara, o sa se mai ingroase cu 4 mm cel putin. Bea si vin rosu...zic ca nu strica.

_

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetele eu ies, ma duc la scoala si sa rezolv niste treburi in oras, ne citim diseara.
Ancuta sper ca te-ai dus la medic sa vezi ce e cu tine, ca nu e de stat asa, intai fa-ti un beta si apoi fuga la medic pentru tratament, poate e bebe .

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele!

Moni imi pare rau de bunicul tau, multa sanatate... despre endometru chiar nu stiu ce sa iti spun dar cred ca trebuie sa asculti sfatul fetelor.
Luci insanatosire grabnica!
Yna te asteptam peste 14 zile sa ne dai vestea cea mare!
Kmy in a cata zi era verisoara ta cand a facut inseminarea?

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Moni, o sa creasca, azi ai fost de dimi, deci mai are timp sa creasca pana seara, o sa se mai ingroase cu 4 mm cel putin. Bea si vin rosu...zic ca nu strica.

_

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru

vin rosu am de luna tgrecuta in frigider
deci diseara ma imbat (ca oricum eu ma imbat din jumatate de pahar)

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Moni eu am baut cu sotul intr-o seara vin fiert a fost asa de bun dar din jumate de cana deja nu stiam cum sa ajung mai repede in pat

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

Uite fetelor sa va distrati si voi
http://www.youtube-nocookie.com/embed/lXKDu6cdXLI?rel=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

miky

deci i-a venit pe 26 flux normal, cm-ul, desi a inceput de pe 25 cu cateva picaturi, apoi pe 28 a inceput injectiile cu gonal f(timp de 5 zile), miecuri a fost la control si i-a mai facut atunci ink injectie cu gonal, vineri injectia cu penigyl si sambata inseminarea!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Merge cineva la Fundeni dupa-amiaza?

_

pentru

Mergi la inceput