Prietene la bine si la greu - 148
Raspunsuri - Pagina 13
strumfy_12 spune:
Raluci nush ce ar trebui sa fie pe youtube...dar mie nu-mi merge link-ul
Mami fericita de strumfita si 26+ cu Motzata
dana n. spune:
Va pup tare dragelor!!!
Incep prin a va multumi din suflet tuturor ptr. urari si vorbele frumoase si prin a vi-l prezenta pe www.facebook.com/media/set/?set=a.315883658422718.84902.100000032604592&type=1&l=467e7ea692" target="_blank">bebe Lucas
Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 39+ cu AMR 3 zile
dana n. spune:
La multi ani sarbatoritilor pe care i-am ratat: Iulia, Calin, Chiara, Ariana, Maya!!! Sa cresteti mari si sanatosi!! Sa le aduceti parintilor numai bucurii!!!
La multi ani Dankutza, sa dea Dumnezeu ca marea dorinta sa devina realitate cat mai curand!!!
Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si Lucas (23.11.2011)
dana n. spune:
S-a trezit bebe acum ...revin cu detalii cand mai am putin timp liber.
Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si Lucas (23.11.2011)
smaranditza spune:
dana, BINE AI REVENIT!
Sunt absolut A-DO-RA-BILI cei doi fetzi frumosi ai tai!!! M-am topit uitandu-ma la ei si mi-am amintit de prima intalnire a comorilor mele.
M-am distrat cum incerca David sa-i bage suzeta. Exact asa face si Timi cu Tedi.
La noi Timi e in perioada NU-urilor cu care ne-a tampit de cap, si la fel ii zicem: zi DA! zi DA!
Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta
smaranditza spune:
Si daca tot ma dau singura pe net la ora asta, sa mai zic doua vorbe inainte de somn:
Multumesc de raspunsurile referitoare la alegerea hainelor. Chiar ma interesa daca e innascuta si naturala chestia asta cu preferintele sau e mai mult cultivata de parinti. Se pare ca la fetite e muuult mai accentuata decat la baieti, si pe ici pe colo, prin partile esentiale, cultivata de multe ori de mame.
Probabil cu Teodora voi proceda altfel daca ma vor tine nervii . Insa cu Timi chiar nu am chef de crizute suplimentare.
stanucel, si eu zic sa nu-ti faci griji, ca va indreptati si voi cu pasi repezi spre ce-i spuneam mai sus danei: zi DA! Deocamdata bucura-te ca nu e un big NU orice ii spui/dai/faci. Timi asa shod imi striga uneori: mamo, nu! ca ma pufneste rasul.
Vad ca ati vorbit de aluaturi si chestii. Mie imi face soacra taiteii, care are masina, oua si faina bio. So, nu ma bag la sfaturi ca nu ma pricep.
Mai vroiam sa intreb: RamoX unde esti? Ce ai mai rezolvat cu jobul? soricelul.
Andre, asteptam pozeeeeee.
Lumi, succes maxim cu procesul. Bine ati facut! Tin pumnii.
si acum fug la
pup
Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta
carmickey spune:
dana supeeeeeeeeeeeeeeerbi copilasii
cand am vazut cum cobora doamna pe scari cu david in brate sa isi cunoasca fratiorul mi-a fost imposibil sa nu plang fffff emotionant moment,cred ca daca eram acolo plangeam incontinuuuu
iti urez refacere rapida, sa fi fericita si sa te bucuri de ei,sunt niste copii adorabili
carmen mami de adelina ioana 16.04.2010 si adolescent paul florian 13.09.1993
carmickey spune:
noi am pus grau la incoltit in seara asta
fug si eu la somnic
noapte buna
carmen mami de adelina ioana 16.04.2010 si adolescent paul florian 13.09.1993
simina_kin spune:
Dana n-am apucat sa ma uit decat la primul filmulet ca m-a apucat....fff emotionant.....David m-a topit toata cu 'babaca'.Sa va traiasca!!!!
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!