Bulgarasi de ian.feb2012 (37)-Bine ai venit, SVEN!
Raspunsuri - Pagina 21
alina_anto spune:
Buna fetelor!
Ati scris foarte mult ieri/azi, asa ca am citit in zig-zag..
Bun venit noilor gravidutze!!
Abia astept sa vad poze cu grupul de mamici din Tm!! bravo ca va intalniti fetelor!
Eu am dus-o ieri pe Sara la balet. A fost pentru prima oara si a decurs destul de bine. Sunt o grupa de 10 fetitze si un baietel, toti de 3-4 ani. Ei au deja un avans de 2 luni, stiu deja anumite miscari, dar sper sa recupereze si Sara. Vaaai fetelor, asa emotii am avut pt ea..Era afara un gemulet mic mic, unde se inghesuiau toate mamicile sa isi vada puii dansand. Si eu eram tot timpul in spate, din cauza burtii si eram tare tare stresata ca Sara statea asa, in mijlocul celorlalti copii, nu stia ce trebuie sa faca, nu ii spunea nimeni nimic.. Si imi venea sa intru prin geamul ala sa o strang tare in brate..
Una peste alta a fost ok, o sa continuam. Ei ii place ff mult.
Azi am gatit toata ziua (conopida la cuptor cu branza si smantana, fasole iahnie si batuta, supa de pui cu taietei de casa.). Sunt franta, merg in curand la nani cu Sara.
Am baut si aseara ceai de tei, si, coincidenta sau nu, am dormit iar bine.
Va pup fetele
Alina 32+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happymumy Sophie, tare frumoase hainutele. Si eu sunt fan Next. Ti le comanzi direct de la ei sau prin intermediul vreunei firme? Carina, si eu o tin pe a mea care are aproape 8 ani tot in scaun de masina si e foarte ok asa. Am admirat rochita si bineintels domnisoara. Sunt atit de incintata, doar ce mi-au sosit patutul+salteaua si perna de alaptat.Sper ca o sa ma ajute sa ma odihnesc mai bine noaptea. Atit am cautat perna de asta umpluta cu bilute de silicon, nu cu umplutura de aia ca la perne, nu mai stiu cum ii zice.Este super si cind ma gindesc ca a costat doar 100 ron.Abia astept sa desfac si salteaua sa vad cum e, cu cocos si hrisca .Oi vedea despre ce e vorba. Sper sa-mi monteze al meu patutul diseara, ca ard de nerabdare sa-l vad, dar parca vad ca o sa zica ca e prea devreme. Adevarul ca nu prea as avea unde sa-l tin deocamdata gata asamblat.Sper sa fie ok patutul, ca la pret au fost mai mult decit ok, am luat patutul cu salteau la 400 ron. Le-am comandat la o firma din Arad, nu am inteles niciodata de ce astia din vest au preturi mai mici la toate . Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 30+ cu alta minune de Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/ |
Happymumy, te rog, spune-mi si mie de unde ai cumparat perna de alaptat si pt nani, in perioada sarcinii, sunt si eu in cautare ca nu mai stiu cum sa ma asez cand dorm, dar am gasit pe net numai oferte cu perna alcatuita la randul ei din mai multe perne mici, clasice, din acelea care dupa cateva utilizari, parca intra la apa...
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
25+ cu 2