Prietene la bine si la greu - 148
Raspunsuri - Pagina 4
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Nici acum nu stiu cum ar trebui de fapt sa fie masa, asa cum e la noi, sau civilizat in scaunel, astept sa vad ce zic si celelalte fete. Chiar as vrea sa vad daca mai sunt mamici care alearga cu mancarea dupa cupilul ce se zbantuie si se joaca.. |
Noi eram asa. Doamne cum arata casa! Cocina de porci. Mancare pe canapea, pe covor, pe perete, pe frigider, pe mine, pe ea... Greu tare! Numai cine nu a trecut prin asa ceva nu-si da seama ce inseamna alregatura asta prin casa.
Totul s-a schimbat in momentul in care am cumparat jocul asta http://www.cartiabc.ro/-Quercetti-Tecno-p-17068-c-0-p.html Ea insurubeaza/desurubeaza, pune piulite, saibe si ... casca gura la mancare. Asta o sa fie din aia, care isi repara singura masina. Are voie sa se joace cu asta numai cand mananca. Daca l-as lasa la discretie, nu ar mai avea efect. Nici nu vreau sa na gandesc cum va mai fi masa cand ii va cadea joculetul in dizgratie.
simina_kin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
Gand la gand mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
......a mai zburat o cioara
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
many_bani spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simina_kin
......a mai zburat o cioara fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
???
simina_kin spune:
am uitatsa spun si eu
La multi ani, Iulia si [ Calin!
Floricik Parca mi te imaginez cum o giugulesti pe zburly(mi-e dor de o plimbare cu voi in IOR, pe vreme buna)
Licu imi amintesc mobila Dianei ff bine ca am studiat acele poze ff atent, si mi-a placut ff mult , da nu pt mine.....mi se strange stomacul instantaneu si mi-o imaginez pe fata aruncandu-se de sus. Mai repede mi s-ar potrivi mobila ta.....si pe a ta am studiat-o bine
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
raluci_b spune:
Many - nu vor sta baietii impreuna, fiecare cu treaba lui, doar daca mai vine si fetitza ii vom cupla
aici sunt poze
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 37+cu
many_bani spune:
citat din mesajul lui raluci_b Many - nu vor sta baietii impreuna, fiecare cu treaba lui, doar daca mai vine si fetitza ii vom cupla aici sunt poze Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 37+cu |
Īmi place mobila dar si cum este decorata camera. Mobila este pe comanda? Camera lui Cezar este fosta camera a lui Bubu?
Pai vad ca sunteti pregatiti sa vina Cezar, dar parca mai bine mai sta un pic.
Lumi_Richard spune:
Cine credeti ca face paine iarasi? Eu ma dau pe net,si fiica-mea framanta. Bine mai e sa ai fata
Ma duc sa-i mai fac poze!
simina_kin spune:
citat din mesajul lui many_bani ??? mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
Pai am inteles PFA (pers fizica autorizata) nu????......adica ceea ce nu sunt....s-a dus si varianta asta
Sau nu stiu eu bine????
simina_kin spune:
fff frumoasa camera lui bubu
asteptam sa vedem si gospodina Annabelle