Bulgarasi de ian.feb2012 (37)-Bine ai venit, SVEN!
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adc/adc.jpg)
adc spune:
Buna fetelor!
Dupa multe ezitari m-am hotarat sa scriu si eu, incurajata de sosirea recenta a catorva burtici noi. V-am citit o vreme la inceputul odiseei, apoi descurajata de faptul ca imi era rau si de cat de departe eram de “capatul tunelului” am lasat-o balta. De ceva vreme citesc din nou topicul si am vazut cu bucurie ca s-a format un grup frumos si deosebit.
Un salut special pt Ileana – aerlilian, singura din lista pe care o “cunosc” deocamdata. Uite ca a fost sa fim colege de odisee si sa ne apropiem incet incet si cu mare bucurie de termen.
Sunt timisoareanca, am 30 de saptamani si am asteptat cu mare nerabdare sa ma vad trecuta de acest prag. Sarcina e obtinuta prin FIV la Budapesta si bebe este baietel. Nu e primul copil, mai avem o fetita Andra nascuta in 18 februarie 2006, smechera si foooarte inaltuta care isi asteapta cu mare nerabdare fratiorul.
Pt mine nu e atat de important sa apar in lista de pe prima pagina, cat sa particip la discutiile voastre.
Datele mele sunt: DPN 5.02.2012 , si Andra 18.02.2006.
Nu am reusit inca sa alegem un nume. Avand in vedere ca data trecuta am nascut fetita si tot nu eram hotarati, nu e ceva iesit din comun. Imi plac multe nume de baietei, dar ba nu suna bine impreuna cu numele de familie, ba nu-s pe placul sotului. El e singurul de care as tine cont, asta ca tot vorbeati de parerile soacrei, socrului, etc. Andra e usor influentabila, pan ala urma tot ce imi place mie ii place si ei in acest domeniu. Cu ceva tact am reusit sa depasim faza “vreau sa il cheme Tudor”, la gradinita existind un baietel superb cu acest nume, de care fetitele sunt semi-indragostite. Deja doi fratiori recent nascuti ai unor colege se numesc Tudor, si as fi vrut sa evit fenomenul.
Aerlilian no offence, e un nume foarte frumos si masculin totodata. Si la cate asemenari sunt intre noi m-as distra foc sa ajungem tot la Tudor pana la urma .
As mai avea ca variante Cristian, Ianis sau Elian. Dintre acestea niciunul nu e agreat (agreat e mult spus) de “jumatatea” mea.
Revin.
Mami de Andra (18.02.2006) si 30+ cu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/puiutza27/puiutza27.jpg)
puiutza27 spune:
Buna fetelor,
Bine ati venit mamici dragi, sa fiti sanatoase si sa aduceti pe lume bebei sanatosi si la termen!
Cati, bine ca ne-ai scris, stai cuminte!
Altesa, nu prea beau apa este adevarat, poate 1l pe zi.... Nu pot, adica nu simt nevoia si uit. Toata viata am avut problema asta.
Beatrix va pup tare, tare, tare pe amandoi. Te mai astept aici, macar sa ne spui ca sunteti bine
Bulinutza, buna informatia legata de medic si Sanador. Sper ca te-ai simtit bine in Poiana (nu am mai apucat sa iti urez week placut )
Si mie imi plac numele alese de voi.
In rest, de la mine nimic nou, ieri am fost cam intoarsa pe dos, am dormit vreo trei ore la pranz, am visat urat, m-a durut capul si am plans si bine, bine, cat sa ma umflu... noroc cu bebe ca m-a bagat toata ziua in seama. Si eu sper sa fie de la supra-hormoni ca altfel nu e de bine.
Va pup pe toate 27+
![](images/user_woman.png)
lalitzuza spune:
Buna ziua mamici si burtici si o saptamana cu vesti foarte bune sa avem .
Adc bine ai venit alaturi de noi ,sa ai o sarcina usoara si bebelus sanatos si la termen . Te asteptam si pe tine maine seara la ora 18 la rest.Casa cu Flori - este prima intalnire cu fetele din Timisoara .Fetelor eu sun sa fac rezervare ma bucur ca sti raspuns prezent
Suzieqnu-i problema daca intarzii nu cred ca se supara careva important este sa ajungi
Anca clsasa este sunt pareri si pareri cu privire la vopsitul parului .. eu m-am vopsit de doua ori odata in august si saptamana trecuta , am folosit vopsea fara amoniac de la INOUA- parca asa-i spune ...
My Lady ambele nume imi plac dar cel mai important este sa va placa VOUA , sunt convinsa ca o sa faceti alegerea ceam mai buna la momentul potrivit chiar daca o sa iti vina in minte alte nume
Nicole de la hormoni sunt toate starile tale ... se spune ca atat femeia gravida cat si cea lauza are sistemul nervos f labil .. asa ca nu te necaji o sa treaca, dau si un sa treaca mai repede.
Happymumy se poate sa se fi lasat burtica , dar nu te speria poate si-a schimbat bebelina pozitia .. acum doar medicul poate sa iti spuna ce si cum din batrani sunt multe povesti mai mult sau mai putin adevarate ..nu te stresa ca nu face bine la bebelina tinem pumnii sa stea cat trebuie in burtica la mamica
Pup mamicile si burticile si diseara vin cu vesti 32 + de
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/biancabia/biancabia.jpg)
biancabia spune:
Fetele care au urmarit din umbra merita o mustruluiala buna!!!
credeati ca nu mai e loc? Tot e bine si acum ca v-ati facut intrarea. Bun venit!
Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si
cu
28+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sophia_m/sophia_m.jpg)
sophia_m spune:
adc, bine ai venit
te asteptam maine seara la intalnire
aparat foto aduce cineva?? daca nu, pot sa il iau eu pe al meu..
eu ma apuc sa fac putintica ordine prin casa, dupa aia trag un pui de somn si apoi vreau sa fac o salata boeuf ca mi-e pofta
va
******************************************** 28+ cu bebe mic si scump
David-Andreas
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anahadasa/anahadasa.jpg)
anahadasa spune:
Buna dimineata la amiaz! Cred ca si azi eu sunt intarziata! Dar am adormit pe la 3 si la 5 m-a trezit tusea fetitei, i-am dat tratament, am stat s-o linistesc, pe la 6 am adormit iar si abia pe la 9.30 m-am trezit, panicata putin de baietel care a plecat la gradi, insa a vomitat pe drum si s-a intors. Nu e nimic grav, doar ca a luat o pastiluta (face un tratament pt amigdale) si cred ca n-a baut suficienta apa, altfel nu-mi explic. I-a ramas amar in gura si e gretos de felul lui...
Carina, noi locuim in jud Alba, intr-un orasel de munte, insa suntem pe punctul de a ne muta la Sibiu, probabil, asa ca n-am mai trecut nimic acolo la datele personale, decat tara.
Bine ai venit adc, ne bucuram ca ni te-ai alaturat! Iar in ce priveste dilema numelui, suntem in asentimentul tau! Si copiii nostri au o lista intreaga de nume provenite de la colegii, prietenii de gradinita..
Fetelor, azi am primit caruciorul gemenasilor, sunt foarte emotionata, e rosu cu gri si e de la 'Primii pasi', foarte dragut, cochet si nu urias, asa cum aveam deja unul de la second, dar de vreo 30 de kg, imens! Nici pe usa blocului nu incapeam. De asta ma bucur tare mult, se manevreaza usor si e practic.
Sa aveti o zi frumoasa!
Ana, mami de doi strengari si 32+ cu
https://picasaweb.google.com/home
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iaura21/iaura21.jpg)
iaura21 spune:
bun venit si de la mine pt. fetele nou intrate ,majoritatea vad ca sunteti fiv-oase,ca si mine ,dar din cate vad la anastasia si jesamine, ma bucur ca nu am facut si eu hiperstimulare ...la mine a decurs ok fiv-ul dar am reusit doar la embriotransfer cu congelati
noi am decis sa nu spunem numele pana se va naste fetita ,am spus totusi mamei iar sotul i-a spus soacrei,cea din urma nu stiu ce parere are dar nu a comentat, iar mamei nu-i prea place primul nume(al doilea fiind si al ei ,intamplator)dar nu comenteaza prea tare ,nu ca m-ar interesa parerea altora...
io am alta dilema acum...2 femei mi-a spus ca am burtica de baiat ...poimaine ma duc la eco si vreau o confirmare 100% ca e fetita ,desi o am deja de la 2 dr.i...sper sa nu-i fi crescut cuc intre timp...stiu ca sunt babisme dar nu mai vreau sa aud d-astea
minunea mea 34+
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Matzaila_81/Matzaila_81.jpg)
Matzaila_81 spune:
Mai incet, mai legata a aparut si Matza la orizont asazi.
Sophia si Nicole , eu pe toata sarcina am avu stari d-astea de plans si am suferit de mania persecutiei. De regula durau doua-trei zile si treceau. Mai nou m-au apucat din nou, chiar si azi mi-am sunat sotul plangand ca eu vreau sa stau la mama ca el nu ma iubeste ca s-a rastit la mine. Acum nu zic ca nu am avut si motive, chiar s-a rastit la mine aiurea, dar de aici pana a ma vedea mutata la mama si nascand de una singura ca o mama martira e cale lunga.
Nicole, m-ai facut sa rad pentru ca iarna trecuta am facut si eu sarmale cu sotul motiv de cearta crancena la impachetatul sarmalelor. Eu le faceam mai grasute asa, cum am vazut la Mamaita mea, el le facea lungute si subtiri, cum a facut la mama lui si evident de aici a inceput tragedie. Pana la urma nu a mai contat forma ca orezul din sarmale a fost cam tare. Anul asta ne bagam insa din nou
Mihaelaradu e simplu de spus sa nu te enervezi sau sa nu pui la suflet e urat ce s-a intamplat dar nu ai de ales decat sa uiti evenimentul. Soacra e soacra si in cazul tau chiar e una d-aia de poveste.
Carpediem bine ai venit, noi avem loc pentru toata lumea Inca un mic bulgaras, o sa avem o odisee tare frumoasa si vesela.
ADC bun venit si tie. A zis bine cine a zis ca ati facut bine ca v-ati facut curaj pana la urma si nu ne mai cititi din umbra. Pana la sarcina asta nu am fost adepta forumurilor dar aici m-am descarcat si am gasit sfaturi bune si mai ales m-a linistit sa vad ca starile mele sunt impartasite si de altcineva.
Bianca_bia si Anca
Anahadasa, felicitari pentru noul carucior. Eu am un carucior pentru bebe si inca nu m-am prins exact cum functioneaza, tu esti o eroina cu un carucior pentru gemeni care sigur e mult mai mare si are o gramada de butoane si sisteme. sa-l stapiniti sanatosi. Sanatate buburuzelor tale !
Iaura de regula daca ti se spune ca e fetita ramane fetita, sunt sanse mari insa chiar daca iti spune ca e baiat sa nu fie baiat. Am niste prieteni carora li s-a spus ca e baiat pana in saptamana 26, i-au vazut chiar si jucaria si Alexandra a facut un an de curand, i-au rupt turta, cumva a fost fetita. Dar din fata sa devina baiat nu am prea auzit.
Oricum, sa fie sanatos/sanatoasa indiferent de ce ar fi.
Matza e la birou astazi si e moracanoasa ca un arici scos din scorbura prea devreme. Mi-e foame si nu stiu ce sa mananc, mi-e somn dar nu-mi vine sa ma intind pe canapea, e o zi d-aia in care nu-mi intra nimeni in voie si in care ma enerveaza orice.
Ah, aseara fosta vecina a postat cu mine o poza pe facebook in care aratam oribil si m-a deranjat si asta rau de tot, mi-a luat din scanteie. Aveam gusa si tineam picioarele de parca pliveam, sau ma rog, de parca ma pregateam sa ies la tabla fara sa stiu lectia.
PS. imi rasuna in cap melodia de la Air Supply " all out of love" parca asta era titlu.+30