Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Georgia, imi pare rau stiu ce mult il asteptai acasa. Incearca sa ai o conversatie
normala cu el sa vezi daca puteti ajunge undeva

Paula, Saddie, si mie imi vine sa ma impusc cu programul, tot de o saptamana. Doar ca vina cred ca e a mea, caci eu am vrut sa ii mut pranzul inainte de somn. Asa ca oricat incerc se pare ca inainte de 2 nu mai adoarme ceea ce o face ca si seara sa-si dea programul peste cap si adoarme Pe la 9.30 chiar 10, ceea ce mie nu-mi convine deloc. Inainte adormea Pe la 8.30, 9 maxim. Ma lupt cu ea insa, sa vad ce reusesc. Culmea e ca de trezit tot la 7.30-8 maxim se trezeste.

Bumblee, pt ca eu am initiat negocierile de MI2, eu vreau neaparat sa te vad, asa ca schimbam locatia
No, glumesc..... dar e si parte de adevar. Sa stiti ca si eu m- am gandit ieri si am calculat distante. Arieseni e cam 530 km si fata de Bucuresti dar si fata de Moldova. De Ct nici nu mai vb. Asa ca intr- adevar o locatie mai dinspre centrul tarii at reusi sa ne adune pe mai multe dintre noi..... Asta imi ziceau si fetele care vin in decembrie, tot asa din colturi diferite ale tarii, ca undeva in centru le e mai usor sa ajunga

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

da dar la ardelencele de noi din astalalt capat nu v-ati gandit, eu,Crispro, Oana,Ramo,Paula si tot Clujul. Eu de ex am venit la MI,aproape 500km!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Corect, chiar m-am gandit la tine! Dar tot februarie ramane, tot risc de zapezi, polei si altele. Nu distanta in sine e problema.
In fine, eu am spus ca nu mergem in zona aia si am justificat alegerea.
Daca va chemam la Slanic Moldova/ Vatra Dornei?

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

neata,
rezumat :vineri ramas fara frane la masina, spus toate rugaciunile, intrat pe contrasens, oprit pe trotuar.

cine spunea ca e mama denaturata ca nu a vazut dintii copilului? ma bag si eu in club.
avem al 7 lea dintisor, dreapta jos si eu nici nu am vazut.

spunem par si il si aratam pe cap.
altfel, sunt varza de oboseala.
cand mai dati intalniri, anuntati,ca vin si eu, in bucuresti.
citii ceva pe facebook,dar nu prea mult,ca strumf statea de paza.intre timp el rupea sertarul de la sifonier.si eu il banuiam de cumintenie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salutari

ne da si nooua primul canin. Yuhuuuuuu!

revin

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata mamici

De ieri suntem iar singurele...primele zile sunt grele pana ma acomodez iar fara el

Ne laudam si noi cu al 7 lea dinte iesit...avem 7 dinti si 2 masele plus 2 care stau sa iasa

Nicole aoleuuu fara frane...bine ca nu ai patit nimic

Ma duc sa ma apuc de curatenie ca e dezastru in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare
Copilul meu e f trist...nu stiu ce are. Oare e posibil sa ii transmit starea mea? Eu sunt cu psihicul la pamant, imi vine sa ma tot duc cat vad cu ochii si am lacrimi in ochi aproape tot timpul. Nu pot sa-mi revin, nu stiu ce naiba am. Si-l vad si pe Raul trist, suparat, nu mai rade, nu mai vb. Ar sta doar in brate la mine , fara sa faca nimic. E posibil sa-l deranjeze si dintii, ca il vad ca tot strange din buze, dar nu ma lasa sa ma uit in gurita.
Nu stiu cum sa ies din starea asta. De ieri a venit Raul la bunici la Ludus, si azi am venit si eu, dar nu vad nici o schimbare la el.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

paula, eu am avut o zi oribila saptamana trecuta.m-am simtit graoznic, dureri, oameni infioratori, in fine.nu am mancat, imi venea sa plang.
am ajuns acasa si tata era f suparat:strumf nu mancase nimic, era trist, nu s ejucase ca de obicei, era marait.
cum mi-am imbunatatit eu starea,dar din interior,ca degeaba zambeam altfel, a si dat gata un castronel cu crema de dovleac si a inceput sa fie iar vesel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Salutare
Copilul meu e f trist...nu stiu ce are. Oare e posibil sa ii transmit starea mea? Eu sunt cu psihicul la pamant, imi vine sa ma tot duc cat vad cu ochii si am lacrimi in ochi aproape tot timpul. Nu pot sa-mi revin, nu stiu ce naiba am. Si-l vad si pe Raul trist, suparat, nu mai rade, nu mai vb. Ar sta doar in brate la mine , fara sa faca nimic. E posibil sa-l deranjeze si dintii, ca il vad ca tot strange din buze, dar nu ma lasa sa ma uit in gurita.
Nu stiu cum sa ies din starea asta. De ieri a venit Raul la bunici la Ludus, si azi am venit si eu, dar nu vad nici o schimbare la el.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Draga de tine.. imi pare rau ca ai intrat in butoi..

Felicitari pt dintoci, delfinasi!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

neatza mamici! intru si eu pe rapid ca tre sa fug la piata cu tudorel!
pozele de la mall de ieri sunt AICI.
m-am bucurat tare mult ca am reusit sa ne vdm, si sper sa nu fie ultima oara, mi-as dori sa fim mai multe mamici. fetitele s-au purtat ca niste domnisoare cuminti si delicate, blondute cu niste ochisori albastri superbi amandoua, pe cand tudor m-a alergat de fum a scos din mine. copii s-au distrat, au alergat, s-au jucat cu baloane, apoi s-au urcat intr-un trenulet, si-au facut de lucru, nu au avut timp sa se plictiseasca si au facut si cunostinta. noi mamicile nu am socializat prea mult ca trebuia sa le facem fatacopiilor, dar poate data viit apucam sa socializam mai mult cu mai multe mamici!
gata fug

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

neatza mamici! intru si eu pe rapid ca tre sa fug la piata cu tudorel!
pozele de la mall de ieri sunt AICI.
m-am bucurat tare mult ca am reusit sa ne vdm, si sper sa nu fie ultima oara, mi-as dori sa fim mai multe mamici. fetitele s-au purtat ca niste domnisoare cuminti si delicate, blondute cu niste ochisori albastri superbi amandoua, pe cand tudor m-a alergat de fum a scos din mine. copii s-au distrat, au alergat, s-au jucat cu baloane, apoi s-au urcat intr-un trenulet, si-au facut de lucru, nu au avut timp sa se plictiseasca si au facut si cunostinta. noi mamicile nu am socializat prea mult ca trebuia sa le facem fatacopiilor, dar poate data viit apucam sa socializam mai mult cu mai multe mamici!
gata fug

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

frumosi frumosi

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
29+ cu

Mergi la inceput

la noi rasfatul este suprem.ieri,de ex, l-a tot pupat si alintat tata, apoi a trecut la mama,acelasi regim.de la ea, l-am luat eu si cum nu am putut rezista l-am tot pupat si tinut in brate.ei,cand tati a venit de afara, ghiciti ce a facut?
evident pupat din cap pana in picioare.
seara am fost la matusa maia,care a sesizat ca Mufi nu e suficient de alintat si o ora l-a tot rasfatat.
culmea e ca nu refuza.

Mergi la inceput