Bulgarasi de ian.feb2012 (37)-Bine ai venit, SVEN!
Raspunsuri - Pagina 8
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_cls Am reusit cu greu sa recuperez 2 capitole si jumatate. Saptamana trecuta am zugravit si nu am avut timp de nimic!!! Vinerea trecuta am fost la control, totul e ok, doar ca mie nu-mi spune greutatea printzesei.............Data viitoare voi intreba! Mi-a dat niste fier ca am usoara anemie si pentru scurgerea pe care o am a zis sa iau clotrimazol ovule..............E oribil... desi mai mult ca sigur ca nu-l introduc destul de adanc... Multa sanatate bb Sven si mami Beatrix!!! Ma bucur ca ai intrat pe forum cu vesti bune si detalii!!! Am vazut pozele de la intalnire! Sunteti superbe mamicilor cu burtici! Ana - imi place foarte mult Natalia! In legatura cu numele, noi am ramas la Eva Georgiana! mady - cu ai aflat de literia? ce simptome sunt? eu beau mult lapte de la dozator...dar il fierb inainte de consum Anastasia si te admir sincer! Lady - clar Diana! Mihaelaradu- da-i incolo pe toti, numerita atentia deloc!Nu te consuma! |
Anca_cls, pup si eu fetita
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
24+ cu 2
Alice_Elena spune:
eu am doua soacre si amandoua ma iubesc, slava domnului nu au avut nimic de comentat cand au aflat ca sunt gravida cu fata sau acum cu baiat. la nume la fel, nici o parere, dar nici nu le-am dat ocazia.
ma mai deranjeaza pe mine anumite chestii pe care le fac, dar stiu ca nu le fac cu intentie sau rautate si imi trece..
acum sa nu ma injurati :)) seara buna
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 34+
Nicole1980 spune:
Mai fetelor, eu am devenit foarte sensibila din punct de vedere psihic, sa fie oare de la hormonal HCG ?
Nu ma mai recunosc, in special la servici, mi se pare ca sunt persoane care au ceva cu mine, plang aproape in fiecare zi in masina cand ma intorc acasa, plang daca sotul nu imi spune ce vreau eu sa aud….
Voi aveti asemenea stari…??? Pana acum eram foarte nervoasa, dar acum mi se pare ca eu muncesc cel mai mult si nu ma apreciaza nimeni si nici nu-mi gasesc cuvintele sa imi exprim nemultumirile… Off nici eu nu ma mai inteleg, parca nu eram asa…sa fie oare sarcina ?!
Astazi am facut impreuna cu sotul sarmale. A fost prima data cand am gatit asa ceva si au iesit foarte bune. Recunosc, sotul s-a ocupat mai mult, eu doar am impachetat…
My lady – vad ca sunt multe pareri cu privire la cele 2 nume. Mie imi plac amandoua foarte mult. Viviana mi se pare mai special, este mai rar intalnit si mai deosebit. CU toate astea imi place si Diana, il asociez cu Lady D, pe care o admiram. In final conteaza ce va place voua…Cat despre semnificatii… Si la noi, Antonia inseamna cel pierdut….dar mie mi se pare ca se potriveste cel mai bine cu fetita mea…. Ma mai gandesc, oricum. Te pup
Mihaela – off la subiectul soacra, te inteleg perfect. Si a mea isi baga coada cand are ocazia…Incearca sa nu te mai superi. Astrid ? E prima data cand aud, dar imi place….
in 29+ de si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe
tebligia spune:
Alice nu te injura nimeni eu ma bucur sa aud k mai sunt si soacre de buna credinta.
a mea e ok acum dar am avut niste divergente legate de conceperea copilului " nu este ortodox mama sa faceti in eprubeta copii... etc etc "si asa de tare m-am enervat k i-am zis "knd oi da matale 15000roni pe copil atunci sa comentati"nu a mai zis nimic ...
Acum cand ma duc la ea " vai mama intra nepotul intai si apoi nora"... bine k s-a potolit si multumesc lu DD k nu stam cu ea:)):)):))
tebligia spune:
Nicole stai linistita starile de plans si restul sunt de la sarcina de la hormoni... curaj mai avem un pic si iesim la liman...
Fetelor care aveti peste 30 sapt la voi bebe se misca mai rar dar mai puternic??? Dr meu zice k nu mai are asa mult loc si se misca mai greu ..
anca_cls spune:
Nicole si eu trec foarte des prin stari din astea si plang pentru intamplari carora altii nu le-ar acorda nici un dram de importanta! Cu siguranta e pe baza hormonala, trebuie sa fie pe baza hormonala! Te inteleg foarte bine!
anca_cls spune:
Azi mi-am vopsit parul, a doua oara de cand sunt insarcinata. Am folosit vopsea fara amoniac si data trecuta si de data aceasta. Amauzit pareri si pareri.........V-ati mai vopsit careva in sarcina?
Eu chiar aratam groaznic si mi-am zis ca ........macar atat sa fac, poate mai urca moralul un pic.......
mady_19 spune:
anca...e bine ca bei laptele ala fiert...io l-am baut nefiert..imi placea mai mult asha...iar listeria..ce sa zic..nu am avut nici un simptom..sau asha cred....doamna doctor mi-a dat pur si simplu analiza de facut... ( poate din cauza contractiilor sau a varsaturilor..eu am sarcina toxica... )parca a avut o intuitie...stiu ca listeria poate avea si nu simptome...
- eu simt bebelusha din ce in ce mai tare...mi-a mai crescut si burta..si chiar o simt destul de des si puternic....tre sa ma asez undeva sau sa raman nemiscata pana isi face ea damblaua....nu stiu ce sa ma mai fac cu contractiile astea....maine trebe sa o sun pe dna doctor ( asha mi- a zis ) sa-i spun cum ma simt de la ultimul control si nici nu mai stiu cum sa-i explic durerile...ar trebui sa stau numai si numai la pat....
- mylady...pana se naste bebelusha..mai ai timp sa te gandesti..vei alege numele potrivit la momentul potrivit..e bine ca ai idei...cred ca noi ramanem la Maria Ilinca..nici nu ne-am mai gandit,ce-i drept....
32+cu
Nicole1980 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_cls Azi mi-am vopsit parul, a doua oara de cand sunt insarcinata. Am folosit vopsea fara amoniac si data trecuta si de data aceasta. Amauzit pareri si pareri.........V-ati mai vopsit careva in sarcina? Eu chiar aratam groaznic si mi-am zis ca ........macar atat sa fac, poate mai urca moralul un pic....... |
Anca- si eu mi-am luat vopsea fara amoniac in weekend. Urmeaza sa ma vopsesc sapt viitoare. La fel ca si tine am auzit pareri si pareri, dar am sa incerc sa stau cat mai putin in miros...
in 29+ de si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe