Brumarei. Nov-Dec 102- Hai Matza2! Hai Ioana_e!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

dia felicitari!!!sa fie pitica sanatoasa si norocoasa!!!

aris ma bucur foarte mult ca tutu a luat decizia cea mai buna si il lasa pe bebe sa vina cand vrea el.bine ca este colul bine si ca ti-a lasat firul.dar de ce inchid maternitatea pt 3 zile?
sa stai mai mult in pat acum ca sa il ti pe bebe la caldurica inca 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

felicitari dia sa ai o fata frumoasa si norocoasa

AMR 1 zi , sper sa mai reziste pana luni, am contractii dureroase si destul de dese sper sa nu-mi faca vreo figura si sa nu aiba rabdare inca o zi

36+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

FELICITARI, DIA, SA FITI SANATOASE SI VOIOASE!!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

Dia, felicit#259;ri!!!sa va tr#259;iasc#259; comoara si sa fie sanatoasa!!! Unde ai nascut pana la urma?

Pica, felicitari!!! sa ai un bb cuminte,mancacios si ncolicos!!!

Pup toate fetele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Felicitari fetelor pentru bebelusi, sa va traiasca si sa va aduca numai caldura si bucurii in suflete.Refacere usoara.

Va pup.

Aris, ma bucur tare mult ca rezista colul tau si creste bebe in burticA :)

Despre noi...suntem bine, laptic nu prea avem, combinam cu supliment, suntem fetite mari, tocmai ce ne-a cazut azi buricul, nu am crescut prea mult in greutate, doar 160 de grame intr-o saptamana.

Emma Ingrid Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

hellen dar DPN tau din lista e 23.11, cum e posibil cu sarcina de 36 de sapt?

felicitari Pica si dia_filipas, recuperare rapida, bebei sanatosi si mult laptic!

tre sa-mi actualizez samnatura
DanielasiRazvan-Teodor - AMR 20 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

daniela dpn teoretic ar fi 15.12 dar nu am nici o sansa sa ajung cu gemeni la 40 sapt, 23.11 doc a considerat-o cea mai ok pt bebei, si daca a vazut ca mai stau a prelungit-o pana pe 28.11

36+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Felicitari Dia!!!!!!!!!!!! Refacere usoara!!!!!!!!!!!

Helen tu cu gemenii ai rezistat supersa speram ca vor mai sta putin la caldurica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

felicitari dia sa fie bebe sanatos si sa va bucurati de el

emma acomodare rapida, mult laptic si bebelina mancacioasa

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

buna seara
am nascut ,in sfarsit, dupa travaliu fals de aproape 2 saptamani, duminica, 20.11.2011
bebe Stefania Gabriela s-a nascut natural, 3550 g, 50 cm,apgar 9, la universitar.
a fost o nastere cu peripetii, duminica la 17.45 m-am trezit , aveam o pata rozalie pe chilot si niste contractii, le-am urmarit, erau regulate, am facut dus si la 18,35 ieseam cu masina pe poarta-noi locuim in Stefanesti,langa Pitesti.
a mers ssotul cu 140 pe autostrada pe ceata, eu aveam contractii, la inceput la 5 min, apoi mai dese.la km 20 autostrada blocata, pana in bucuresti, au fost 2 accidente, dintre care un carambol cu 6 masni
norocul nostru a fost ca am putut sa mergem pe banda de urgenta, eu aveam contractii dese,pana am ajuns in bucuresti si m-a preluat salvarea aveam contractii la 1 min,abia am ajuns la universitar, nu a fost timp sa nasc cu doctorita mea la malaxa.
bebe s-a nascut la 20.50, m-au dus la sala de nasteri, m-au pus pe pat sa il monitorizeze pe bebe si am simtit ca vreau sa imping, am impins de 2 ori si gata
cam atat, suntem bine, am febra laptelui si e cam dificil cu alaptarea, dar sper sa o scoatem la capat.
eu nu mai prea am acum timp, trebuie sa ma ocup si de fetitele mari,dar sper sa am mai mult timp sa mai scriu
v-am pupat, nastere usoara si felicitari fetelor care au nascut

Mergi la inceput