Masina tocat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki31

Eu am un Zelmer,o folosesc de vreo 7 ani si toaca fara probleme chiar si carnea de vita.

te referi la carne de vita macra, adica pulpa din comert. asa, da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Citat:
citat din mesajul lui gogosel

Citat:
citat din mesajul lui kiki31

Eu am un Zelmer,o folosesc de vreo 7 ani si toaca fara probleme chiar si carnea de vita.

te referi la carne de vita macra, adica pulpa din comert. asa, da!

Si eu tot Zelmer am de 5 ani si a facut fata cu brio la tot atatia porci plus vita plus legume.
Au fost ani in care intr-o zi tocam tot ce era necesar de la porc si faceam si carnatii(din motive de timp liber)si nu a dat rateuri.
Carne de vita am tocat si nu a protestat......insa cand aveam programata o actiune de amploare frecam si sita si cutitul pe piatra pe care imi ascut si cutitul de bucatarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Rufus, am vazut ieri in pliantele Metro vreo 2 promotii la masini de tocat. poate merita sa le vezi.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Mi-am luat!
Naumann, 1500W, angrenaje metalice, accesorii pentru rosii, carnati si chiftele si biscuiti, 230 lei.
Am facut o proba de tocat. Porc merge bine, vita e mai indaratnica. Sau am nimerit o bunica. Dar cred ca o sa-mi fac treaba cu ea. Sper.
Problemele sunt lqa angrenaje (alea de plastic cica nu rezista), la site (asta are trei marimi, adica pot face si tocatura mai mare, nu numai pasta) si sa aiba chiar puterea aia, ca mie imi place sa toc vita si oaie.
Sa vedeti ce carnati faaaaac....

Multumesc de ajutor.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

super, succes. si putere mare si pret bun. da si sursa acum

Roxana

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Sa vedeti ce carnati faaaaac....

Multumesc de ajutor.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Imi pare rau dar...nu te cred!
Doar dupa proba pot da vot pozitiv!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Dana, mi-ar face placere sa-ti dau o proba.
Asa ca cine e disponibil, e invitat din start!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Rufus...nu spune de doua ori!Cine stie ce colindatori..itzi apar la usa!

Si eu vreau masina de tocat carne cu pilnie d ecirnatzi,matze imi poate trimite tata!Pilnia e cea care imi lipseste!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput